Boston – NY Rangers 4:3 (3:2 po s.n.) | Columbus – Minnesota 2:5 (kon.) | Montreal – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
Detroit – Pittsburgh 6:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 6:0 (kon.) | Colorado – Calgary 0:1 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
6:1 (3:0, 1:0, 2:1)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 25.09.2015, 01:40 • Joe Louis Arena, Detroit • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Dylan LARKIN - 6:1
     
    59:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    A přeci jen ještě jedna branka na konec dnešního utkání! Bertuzzi se zakončujícím DYLANEM LARKINEM dokonale rozebrali hostující obranu a druhý jmenovaný již neměl příliš těžkou pozici, jak poslat puk přes Murrayho do poloodkryté branky hostů! Asistence: Tyler Bertuzzi.. Teemu Pulkkinen.
    50:43 Beau BENNETT - 5:1
     
    50:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali! Velký závar na domácím brankovišti nakonec zakončil BEAU BENNETT, který dorážkou do odkryté branky Detroitu překonal i padajícího Howarda! Asistence: Will O'Neill, Tom Kuhnhackl.
    41:08 Teemu PULKKINEN - 5:0
     
    41:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jenže domácí jsou dnes maximálně produktivní. Bertuzzi poslal z vlastního obranného pásma parádní křižnou přihrávku na útočnou modrou, u které byl jako první TEEMU PULKKINEN jenž si sám před Murraym věděl rady! Asistence: Tyler Bertuzzi, Nick Jensen.
    37:28 Drew MILLER - 4:0
     
    37:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe tak přichází čtvrtá branka Red Wings, o kterou se šikovnou tečí Lashoffovy střely od modré čáry postaral DREW MILLER!
    18:11 Teemu PULKKINEN - 3:0
     
    18:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Sproul dostal dobrou přihrávku zpoza branky a vypálil z první mimo branku, kotouč se od zadního hrazení odrazil nalevo od branky na hůl TEEMU PULKKINENA, který parádní střelou na zadní tyč zvýšil vedení Red Wings již na tři branky! Asistence: Ryan Sproul, Tyler Bertuzzi.
    16:44 Dylan LARKIN - 2:0
     
    16:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka domácím sedla perfektně a navyšují svůj náskok již na dvě branky! Miller vyrazil střelu Pulkkinena napravo od sebe, jenže to bylo přímo do míst, kde stál osamocený DYLAN LARKIN, který již neměl problém dostat puk do odkryté hostující branky! Asistence: Teemu Pulkinen, Johan Franzen.
    13:23 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    13:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se po dalším buly v útočném pásmu dostávají do vedení! TYLER BERTUZZI si našel volný puk na pravém kruhu, vypálil švihem na branku a kotouč prošel mezi rukou a tělem Murrayho těsně přes brankovou čáru! Asistence: Brendan Smith, Alexej Marčenko.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 14. Bertuzzi (Smith, Marčenko), 17. Larkin (Pulkkinen, Franzen), 19. Pulkkinen (Sproul, Bertuzzi), 38. Miller (Lashoff, Jensen), 42. Pulkkinen (Bertuzzi, Jensen), 60. Larkin (Bertuzzi, Pulkkinen) – 51. Bennett (O'Neill, Kuhnhackl)


    Detroit Red Wings: Howard (McCollum) – Smith, Marčenko, Lashoff, Sproul, Paetsch, Jensen – Franzen, Sheahan, Glendening – Miele, Larkin, Pulkkinen – Miller, Andersson, Ferraro – Bertuzzi, Athanasiou, Mantha.
    Pittsburgh Penguins: Murray (Jarry) – Scuderi, Lovejoy, O'Neill, McNeill, Andersen, Pouliot, Gončar – Porter, Rust, Bennett, Mouillierat, Kuhnhackl, Sundqvist, Sheary, Uher, Sestito, Simon, Plotnikov, Malkin, Hownqvist.