Hr. Králové – Varnsdorf 4:4 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
4:4 (3:2)
FK Varnsdorf
cz Streda 14.10.2015, 17:00 • Všesportovní stadion • Chance Národní Liga (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    IGOR SÚKENNÍK bezpečně proměňuje pokutový kop a brankové hody tak na východě Čech pokračují – 4:4!
     
    63
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí z 1:3 na 4:3 a bleskově tak využívají početní převahu na hřišti. RADIM JURČA se dostal do vápna, na jeho ránu si sice Ottmar sáhl, jenomže brance už nedokázal zabránit.
     
    54
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Hosté kopali standardní situaci, které se ujal JAN FILIP. Ten míč poslal pod přistavenou zdí, jenomže kulatý nesmysl ještě tečoval jeden z domácích záložníků, hosté tak s velkým štěstím vyrovnávají – 3:3!
     
    43
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A na zápletku máme znovu zaděláno! Pavel Tvaroha se dostal k hezkému centru z pravé strany, který dolétl až na vzdálenější tyč, kde stál připravený JAN JUROŠKA – 3:2!
     
    36
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Obránce Tomáš Holeš, kterému se líbí v útoku, to potvrdil i nyní, když z hranice vápna vyslal za obranu Varnsdorfu JANA PÁZLERA a ten tak zaznamenává hattrick a posílá domácí už do dvoubrankového trháku.
     
    30
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Adam Vlkanova se dostal mezi dva obránce v prostorů před velkým vápnem. I tak si ale dokázal poradit a velice pěknou přihrávkou vybídnout JANA PÁZLERA k jeho druhé brance v utkání. Domácí útočník se nemýlil a Hradec Králové tak přesně po půl hodině hry obrací vývoj zápasu.
     
    23
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Krmaš ze středového kruhu poslal centrem míč na levou stranu, kde stál Mareš. Ten následně poslal míč do vápna na Vlkanovu, jenž prošel přes několik hráčů a přihrál ještě na Malinského. Ten následně vymyslel střelu, kterou nejprve Porcal vyrazil, nicméně na dorážku od JANA PÁZLERA už nestačil.
     
    3
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po úvodní převaze brzy do vedení! Po levém křídle pronikl Jan Juroška, který následně přihrál do vápna na svého spoluhráče, jenomže ten nedokázal být úspěšný. Za ním stál ale KRISTIAN ZBROŽEK, jenž ve skluzu už přesný byl.

    Ondřej Novotný

    Góly: 23. Pázler, 30. Pázler, 36. Pázler, 81. Súkenník (pen.) – 3. Zbrožek, 43. Juroška, 54. Filip, 63. Jurča

    Karty:   53. Pázler (HKR), 76. Vlkanova (HKR), 90+2. Malinský (HKR) – 57. Geissler (VDF), 80. Durdević (VDF), 90+1. Daníček (VDF)   62. Mareš (HKR) – 90. Geissler (VDF)


    FC Hradec Králové: Ottmar – Holeš, Krmaš (c), Nosek, Mareš – Janoušek (66. Vaněček), Černý – Malinský, Súkenník, Vlkanova – Pázler (82. Chleboun).
    Náhradníci: Lindr – Plašil, Bederka, Vaněček, Schwarz, Zorvan, Chleboun.

    FK Varnsdorf: Porcal (c) – Filip, Zbrožek, Tvaroha, Geissler – Durdević, Daníček, Pajer (46. Jurča), Kodr, Juroška (70. Ondráček) – Skwarczek
    Náhradníci: Samoel – Chukwuma, Jurča, Norek, Kvída, Ondráček.

    Rozhodca: Pechanec – Pospíšil, Fišer.