Helsinki – Viťaz 1:2 (0:1 po s.n.) | Záhreb – Petrohrad 3:4 (kon.) | HC Slovan – S.Moskva 2:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:5 (0:1, 0:0, 2:4)
Spartak Moskva
Sobota 19.09.2015, 17:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:30. RADIL - 2:5
     
    57:30
    Spartak Moskva dal gól!
    To, čo teraz predviedol LUKÁŠ RADIL, by mali pozerať chlapci v prípravkách a žiackych družstvách. Lukáš si z pravej strany puk hodil medzi kruhy, nakorčuľoval za ním a prestrelil Garnetta v bránke domácich. Asistencia: Grigorij Šafigulin.
    55:27. NAGY - 2:4
     
    55:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk od ľavého kruhu dostal na modrú Ivan Švarný, ktorý poslal z prvej príklepom puk na bránku hostí a LADISLAV NAGY pred Engrenom puk zblokoval do jeho siete. Asistencie: Ivan Švarný a Žiga Jeglič.
    53:52. GENOWAY - 1:4
     
    53:52
    Spartak Moskva dal gól!
    Mihalik spadol v strednom pásme, do brejku sa dostal CHARLES GENOWAY, ktorý vystrelil od pravého kruhu zápästím a puk sa zatrepal v Garnettovej sieti. Asistencia: Gleb Klimenko.
    46:46. SUROVÝ - 1:3
     
    46:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Videorozhodca gól domácim uznáva, autorom prvého gólu domácich v dnešnom dueli TOMÁŠ SUROVÝ. Zvráti Slovan ešte vývoj zápasu?
    46:37. GENOWAY - 0:3
     
    46:37
    Spartak Moskva dal gól!
    Krásna akcia hostí končí krásnym gólom v sieti Garnetta. Domáci len naháňajú puk a hráčov hostí po ľadovej ploche, kým Spartak pekne kombinuje s pukom na paliciach a spoza bránky Bodrov poslal puk pred bránku, kde nikým nekrytý CHARLES GENOWAY vsietil rovno pod brvno. Asistencia: Jevgenij Bodrov.
    44:57. LEVICKÝ - 0:2
     
    44:57
    Spartak Moskva dal gól!
    Slovan bol nedôrazny v defenzíve, puk z pravej strany pred bránku poslal Ipatov a Sersenovi ušiel IGOR LEVICKÝ, ktorý prestrelil Garnetta v bránke domácich. Asistencia: Viačeslav Ipatov.
    00:59. KLIMENKO - 0:1
     
    00:59
    Spartak Moskva dal gól!
    Klimenko korčuľoval za odrazeným pukom, Garnett vykorčuľoval z bránky a chcel mu puk vypichnúť, no posunul ho len na pravý kruh a GLEB KLIMENKO pohotovo zakončil do odkrytej časti bránky.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 47. Surový, 56. Nagy (Švarný, Jeglič) – 1. Klimenko, 45. Levický (Ipatov), 47. Genoway (Bodrov), 54. Genoway (Klimenko), 58. Radil (Šafigulin)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihalik, Sersen (A), Kozák – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Surový (C), Viedenský, Bartovič – Skalický, Protaseňa, Lušňák
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Gilroy, Korobov (A), Jermakov, Genoway, Tatalin, Baldajev, Ablajev, Toluzakov – Leščenko, Šafigulin, Radil – Klimenko, Bodrov, Potapov (C) – Levický, Voronin, Ipatov – Krutov, Vasiliev, Radulov (A)

    Rozhodca: Beľajev, Odinš (LOT) – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 9.329