Chabarovsk – Jaroslavľ 0:1 (kon.) | Vladivostok – Soči 0:2 (kon.) | Novokuzneck – Togliatti 2:0 (kon.)
Novosibirsk – Kazaň 5:4 (po pr.) | Omsk – Barys 2:4 (kon.) | Novgorod – Jugra Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.)
Riga – HC Slovan 1:2 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Jekaterinburg 5:1 (kon.) | Petrohrad – Helsinki 6:3 (kon.)
S.Moskva – Záhreb 1:2 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Piatok 25.09.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Host vyhráli buly a poslali kotouč pryč z vlastního pásma! Tři body si dnes domů poveze Lokomotiv Jaroslavl!
     
    59:49
    Oddechový čas pro domácí! Dokáže trenér Amuru vymyslet něco překvapivého, co by vedlo ke kýžené brance na 1:1?
     
    58:51
    Juha Metsola míří na střídačku a domácí to zkusí v šesti!
     
    56:59
    Patrik Hersley na modré čáře vyprodukoval dělovku, kterou Metsola propustil za svá záda, ale puk si našel cestu těsně vedle tyče svatyně domácího maskovaného strážce!
     
    54:28
    Za menší potyčku u domácího brankáře jsou dvěma minutami za hrubost potrestáni Tomáš Zohorna (CHA) s Pavlem Kraskovskim (JAR).
     
    53:41
    Jaroslavl se mohla výrazně přiblížit tříbodovému zisku! Přečíslení tří proti dvěma skvěle vyřešil Malcev, který přihrávkou vybídl ke skórování jednoho ze svých spoluhráčů, ale ten ranou trefil pouze lapačku přesunujícího se Juhy Metsoly.
     
    51:07
    Alexej Byvalcev výborně využil situace dva na dva, uvolnil se od svého strážce a povedenou střelou protáhl Murygina! Ten je stále dokonalý.
    46:33 Daniil APALKOV - 0:1
     
    46:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Platinum Arena nyní naprosto ztichla! Chybu domácího obránce, který zazmatkoval za bránou využil Petri Kontiola, jenž mu uzmul kotouč a poté přesnou přihrávku našel hokejku zcela volného DANIILA APALKOVA. Ten okamžitou střelou překonal dosud stoprocentního Metsolu. Asistence: Petri Kontiola
     
    43:59
    A na druhé straně se musel vyznamenat Murygin, který čelil hned několika dorážkám z bezprostřední blízkosti. Následná střela od modré čáry již tak nebezpečná nebyla.
     
    43:26
    Petri Kontiola se zjevil osamocen u tyče Metsolovy brány, ale skvělého finského brankáře překonat nedokázal!
     
    36:59
    Denis Mosaljov mohl konečně otevřít skóre zápasu, když se vytočil zpoza brány, ale poté nedokázal překonat ležícího Metsolu!
     
    32:33
    Na trestnou lavici teď míří Emil Galimov (JAR), který doslova vysekl hokejku jednomu z domácích a dostává dvě trestné minuty.
     
    30:07
    Střela od modré čáry se nyní před Metsolou několikrát nebezpečně odrazila, ale finský brankář Amuru Chabarovsk situaci dokázal ustát a odolal i dvěma pokusům o dorážku.
     
    24:48
    Příliš dlouhou přihrávku na Mosaljova sice hostující hráč dokázal dojet a nepískalo se zakázané uvolnění jenže ze všeho byl nakonec dobrý protiútok domácích. Ten zakončil střelou zpoza obránce Tom Wandell. Murygin se nyní vyznamenal a zachránil svůj celek!
     
    16:27
    Na levé straně útočného pásma se zjevil zcela osamocený Vjačeslav Litovčenko, ale jeho střela zápěstím skóre neotevřela. Alexej Murygin si připsal výborný zákrok levým ramenem.
     
    16:12
    Je tady první vyloučení zápasu. Jeden z domácích se tlačil před Murygina, Rušan Rafikov (JAR) ho přidržel a míří na trestnou lavici.
     
    12:53
    Tak to byla dosud největší šance zápasu! Sergej Konkov prosvištěl středním pásmem, dostal se za obránce Amuru, ale pak už byl příliš blízko Metsolovi a toho střelou nedokázal překonat!
     
    11:11
    Velmi dobrou střílenou přihrávku před Muryginovým brankovištěm zasáhl Gračjov! Puk se vykroutil těsně vedle brány!

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 47. Apalkov (Kontiola)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář, Čerepanov, Atjušov, Verjovkin, Kurbatov – Litovčenko, Zohorna, Pervušin – Fajzullin, Wandell, Gračjov – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Tarasov – Baškirov, Byvalcev, Železnov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall, Ljubuškin, Pašnin, Koledov, Gorochov, Rafikov – Averin, Kontiola, Apalkov – Loktjonov, Konkov, Mosaljov – Galimov, Kartajev, Malcev – Kapustin, Kraskovskij, Korškov – Polunin

    Rozhodca: Jakov Dejev, Ildar Safjullov – Alexej Majtak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 7.000