D. Moskva – S.Moskva 5:4 (2:1 po s.n.) | Záhreb – HC Slovan 6:2 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 01.11.2015, 17:30 • Dom Sportova, Záhreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas v Záhrebe skončil zaslúženým víťazstvom domácich, hosťom sa dnes veru nedarilo. Slovan v tretej tretine dokázal vsietiť kontaktný gól a naďalej bol aktívnejším tímom, no potom udreli domáci a dvomi zlepenými gólmi sa posadili na koňa a bolo po zápase. Slovan stále útočil, aj keď im Jurčina poslal do siete šiesty gól domácich. Medveščak si zapíše do tabuľky dôležité tri body a belasým želáme šťastný návrat na Slovensko. Pekný večer a dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:50:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:15
    Stále rovnaký obraz hry, Glumacovi puk ušiel, Brust ho poslal hokejkou medzi kruhy, ďalší domáci hráč sa v dorážke presadiť nedokázal.
     
    58:49
    Dnešné stretnutie sleduje 5.390 divákov, tí domáci budú odchádzať z arény spokojní, tých zo srdca Európy čaká dlhá a smutná cesta domov.
     
    58:32
    Puk nám opäť lieta z pásma do pásma, čas záveru sa nezadržateľne blíži.
     
    57:46
    Medveščak chyboval na modrej, ofsajd, čiarový akciu domácim musel zastaviť.
     
    56:15
    Slovan naďalej predvádza na ľade v Záhrebe útočný hokej, ani pri štvorgólovom manku sa nevzdáva a hrá stále do plných.
    55:43 Milan JURČINA - 6:2
     
    55:43
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Medveščak využíva presilovú hru, MILAN JURČINA napriahol z pravej strany spoza kruhu k streľbe a prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencie: Alexandre Bolduc a Jesse Saarinen.
     
    54:51
    Nedorost sa po chybe domácich dostal k zakončeniu, vystrelil švihom z pravého kruhu, Taylor však puk vyrazil pred seba a defenzíva v modrých dresoch vyrazila s pukom k bránke Brusta.
     
    54:35
    Slovan poslal puk až na palicu Taylora, ktorý rozohral akciu svojho tímu.
     
    54:01
    Hedberg bol v prieniku faulovaný, dve minúty za hákovanie dostal Starosta.
     
    53:36
    Jegličov strelecký pokus z ľavého kruhu skončil vysoko na ochrannej sieti.
     
    53:15
    Puk nám opäť lieta z pásma do pásma, Medveščak drží hostí na dištanc od svojej bránky a stretnutie už len dohrávame.
     
    52:02
    Surový a Bartovič mali šancu na skórovanie, v menšej skrumáži pred Taylorom však ani jeden z nich neuspel, navyše, bolo to tam poriadne prehustené.
     
    51:03
    Slovan svoje preradenie na vyšší rýchlostný stupeň v tretej tretine pretavil vo svoj druhý dnešný gól, no potom zabudol na zadné dvierka a domáci prakticky rozhodli o zápase.
    50:00 Tomáš MERTL - 5:2
     
    50:00
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Defenzíva hostí má dnes náhradné voľno, Valach chyboval v rozohrávke, spoza kruhov vystrelil Smoleňák, Brust puk vyrazil pred seba, TOMÁŠ MERTL si ho stiahol k sebe na pravú stranu a poľahky zakončil do odkrytej časti bránky Slovana. Asistencia: Radek Smoleňák.
     
    49:10
    Brust musel opäť hasiť oheň pred svojim bránkoviskom, nevidel som presne, kto z domácich strieľal, Brust však hokejkou puk poslal späť do hry.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Bolduc (Parlett, Kousa), 9. Giliati, 32. Hedberg (Perkovich), 49. Giliati (Genoway, Glumac), 50. Mertl (Smoleňák), 56. Jurčina (Bolduc, Saarinen) – 40. Tičar (Barker, Švarný), 44. Kašpar (Nedorost, Paré)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Kroselj) – Kinrade, Gysbers, Parlett, Kousa, Katic, Jurčina, Deutsch – Bolduc, Bjorkstrand, Saarinen – Mertl, Smoleňák (A), Kvapil (A) – Hedberg, Perkovich, Jämtin – Glumac (C), Genoway, Giliati
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Luža, Valach, Sersen (A), Starosta, Švarný, Kozák – Paré, Nedorost, Kašpar – Leblanc, Surový (C), Bartovič(A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Lušňák

    Rozhodca: Belov, Gašilov – Lazarev, Šichanov

    Diváci: 5.390