Trenčín – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:1 (2:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 24.10.2015, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Wesley da Silva, prichádza Jakub Holúbek.
     
    90
    Trenčín dal gól!
    Center do pokutového územia si šikovne spracoval Van Kessel, obranca TIPURIČ mu hlavou loptu chcel odohrať, ale preloboval vlastného brankára.
     
    83
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Školník, prichádza Stefan Cebara.
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marin Glavaš, prichádza Alen Ploj.
     
    80
    Kessel opäť technickou strelou z uhla skúsil prekvapiť brankára, Novota mrštným skokom vyrazil loptu na roh.
     
    79
    Tawamba dostal loptu do behu, v súboji s dvomi hráčmi držal loptu až do šestnástky, tam však o ňu zakopol a bolo po šanci.
     
    79
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Denis Jančo, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    78
    Dejan Školnik to zo 17 metrov skúsil priamo, ale mieril privysoko.
     
    75
    Skovajsova a Kleščíkova nepresnosť priniesla únik pre Orávika, ale Kleščík stihol ešte svoju chybu napraviť, dobehol hosťujúceho hráča v šestnástke a loptu odkopol na roh, po ktorom sa hostia nepresadili.
     
    71
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marko Perišić, prichádza Josip Krznarić.
     
    70
    Kleščíkov technický pokus z priameho kopu tesne minul bránu.
     
    68
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Mitchell Schet, prichádza Dávid Guba.
     
    65
    Trenčín dal gól!
    Hostia vo veľkom počte pri rohovom kope, ale protiútok AS bol smrtiaci. Kessel vyhral osobný súboj s obrancom, dvaja Trenčania mierili len na brankára. Schet poslal IBRAHIMOVI RABIOVI pred prázdnu bránu, ten nemal veľa práce.
     
    50
    Jančov prienik vyústil v šancu pre Wesleya, ten spracoval odrazenu loptu od obrancu, hodil si ju napravo vedľa padajúceho obrancu, ale potom napálil ďaľšieho z brániacich hráčov. Kessel ešte odrazenu loptu dostal do brány, ale čiarový rozhodca dvihol zástavku, takže radosť domácich bola predčasná.
     
    39
    Trenčín dal gól!
    Koolwijk sa rozhodol zahrať roh nakrátko, následný center z pravej strany našiel voľného WESLEYHO DA SILVU a ten hlavou prekonal bezmocného brankára.
     
    35
    Van Kessel sa zbavil dvojice hráčov na ľavej strane a z uhla skúsil prekvapiť brankára technickou strelou. Lopta mierila do brány, Novota pohotovým zákrokom vyrazil na roh.
     
    31
    Žltú kartu dostáva Toni Tipurić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    30
    Kessel dobehol nakopnutú loptu a zboku šestnástky sa pokúsil strieľaným prízemným pokusom o ohrozenie brány. Skoro uspel, lebo lopta sa odrazila od brániaceho Marquesa a takmer skončila za bránkovou čiarou. Zvládol ju zachytiť Novota. Vzápätí ešte Kessel loptu vypichol pre Wesleya, ten poslal nepresnú strelu.
     
    26
    Chybná rozohrávka domácich dala šancu na brejk Moravciam a po finálnej prihrávke by sa rútil Školník sám na Šemrinca, ten prečítal hru a vybehol, namiesto prudkého odkopu sa pohral s nervami spoluhráčov i divákov, ale sťahovačku na hráča hostí zvládol.
     
    20
    Zlaté Moravce dali gól!
    Hostia zahrali priamy kop prekvapivo na krátko, následne prišla krížna prihrávka a potom center pred bránu, kde bol voľný nielen Tawamba, ale aj MARQUES DE SOUZA, ktorý prehlavičkoval vybehnutého Šemrinca.
     
    18
    Kessel sa uvoľnil na pravej strane, poslal na teč na päťku, Wesley bol pri lopte skôr ako Novota, ale trafil len tesne vedľa pravej žrde.
     
    16
    Po rohovom kope udržali hostia loptu pred šestnástkou, nakoniec sa ocitol sám Glavaš pred Šemrincom, ale nedokázal zblízka dostať loptu povedľa neho.
     
    11
    Trenčín dal gól!
    Gólovú akciu domáceho tímu začala presná prihrávka Šuleka na pravé krídlo na prenikajúceho Kessela, ten posielal do ohňa, kde obranca síce dokázal loptu zblokovať, ale len rovno k nabiehajúcemu DENISOVI JANČOVI, ktorý umiestnenou strelou k žrdi strelil svoj prvý ligový gól.
     
    2
    Druhá útočná akcia Trenčanov bola nebezpečnejšia, Kesselov oblúčik totiž presne našiel hlavu Scheta, navyše Novota vybiehajúci z brány, nebol presný. Schet však hlavou poslal loptu tesne vedľa brány.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 11. Jančo, 39. da Silva, 65. Rabiu (Schet), 90. Tipurić (vla.) – 20. De Souza

    Karty:   31. Tipurić (ZMO)


    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Skovajsa, Kleščík, Madu – Rabiu, Koolwijk, Jančo (79. Lawrence) – van Kessel, Schet (68. Guba) – da Silva (90. Holúbek).
    Náhradníci: Vozár – Šalata, Holúbek, Bala, Lawrence, Guba, Obaje.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Novota, Školník (83. Cebara) – Tipurić, De Souza, Majkić, Burić – Orávik, Kupec, Glavaš (83. Ploj) – Perišić (71. Krznarić), Kana.
    Náhradníci: Ranilović – Ploj, Cebara, Kovjenić, Mance, Krznarić, Klačan.

    Rozhodca: Špaček – Tomčík, Roszbeck

    Diváci: 2317