Faerské ostrovy – Rumunsko 0:3 (kon.) | Fínsko – Sev. Írsko 1:1 (kon.) | Grécko – Maďarsko 4:3 (kon.)
Arménsko – Albánsko 0:3 (kon.) | Srbsko – Portugalsko 1:2 (kon.) | Nemecko – Gruzínsko 2:1 (kon.)
Gibraltar – Škótsko 0:6 (kon.) | Poľsko – Írsko 2:1 (kon.)
koniec
Gibraltar
0:6 (0:2)
Škótsko
cz Nedeľa 11.10.2015, 20:45 • Estádio Do Algarve, São João da Venda • Kvalifikácia ME
Predzápasové kurzy
    90+1. Steven NAISMITH - 0:6
     
    90+1
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Skotsko ještě nekončí! V nastaveném čase přichází šestá branka do sítě Jamieho Robba! Po pravé straně postupoval STEVEN NAISMITH, který si ve vápně narazil míč se Stevenem Fletcherem, a poslal míč přízemní střelou k tyči! Robba se po míči natahoval marně!
    85. Steven FLETCHER - 0:5
     
    85
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Hattrick! STEVEN FLETCHER zkompletoval pět minut před koncem základní hrací doby svůj hattrick! Na začátku krásné akce byl Naismith s Russellem, kteří dostali míč před vápno na nohu Fletchera, který míč poslal přesně do rohu branky! Jamie Robba byl naprosto bez šance!
    56. Steven FLETCHER - 0:4
     
    56
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Tak druhý poločas zatím jednoznačně patří STEVENU FLETCHEROVI! Před pokutovým územím Gibraltaru se dostal k míči Chris Martin, který našel ve vápně naběhlého útočníka Sunderlandu, který poslal míč přesně k tyči!
    52. Steven FLETCHER - 0:3
     
    52
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Začátek druhého poločasu Skotsku vyšel báječně, a zaslouženě přidává svou třetí branku v tomto utkání! Opět skvělou práci na pravé straně odvedl Alan Hutton, který se dokázal uvolnit ze souboje s Chipolinou, a posadil svůj centr na hlavu STEVENA FLETCHERA. Hlavička útočníka Sunderlandu mířila přesně k tyči, a Robba byl bez šance!
    39. Shaun MALONEY - 0:2
     
    39
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhou branku dnešního zápasu! Na začátku pohledné akce skotského týmu byl na pravé straně Alan Hutton, který zvládl souboj s Garciou, což byl základ úspěchu. Následně se míč ve vápně dostal až na nohu SHAUNA MALONEYHO, který míč parádně zakroutil k vzdálenější tyči!
    25. Chris MARTIN - 0:1
     
    25
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Skotové jdou do naprosto zaslouženého vedení! Po nebezpečné hlavičce Maloneyho poslal Robba míč na rohový kop, který rozehrál právě Maloney. Jeho centr na přední tyči prodloužil Greer, a na brankové čáře doklepl míč do branky CHRIS MARTIN!

    Jan Havlovic

    Góly: 25. Ch. Martin (G. Greer), 39. Maloney (Dorrans), 52. S. Fletcher (Hutton), 56. S. Fletcher (Ch. Martin), 85. S. Fletcher (Naismith), 90+1. Naismith (S. Fletcher)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:13. Střely mimo: 4:11. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:7.
    Gibraltar: Robba – J.-C. Garcia, R. Chipolina, R. Casciaro, J. Chipolina – Walker, Bardon – Barnett, Daniel Duarte (57. B. Perez), K. Casciaro (89. Yome) – L. Casciaro (82. J.-P. Duarte).
    Náhradníci: Neale, J. Perez – B. Perez, Guiling, Bosio, Rovegno, Coombes, Yome, Cabrera, Gosling, J.-P. Duarte, Clarke.

    Škótsko: McGregor – Hutton, Berra, G. Greer, Robertson – Brown (63. D. Fletcher), Dorrans – Ritchie (64. Russell), Ch. Martin (76. Naismith), Maloney – S. Fletcher.
    Náhradníci: Marshall, C. Gordon – D. Fletcher, G. Hanley, Martin, Russell, Whittaker, Naismith.

    Rozhodca: Kulbakov – Maljtin, Masljanko (vš. Bělrousko)