Kladno – Jihlava 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Motor ČB 2:3 (po pr.) | Šumperk – Litoměřice 2:5 (kon.)
Přerov – Havířov 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 4:2 (kon.) | Slavia – Kadaň 3:2 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Třebíč 4:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 19.09.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance Liga (CZ) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hokejisté nejspíš potvrzují své dnešní vítězství! Denis Kindl našel obloučkem ve středním pásmu TOMÁŠE HORNU, který přejel modrou čáru a bekhendem se trefil přímo do prázdné klece. Asistence: Denis Kindl, Václav Skuhravý.
     
    56:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou těsně před koncem třetí třetiny do vedení. DAVID STACH prokličkoval až před Habala a přesnou střelou pod horní tyčku mění stav dnešního utkání. Asistence: Jan Rudovský.
    Martin KOHOUT - 1:1
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    24:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Jihlava využívá přečíslení 2 na 1. Gríger přihrával přes ležícího obránce kotouč na MARTINA KOHOUTA, který svoji šanci proměnil parádně – bekhendovou kličkou o tyč překonal Cikánka. Asistence: David Gríger, Tomáš Harkabus.
    Vítězslav BÍLEK - 1:0
    Utkání můžete sledovat živě zde.
     
    02:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou bleskově do vedení! Nash se napřáhl na modré čáře, jeho dělovku vyrazil Habal jen do strany na volného VÍTĚZSLAVA BÍLKA, kterému nedělalo žádné problémy uklidit puk do poloprázdné klece. Asistence: Brendon Nash, Josef Zajíc.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 3. Bílek (Nash, Zajíc), 57. Stach (Rudovský), 59. Horna (Kindl, Skuhravý) – 25. Kohout (Gríger, Harkabus)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Nash, Repe, Růžička, Zajíc, Kehar, Gutwald – Dalecký, Skuhravý, Horna, Rudovský, Stach, Bílek, Dvořáček, Machač, Kindl, Redlich, Lukáč, Strnad
    HC Dukla Jihlava: Habal (Sáblík) – Kaláb, Dundáček, Šimek, Grebenjuk, Štebich, Zadražil, Dobrovolný – Důras, Melenovský, Seman, Alekseev, Skořepa, Diviš, Kohout, Gríger, Harkabus, Kuřítko, Malec

    Rozhodca: Jílek – Beneš, Svoboda