Skalica – Ľubľana 1:0 (kon.) | Kometa Brno – Zvolen 2:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HKM Zvolen
cz Nedeľa 06.09.2015, 15:30 • DRFG Arena • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre se konečně mění, domácí měli v posledních minutách mnoho šancí a slušný tlak, který končí zaslouženým vedoucím gólem. JAN HRUŠKA si najel na pravý kruh a střelou mezi betony překonal do této chvíle skvěle chytajícího Baroše. Asistence. Tomáš Kaberle, David Ostřížek.
     
    07:52
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď. Přesilovku totiž využívá i soupeř. TOMÁŠ KLÍMA napřáhl od modré čáry a puk zapadl přesně do sítě. Čiliak vůbec nic neviděl a poprvé tak loví kotouč ze své svatyně. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    06:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jako bych to přivolal. Důraz na brankovišti slaví úspěch. Čermák nahodil puk do skrumáže a před Barošem se nejlépe zorientoval JAN KAŃA, který protlačil v přesilovce kotouč do klece. Asistence: Leoš Čermák, Jan Hruška.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 7. Káňa (Čermák, Hruška), 36. Hruška (Kaberle, Ostřížek) – 8. Klíma (Krejčí)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Stehlík, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Malec, Ptáček – Němec, J. Hruška, Ostřížek – Mrázek, Čermák (C), Káňa – Vondráček, Koreis, Burian – Honejsek, Raška, Dočekal – Dvořák. Trenér: Alois Hadamczík.
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Hataš, Bagin, Andersons, Krejčí, Juraško (C), Habšuda, F. Fekiač, Pokovič – Obdržálek, Missenjov, Brabenec – Semorád, Ďaloga, Puliš – Žilka, Jurík, V. Fekiač – Škvaridlo, Klíma, Mráz. Trenér: Josef Turek.

    Rozhodca: Čech, Hejduk – Kříž, Otáhal.

    Diváci: 2930