Liberec – Sparta Praha 6:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Hradec Králové – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
cz Štvrtok 24.09.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přes modrou čáru přeletěl ve velké rychlosti RICHARD GARČIC a vypálil k bližší tyči, od které se puk odrazil do gólmana a do branky. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    38:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Třinec se sice na chvíli vymanil ze svého pásma, následný rychlý útok domácích končí třetí trefou. PETR KRATOCHVÍL namířil mezi betony Dudáčka a tam také jeho projektil zajel a skončil až v síti. Asistence: Filip Dvořák a Tomáš Havránek.
     
    31:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do těsného vedení! Pokus Havránka šel těsně mimo levé tyče za bránu, kde si herní předmět vzal na hůl FILIP DVOŘÁK, rychle se obtočil ke druhé tyčce a protlačil jej až do sítě! Asistence: Tomáš Havránek a Petr Kratochvíl.
     
    21:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Krátce po návratu vyloučeného Romana se dostávají hosté do útoku, který v branku přetavuje ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Ludvík Petrák a Jakub Schwarz.
     
    15:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají účet zápasu. Garčic ve středním pásmu poslal přihrávku o mantinel rozjetému JAKUBU BOLTVANOVI, který se po levé straně dostal až mezi kruhy a bekhendem namířil puk pod horní tyč! Asistence: Richard Garčic a Michal Furch.

    Michal Kuba

    Góly a asistencie: 16. Boltvan (Garčic, Furch), 32. Dvořák (Havránek, Kratochvíl), 39. Kratochvíl (Dvořák, Havránek), 53. Garčic (Boltvan) – 22. Kovařčík O. (Petrák, Schwarz)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Kupčík, Švejda, Kabelka, Kubeš, Štancl, Sedláček, Furch, Kratochvíl – Havránek, Dvořák, Garčic, Boltvan (C), Havlát, Nováček, Dupljaku, Biolek, Grünwald, Lunter
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Stránský (C), Roman Michal, Zahradníček, Bartko, Hejda, Janiczek – Kofroň, Kovařčík M., Roman Miloš, Kaukič, Pala, Samohejl, Petrák, Kovařčík O., Schwarz, Lorek, Stuchlík, Flok

    Rozhodca: Czubaj, Čuňočka – Kříž