Bayern – Stuttgart 4:0 (kon.) | Leverkusen – Kolín nad Rýnom 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – Ingolstadt 0:0 (kon.)
Hoffenheim – Frankfurt 0:0 (kon.) | Mainz – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Darmstadt – Hamburger 1:1 (kon.)
koniec
Borussia Mönchengladbach
0:0 (0:0)
FC Ingolstadt 04
cz Sobota 07.11.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Moritz Hartmann, přichází Max Christiansen.
    90. Obrovská šance Thorgana Hazarda v samotném závěru
     
    90
    Obrovská šance domácího celku v samotném závěru! Z levé strany poslal do vápna parádní centr Oscar Wendt, který našel Thorgana Hazarda! Belgický záložník se prodral do zakončení, nicméně jeho střelu dokázal parádním zákrokem vyrazit brankář Özcan!
     
    88
    André Schuber provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raffael, kterému se dnešní zápas příliš nepovedl. Premiéru v letošní sezóně zažije švýcarský záložník Elvedi!
    86. Zákrok Xhaky, po kterém následovala červená karta
     
    86
    Granit Xhaka dostává druhou žlutou kartu, což znamená, že míří předčasně do sprch! Švýcarský středopolař poslal ostrý způsobem k zemi Konstantina Engela, a hlavní rozhodčí s udělením druhé žluté karty neváhal!
     
    84
    Na pravé straně se následně k míči probojoval Granit Xhaka, který postupoval středem hřiště. To se příliš nezamlouvalo Alfredu Morelsovi, který švýcarského reprezentanta poslal k zemi, a viděl žlutou kartu!
     
    79
    I André Schubert se odhodlal ke svému druhému střídání! Ibrahima Traoré byl dnes jedním z nejaktivnějších hráčů na trávníku, teď ho však nahrazuje Thorgan Hazard, který podal velmi dobrý výkon v zápase Ligy mistrů s Juventusem!
     
    77
    Rakouský kouč Ralph Hassenhüttl podruhé v tomto zápase střídá. Ze hřiště jde Lukas Hinterseer, který byl na trávníku hodně vidět, střelecky se však prosadit nedokázal. Na jeho místo přichází na poslední pasáž hry Danny da Costa!
    74. Konflikt Domíngueze s Moralesem
     
    74
    Álvaro Domínguez přidal na důrazu v souboji s Moralesem, kterého poslal k zemi. Následně se španělský obránce pokoušel Moralese zvednou, a zatahal ho za dres. Americký útočník následně teatrálně předváděl, že ho Domínguez dusil. K překvapení všech následně právě Domínguez dostal žlutou kartu!
     
    67
    Tak Konstantin Engel se na hřišti uvedl opravdu velmi dobrým způsobem. Kazašský záložník zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Larse Stindla, a hned vidí žlutou kartu!
     
    67
    Své první střídání v tomto zápase provádí také hostující celek! Trenér Ralph Hasenhüttl posílá ze hry Pascala Grosse, který neodvedl špatný výkon. Na jeho pozici přichází kazašský záložník Konstantin Engel!
     
    64
    Tentokrát se opět vyznamenal při rozehrávce Andreas Christensen, který nepovedenou přihrávkou našel protihráče Leckieho. Australský útočník dostal míč do středu, kam si naběhl Morales. Jeho střelu však dokázal vyrazit Sommer!
    60. Další velká šance domácího celku!
     
    60
    Další velká šance domácího celku! Skvělou práci odvedl na pravé straně Traoré, který našel ve vápně Drmiće. Švácarský útočník se zbavil Levelse, a našel Fabiana Johnsona, jehož střelu však vyhlavičkoval Hübner!
     
    59
    Do zajímavého protiútoku se mohl dostat domácí Gladbach, jenže za záchranou brzdu zatáhl Tobias Levels, který stáhl k zemi Xhaku. V akci mohl pokračovat Traoré, toho však o míč připravil Morales! Levesl za svůj zákrok viděl žlutou kartu!
    56. Hlavička Stindla mířila těsně vedle
     
    56
    Rozehrávky se ujal Ibrahima Traoré, který svým překrásným centrem našel ve vápně Larse Stindla, jehož hlavička však prolétla těsně mimo pravé tyče branky Özcana!
     
    51
    První střídání v tomto zápase provádí André Schubert! Německý kouč posílá ze hry Mahmouda Dahouda, na jehož místo přichází Josip Drmić, což znamená jednoznačné posílení ofenzivy!
     
    49
    Rozehrávky se ujal Pascal Gross, kterému se však vůbec nepovedl centr, a Gladbach mohl jít do protiútoku, ten zastavil nedovoleným zákrokem právě Gross, který vidí žlutou kartu!
     
    37
    Tentokrát už Marco Fritz žlutou kartu z kapsičky vytáhnout musel! Mathew Leckie nestíhal v souboji s Traorém, a tak domácího křídelníka poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená! Gladbach má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    33
    Na levé straně si vedl skvěle Oscar Wendt, který zakombinoval na levé straně s Johnsonem, a následně dostal míč před vápno, kam si naběhl Lars Stindl. Jeho pohotovou střelu však zablokovala hostující obrana!
     
    31
    Ve středu hřiště svedl hodně tvrdý souboj Lars Stindl s Alfredem Moralesem, který byl faulovaný. Následně se Stindl kočkoval s Romainem Brégeriem, který za svou přehnanou aktivitu dostává žlutou kartu!
     
    18
    Tak jsem to zakřikl! Středem hřiště postupoval Alfredo Morales, kterého následně poslal k zemi Mahmoud Dahoud. Své k tomu však potřeboval říci Granit Xhaka, který dostává žlutou kartu, což znamená, že švýcarský záložník vynechá příští utkání s Hannoverem!
    16. Obrovskou chybu hostujícího brankáře Raffael nepotrestal
     
    16
    Obrovská chyba hostujícího brankáře! Brankář Ramazan Özcan špatně odkopl míč, a volný Raffael postupoval osamocený na rakouského brankáře. Jeho zakončení však nebylo povedené, a míč směřující do branky stihl obránce Matip odkopnout!
    13. Hlavička stopera Matipa
     
    13
    Ingolstadt zahrával standardní situaci, které se ujal Morales. Jeho centr našel za obranou zcela zapomenutého Marvina Matipa, kterému však hlavička příliš nesedla, a naštěstí pro domácí poslal míč těsně vedle!
    10. První velká šance Ingolstadtu, kterou měl Hartmann
     
    10
    Ingolstadt je zatím překvapivě lepším týmem, a také měl první větší příležitosti! Míč do vápna dostal Lukas Hinterseer, který dokázal najít před brankou Hartmanna, jehož přízemní střelu však Yann Sommer lapil!

    Jan Havlovic

    Góly:

    Karty:   18. Xhaka (MNC), 74. Á. Domínguez (MNC) – 31. Brégerie (ING), 37. Leckie (ING), 49. Groß (ING), 59. Levels (ING), 67. Engel (ING), 84. Morales (ING)   86. Xhaka (MNC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:16.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Nordtveit, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré (79. T. Hazard), Dahoud (51. Drmić), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael (88. Elvedi).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Drmić, T. Hazard, M. Schulz, Elvedi, Hrgota.

    FC Ingolstadt 04: Özcan – Levels, Matip (C), Hübner, Suttner – Groß (67. Engel), Brégerie, Morales – Hartmann (90+1. Christiansen), Hinterseer (77. D. da Costa), Leckie.
    Náhradníci: Nyland – Pekhart, Christiansen, Engel, D. da Costa, Bauer, Kachunga.

    Rozhodca: Marco Fritz – Sinn, Gerach (vš. Německo)