Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference FC Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference Salith Šumperk (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.) | Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Ukrajiny (kon.)
Tlač. konferencia futbal. reprezentácie Slovenska (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia futbalovej reprezentácie Ukrajiny

Pondelok 07.09.2015, 17:30Tlačové konferencie
     
    Tlačová konferencie sa skončila, ja vás pozývam čítať live prenos z tlačovej konferencie Jána Kozáka, ktorá sa začne o 18:30. Zatiaľ dočítania priatelia. (17:39:55)
     
    Andrej Jarmolenko: "Myslím si, že tretie miesto pre nás nie je výsledok. V každom zápase musíme získať tri body. Vieme ako to dopadlo u nás doma, chceme sa Slovákom revanšovať."
     
    Michajlo Fomenko: "v príprave na zápas sme urobili niektoré zmeny, súper pravdepodobne tiež zmení niektoré veci. Máme vytvorené výborné podmienky, v hoteli máme sauny, masáže, všetko je výborné."
     
    Jarmolenko: "Musíme sa spoliehať sami na seba a na svoju formu. Svoju formu hodnotím ako dobrú, po minulom zápase som sa ospravedlnil trénerovi a drobné nezrovnalosti sme si vysvetlili. Všetko je v poriadku."
     
    Jarmolenko: "Myslím si, že zajtra bude hrať iné mužstvo ako u nás. Slováci budú hrať doma asi agresívnejšie ako u nás."
     
    Jarmolenko: "Včera sme pricestovali okolo 13tej hodiny, čas sme strávili prípravou na stretnutie a videorozborom slovenského tímu."
     
    Michajlo Fomenko: "V zápase na Ukrajine sme urobili niekoľko hrubých chýb, ktoré sa nesmú opakovať. V zajtrajšom zápase bude všetko iné."
     
    Michajlo Fomenko: "Máme dosť informácii o Slovensku, rovnako ako oni o nás. Vieme o slabých a silných miesta slovenského tímu. Všetko sa ukáže na trávniku."
     
    Jarmolenko: "Potrebujeme víťazstvo a preň sme sem prišli. Ak zajtra nevyhráme, tak môžeme zabudnúť na druhé miesto a tomu prispôsobíme našu hru."
     
    Michajlo Fomenko: "Pýtate sa, či budeme mať problém v strednej línii. Nebudeme. V kádri máme viac hráčov, takže v strede poľa určite postavíme kvalitnú zostavu."
     
    Michajlo Fomenko: "V tíme Ukrajiny nemáme žiadne zmeny v kádri, všetci hráči sú zdraví a pripravení na zajtrajší zápas."
     
    Na tlačovej konferencii napokon vystúpi tréner Michajlo Fomenko a hráč Jarmolenko.
     
    Príjemný dobrý deň, vitajte pri sledovaní on-line prenosu z tlačovej konferencie futbalovej reprezentácie Ukrajiny pred zajtrajším dôležitým kvalifikačným stretnutím v Žiliny. Tlačovej konferencie sa zúčastní tréner Michajlo Fomenko a pravdepodobne kapitán tímu Rotaň. Ukrajina berie zajtrajší súboj mimoriadne vážne, je tu množstvo novinárov a dnešný tréning i tlačovú konferenciu dokonca naživo vysiela ukrajinská televízia.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 17:30.

    Dávid Švec