Azerbajdžan – Chorvátsko 0:0 (kon.) | Česko – Kazachstan 2:1 (kon.) | Holandsko – Island 0:1 (kon.)
Turecko – Lotyšsko 1:1 (kon.) | Belgicko – Bosna 3:1 (kon.) | Cyprus – Wales 0:1 (kon.)
Izrael – Andorra 4:0 (kon.) | Bulharsko – Nórsko 0:1 (kon.) | Taliansko – Malta 1:0 (kon.)
koniec
Bulharsko
0:1 (0:0)
Nórsko
cz Štvrtok 03.09.2015, 20:45 • Stadion Vasil Levski, Sofia • Kvalifikácia ME • Skupina H
Predzápasové kurzy
     
    90
    Následně dostává žlutou kartu i Skjelbred, který se provinil nedovoleným zákrokem v souboji se střídajícím Rangelovem! Bulharský tým hlavně zajímá, kolik hlavní rozhodčí nastaví minut!
     
    89
    Na pravé straně velmi ostře zajel do souboje s Skjelbredem domácí Jordan Minev, a hlavní rozhodčí následně odpískal nedovolený zákrok! Minev měl ještě nějaké slovní připomínky, a dostává žlutou kartu!
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu dostává žlutou kartu i domácí hráč! Ivelin Popov zastavil nedovoleným zákrokem unikajícího Toma Høgli. Norové ještě stihli rozehrál standardní situaci, nicméně centr Johansena neznamenal pro branku Mitreva žádné nebezpečí.
    40. Žlutá karta
     
    40
    V levém rohu hřiště svedl souboj domácí Georgij Milanov s Alexanderem Tetteym. Záložník Norwiche se prezentoval ostrým zákrokem, za který uviděl žlutou kartu, pro norský tým je to druhá v tomto zápase!
     
    20
    Před vápnem norského vápna šel do zajímavého průniku Stanislav Manolev, nicméně jeho postup zastavil nedovoleným zákrokem Tom Høgli, který za svůj čin dostává zaslouženě žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Góly: 57. Forren (Johansen)

    Karty:   45. I. Popov (BUL), 89. J. Minev (BUL) – 20. Høgli (NOR), 40. Tettey (NOR), 90. Skjelbred (NOR)


    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:14.
    Bulharsko: Mitrev – Bandalovski, A. Alexandrov, Bodurov, J. Minev – Manolev (61. Tonev), Djakov (C), Čočev, G. Milanov (78. Nedělev) – I. Popov, Micanski (68. Rangelov).
    Náhradníci: Makendžijev – Terziev, V. Minev, Ivan Ivanov, M. Alexandrov, Slavčev, Nedělev, Zlatinski, Rangelov, Christov, Tonev.

    Nórsko: Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren (75. Nordtveit), Høgli (C) – Samuelsen (65. Skjelbred), Tettey, Johansen (87. S. Strandberg), Berget – Søderlund, Henriksen.
    Náhradníci: Almenning Jarstein, Hansen – S. Strandberg, Aleesami, Linnes, Nordtveit, Valon Berisha, Ødegaard, Skjelbred, Jenssen, Nielsen, Veton Berisha.

    Rozhodca: Nijhuis – van de Ven, Schaap (vš. Nizozemsko)