Trnava – Pov. Bystrica 2:3 (po pr.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Humenné – Senica 5:4 (1:0 po s.n.)
Bardejov – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:0 (kon.)
koniec
HC Prešov
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 25.09.2015, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No predsa sa domáci fanúšikovia dočkali. Obšut to všetko odštartoval delovkou od modrej, ktorú Dzúr len vybil pred seba, kde stál postavený Fajčák, ktorý sa síce nedokázal presadiť, no puk upratal do brány dobre postavený Juraj PROKOP. Prešov vyhráva 6:0!
     
    57:45
    A opäť sa bude vylučovať. A opäť na strane hostí. Drotár nezvládol svoje emócie a pustil sa viacerých prešovských hráčov. Na trestnej lavici vidíme trojicu Michalovčanov. Okrem Čížeka tam pribudli aj skúsení matadori Faith a Drotár.
     
    57:16
    A Fajčák sa pri prešovskej striedačke pochytil s Petrom Čížekom. Bude sa vylučovať na strane hostí. Na trestnú lavicu si sadá spomínaný Michalovčan.
     
    56:00
    Novický teraz nepustil do hry Huňadyho, no michalovské snaženie bolo odmenené aspoň získaním početnej výhody o jedného hráča. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Erik Nitriansky.
     
    47:46
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovčania sú pri chuti. Na ľade bola prešovská prvá formácia. Šechný nahodil puk za michalovskú bránu, dokorčuľoval ho, snažil sa ho spoza brány dostať za bránkovú čiaru, no to sa podarilo z dorážky až Chalupovi, ktorý zvyšuje na 5:0!
     
    45:31
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A nádherným gólom sa teraz prezentoval muž zápasu, útočník druhej formácie Igor Halás, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Sabola do úniku z hokejky a puk nekompromisne zavesil pod hornú žŕdku.
     
    41:50
    Za nešportové správanie si na trestnú lavicu odchádza na desať minút vydýchnuť hosťujúci Fedorko.
     
    41:50
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No tentoraz to už neplatí. Parádnou akciou sa prezentovala dvojica Igor Halás – Roman Kohutiar. Prvý menovaný klinicky presnou prihrávkou našiel na druhej strane Kohutiara , ktorý bez väčších problémov poslal puk za chrbát Okoličányho. Prešov vedie rozdielom triedy 3:0.
     
    38:04
    A presilovú hru si zahrajú aj Prešovčania. Michalovčania sú vylúčení za nadbytok hráčov na ľadovej ploche, na trestnej lavici už sedí Bezák, ktorý si bude odpykávať dvojminútový tímový trest.
     
    35:52
    A sme svedkami vylúčenia. Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá domáci hokejista Roman Kohutiar. Michalovce budú hrať v početnej výhode o jedného muža.
     
    34:50
    A teraz zazvonila pravá žŕdka prešovskej brány po samostatnom úniku Bánovského, ktorý už prekonal Martona, no domáceho gólmana zachránila konštrukcia brány. Tejto akcii predchádzala skvelá práca Chalupu, ktorý sa pre zmenu nepresadil osamotený pred Okoličánym.
     
    29:13
    A Prokop sa teraz dostal do obrovskej šance, na Okoličányho vytiahol forehandový blafák, ktorý ale nedokázal prekonať hosťujúceho gólmana.
     
    26:18
    A Prešovčania mohli opäť gólovo udrieť. Dancsák perfektne razantnou prízemnou prihrávkou hľadal pred bránou Kivadera, ktorému stačilo vložiť hokejku do dráhy puku, no Okoličány si na túto veľmi vydarenú rýchlu akciu dal pozor a strata hostí ostáva dvojgólová.
     
    25:24
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A Prešov strieľa ďalší gól, o ktorý sa postaral Igor HALÁS, ktorého strela z medzikružia slávila úspech po tom, čo jeden z michalovských obrancov stečoval strelu a dezorientovaný Okoličány opäť inkasuje!
     
    24:06
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Gól strelil ŠECHNÝ.
     
    20:33
    Nádherná akcia Chalupu, ktorý sa dostal do úniku, výborne zakončil, no lapačka Okoličányho sa teraz vyznamenala. Videli sme doposiaľ najväčšiu šancu dnešného stretnutia.
     
    15:45
    A bude sa vylučovať. Na trestnú lavicu si sadá Huňady za nedovolené bránenie.
     
    14:40
    Hinďoš s boltunom postupovali v akcii dvaja na jedného, no prvý menovaný zle trafil puk a Marton tak zasahovať nemusel.
     
    12:16
    Vzápätí sú vylúčení Prešovčania za to, že chvíľu hrali v šestici. Na trestnú lavicu si tímový trest ide odpykať Kihoon.
     
    10:29
    A na trestnú lavicu si sadá Voronov za sekanie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Šechný, 26. Halás (Sabol), 42. Kohutiar (Halás), 46. Halás (Sabol), 48. Chalupa (Šechný), 60. Prokop (Fajčák, Obšut)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Ľ. Sabol, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Kivader – Potoček, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (48. Dzúr) – Drotár, Voronov, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Boltun, Luchnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schnelly, Salnikov, Fedorko. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodca: Tornay – Jobbágy, Vyšný

    Diváci: 824