Žilina B – Šaľa 6:2 (kon.) | Dunajská Lužná – Senec 1:0 (kon.) | Pohronie – B. Bystrica 1:0 (kon.)
Teplička n. Váhom – Poprad 2:4 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
6:2 (2:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
Nedeľa 01.11.2015, 10:30MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    86
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Tak toto je naozaj debakel! Žilina sa vyrútila do brejku a po krásnom padáčiku Andreja Kadleca sa k lopte dostal JAKUB MICHLÍK, ktorý lobom osobne prekonal Kolmokova po druhýkrát v zápase. Žilina – Šaľa 6:2.
     
    76
    MŠK Žilina B dáva gól!

    LUKÁŠ JÁNOŠÍK pridáva svoj druhý gól zápasu. Lopta sa pred Kolmokova odrážala od Michlíka k Jánošíkovi, no presný zásah si napokon pripísal druhý menovaný.
     
    72
    Šaľa dala gól!


    Duslo Šaľa predsa len strieľa gól na 4:2. Po centri z pravej strany bol pred Lé Giangom chaos a lopta sa pravdepodobne odrazila od hlavy jedného z domácich futbalistov. Strelca vlastného gólu doplníme neskôr.
     
    69
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žilina pridáva štvrtý kúsok, o ktorý sa po centri Lukáša Čmelíka postaral druhý LUKÁŠ na hracej ploche a to LUKÁŠ JÁNOŠÍK, ktorý krásnou prízemnou strelou našiel priestor za chrbtom Kolmokova. 4:1 a zároveň druhý kúsok Jánošíka.
     
    54
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Po rohovom kope sa k hlavičke dostal LUKÁŠ ČMELÍK, ktorý poslal loptu priamo na Kolmokova. Dušan Kolmokov loptu síce chytá, no tá sa mu nešťastne vyšmykla a našla si miesto v sieti. Obrovská smole na strane hosťujúceho gólmana.
     
    44
    Šaľa dala gól!

    Šaľa predsa len znižuje na 2:1 a gól do šatní môže zabolieť. Pochváliť treba kapitána Gešnábela, ktorý sa predral až do malého vápna. Z tejto pozície poslal loptu priamo na kopačku ADAMA CISÁRA, ktorý krásnou strelou vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Lé Giangovej bránky.
     
    27
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Po strelenom góle do siete Dusla Šala prichádza o dve minútky ešte jeden kúsok. Po Jánošikovom centri teraz z opačnej strany sa k lopte dostal Michlík, ktorý sa neulakomil a prihral na zadnú tyč. Tu sa objavil KRISTIÁN VALLO, ktorý do odkrytej bránky pridáva druhý gól.
     
    25
    MŠK Žilina B dáva gól!

    Žilina teraz využila staré známe "nedáš-dostaneš". Prišiel rýchly domáci brejk po krídle. Následný razantný center do vápna našiel JAKUBA MICHLÍKA, ktorý volejom posiela loptu nechytateľne pod brvno.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 25. Michlík, 27. Vallo, 54. Čmelík, 69. Jánošík, 76. Jánošík, 86. Michlík – 44. Cisár, 72. . (vla.)

    Karty:   71. Hancko (ZIN) – 29. Guemache (SAL), 39. Zahranychnyy (SAL), 89. Švec (SAL)


    MŠK Žilina B: Lé Gang – Hučko, Michlík, Čmelík, Ďuratný, Vallo, Kadlec, Hancko, Václavik, Tlacháč, Jánošík.
    Náhradníci: Bajza – Šušolík, Kuric, Beniač, Krela, Gorelčík.

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Guemache, Krčík, Cisár, Gešnábel, Sedlák, Hambalek, Kastelovič, Remeň, Valachovič, Švec.
    Náhradníci: Medgyes, Janco, Ďatko, Zahranychnyy, Porubský.