Moser Medical Graz 99ers – Junosť Minsk 5:4 (kon.) | Poprad – Slavia 3:7 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:7 (1:2, 0:1, 2:4)
HC Slavia Praha
Piatok 21.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    TATRANSKÝ POHÁR

    Na Slovensku má tradíciu už niekoľko turnajov. Či hovoríme o RONA CUP-e, Spišskom pohári alebo Memoriáli Pavla Zábojníka. Žiadny z nich však nemá takú hlbokú históriu ako Tatranský pohár. Ten je totižto tento rok už 68. v poradí...

    Všetko mohlo byť inak a dnešný hokejový turnaj o Tatranský pohár mohol byť starší, keby boli Košičania vytrvalí v organizovaní svojich týždňov a viac spolupracovali s organizátormi z Tatier. V histórii však "keby" neplatí. Košické týždne postupne stratili na rovnovážnosti, prevalcovali ich podujatia organizované domácimi klubmi, či už to bol na lyžovanie orientovaný Karpatenverein alebo ŠKVT.
    Rok 1929 bol rokom, ktorý potvrdil vo Vysokých Tatrách definitívu kanadskému hokeju. Najprv sa uskutočnil hokejový turnaj o Pohár Palace sanatória Dr. Szontagha v dňoch 29. decembra 1929 až 1. januára 1930. Všeobecne sa tento turnaj považuje za 1. ročník dnešného Tatranského pohára. Podnet k usporiadaniu turnaja je jasný už z názvu, hľadajme teda za ním predovšetkým osobu novinára Ferdinanda Mareka z Bratislavy, Dr. Jána Kubíka, riaditeľa Palace sanatoria dr. Szontagha a predsedu Športového klubu Vysoké Tatry (ŠKVT), ale napr. aj funkcionárov Skiklubu Bratislava. Turnaj bol pre slovenský hokej mimoriadne významný. Po prvý raz sa na súťažnom podujatí stretli tri slovenské mužstvá, pričom pôvodne mali byť štyri, ale Košičania sa na poslednú chvíľu odhlásili. Víťazom turnaja sa stala ŠK Slavia Praha, ktorá je mimochodom jedným z tohtoročných účastníkov.

    Posledných päť víťazov
    63. ročník, 2010, medzinárodný, HC Oceláři Třinec (Česko)
    64. ročník, 2011, medzinárodný, Kölner Haie (Nemecko)
    65. ročník, 2012, národný, HK Poprad (Slovensko)
    66. ročník, 2013, medzinárodný, Moser Medical Graz 99ers (Rakúsko)
    67.ročník, 2014, medzinárodný, HK Poprad (Slovensko)

    Trofej pre víťaza Tatranského pohára



    Kto sa môže stať držiteľom trofeje tento rok?
    Jeden zo štvorice:
    HK Poprad (SK/obhajca titulu)
    Graz 99ers (Rakúsko)
    Slavia Praha (Česko)
    Junosť Minsk (Bielorusko)

    Tatranský pohár začína tohto roku 20.8. a finišuje 22.8. Každý deň sa hrajú dva zápasy. Jeden o 15:00 a druhý o 18:00, ktorý je vyhradený pre domácich hokejistov. Pohár začína 20. augusta zápasom Junosť Minsk – Slavia Praha.

    Kompletný rozpis
    20. august
    15:00, HC Junosť Minsk – HC Slavia Praha
    18:00, HK Poprad – Graz 99ers
    21. august
    15:00, Graz 99ers – HC Junosť Minsk
    18:00, HK Poprad – HC Slavia Praha
    22. august
    15:00, HC Slavia Praha – Graz 99ers
    18:00, HK ŠKP Poprad – HC Junosť Minsk

    K sledovaniu prenosov zápasov z Tatranského pohára 2015 ste srdečne pozvaní. Vychutnajte si s nami tento druhý najstarší turnaj v Európe a taktiež najstarší turnaj na Slovensku vôbec. Príjemné sledovanie on-line prenosov želá Lukáš R. Ovšonka, ktorý tu bude pre vás počas každého zápasu. Pekný športový zážitok!
     
    Prajem vám príjemný večer a zároveň vás vítam pri sledovaní 4. stretnutia Tatranského pohára 2015! O 18:00 sa vhodí buly medzi hokejistami HK Poprad a hráčmi HC Slavia Praha.

    Včera sme boli svedkami dvoch zápasov. V prvom stretnutí o 15:00 si Junosť Minsk hravo poradil so Slaviou Praha 8:1 a vo večernom zápase domáci Poprad nedokázal Grazu streliť gól a prehral 0:4.

    HK Poprad
    Účastníka Tipsport extraligy netreba zvlášť veľmi predstavovať. Popradčania obhajujú trofej, ktorá sa im minulý rok získavala o čosi ľahšie, pretože obsadenosť súperov nebola veľmi kvalitná a ani divácky atraktívny. V prvom zápase si Poprad poradil s rumunskou Csíkszeredou hladko 8:0, následne porazil rakúsky Kapfenberg výsledkom 8:2 a svoju cestu za ziskom trofeje podčiarkol výhrou nad slovenskou dvadsiatkou po výsledku 3:2 po predĺžení. Okrem minuloročného víťazstva sa Podtatrancom podaril získať pohár aj v rokoch 1995, 2000, 2001, 2005, 2012 a 2014.

    HC Slavia Praha
    Slavia Praha už párkrát v histórii bojovala o Tatranský pohár. Hneď v prvom ročníku sa jej ho podarilo získať, neskôr si účasť zopakovali ešte trikrát a ďalšia trofej im pribudla do vitríny v roku 1934. Vtedy sa Slavisti s Popradom stretli asi prvý a posledný raz. Slavia Praha patrí medzi legendárne české extraligové kluby, dvakrát súťaž vyhrala a vicemajstrom sa stala tri razy. V minulej sezóne sa však stalo niečo nevídané, a to vypadnutie z českej extraligy. Novší káder s triom slovenských hokejistov a minulosezónnych extraligistov Hylák, Hraško, Markovič sa teda bude pokúšať o návrat do najvyššej českej súťaže. 
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Svoboda (Sedlačko) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík (A), Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Takáč – Török, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch

    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Kolařík (C), Adam – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík (A), Čermák – Micka, Andres, Jiránek – T. Doležal, Tomek, Veselý Jedlička

    Rozhodca: Orolin – Bednár, Štofančík.
     
    Na ľadovú plochu ako prvý nastupujú popradskí kamzíci, ktorí odohrajú stretnutie v modrých dresoch. Hráčie Slavie sa predstavia v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia boli úspešnejší hokejisti Slavie, pre ktorých puk vybojoval János Vas, ale ihneď sa hostia dopustili icingu.
     
    00:20
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavisti hneď po 20 sekundách hry získavajú vedenie! Markovič potiahol útok po ľavej strane ihriska a posunul puk do medzikružia na JÁNOSA VASA, ktorý strelou do pravého horného rohu prekonal Sedlačka!
    Asistencia: Jaroslav Markovič.
     
    01:33
    Matej Síkela potiahol útok po pravej strane, obkorčuľoval aj bránu a prihral na modrú čiaru Malinovi, ten už si však nedokázal pripraviť streleckú pozíciu a puk iba nahodil.
     
    02:07
    Po zakázanom uvoľnení Popradčanov sa hra presunie pred ľavú ruku gólmana Sedlačka.
     
    02:38
    Sedlačko nepredviedol spoľahlivú rozohrávku, prihral za bránou Tomášovi Doležalovi, ten už ale okamžite vystreliť nedokázal.
     
    03:28
    Andreas Štrauch vyskúšal pozornosť gólmana Hyláka príklepom z pravého kruhu, brankár Slavie však s istotou zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    04:22
    Domáci hráči sa s pukom pohybovali v útočnom pásme, hľadali sa navzájom pred bránou, ale nakoniec si príležitosť na zakončenie nevypracovali.
     
    05:18
    Richard Rapáč hľadal spoza brány svojho brata Branislava, ktorý si hľadal priestor pred bránkoviskom, ale puk vypichol hosťujúci Hraško a následne vyhodil puk na zakázané uvoľnenie.
     
    05:40
    Gáborčík posunul Gápovi na ľavý kruh, Gápa sa snažil o okamžitú strelu, ale zblokovali mu ju protihráči.
     
    06:19
    Ako prvý budú mať možnosť presilovky kamzíci. Jan Veselý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    06:28
    Popradský kapitán Arne Kroták si za pravým kruhom pripravil puk, prvým príklepom nastrelil protihráča a druhý brankár Hylák zachytil vo svojej výstroji.
     
    06:37
    Fabianovu strelu tečoval spred bránky Dinda, puk ale nakoniec letel iba vedľa pražskej bránky.
     
    07:23
    Bajaruns si spracoval prihrávku na útočnej modrej čiare, avšak už nepočkal a preto musel čiarový rozhodca odpískať postavenie mimo hry.
     
    07:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru! Od modrej čiary vypálil tvrdo Jaroslav Kasík a jeho strelu spred brány tečoval RICHARD RAPÁČ a vyrovnal na 1:1!
    Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.
     
    09:05
    Puk majú v tejto chvíli viac na hokejkách hráči Slavie, formácia s Robinsonom sa snažila niečo v útočnom pásme vymyslieť, ale videli sme iba pár nahodených pukov na bránu.
     
    09:45
    Tomáš Jiránek otestoval gólmana Sedlačka strelou spoza pravého kruhu, brankár Popradu vyrazil puk betónmi pred seba.
     
    10:15
    V početnej výhode si zahrajú Slavisti. Martins Laurous dostáva dve minúty za seknutie.
     
    10:49
    Kasík zachytil nepresnú prihrávku od protihráča a potom založil útok pre Poprad, na opačnej strane mu korčuľoval Síkela, ale cez prehustený priestor nepreniesol puk.
     
    11:00
    Hra sa presunula už aj na opačnú stranu, kde to Slavisti prečíslili, Robinson hľadal pri opačnej žrdi Jiránka, jeho zakončenie ale následne nebolo platné, pretože Sedlačko posunul bránu.
     
    11:37
    Strela zo stredného pásma od Milana Hrušku bola bezpečne vyrazená brankárom Sedlačkom do rohu klziska.
     
    12:53
    Rapáč pekne z ľavého kruhu našiel v medzikruží Mateja Síkelu, jeho následnú strelu však Hylák dokázal aj napriek rýchlej prihrávke a strele z prvej vyraziť.
     
    14:21
    Nathan Robinson potiahol akciu Slavie, prešiel poza bránu až ku opačnému kruhu, ale tam ho už domáci hráči zastavili.
     
    14:32
    Fabian švihom strieľal od modrej, Hylák vyrazil do strany betónom a keby puk ležal pár centimetrov bližšie, dokázal by ho Paukovček doraziť do prázdnej brány. Takto to mal na dlhú hokejku.
     
    15:37
    Bajaruns strieľal z pravého kruhu spoza hráčov, súper mu ju však zblokoval a puk skončil v rohu klziska, kde už boli hostia.
     
    16:35
    Branislav Rapáč sa snažil potiahnúť akciu domácich po ľavom krídle, dostal sa však nakoniec iba po modrú čiaru.
     
    17:10
    Markovič si spracoval puk na modrej čiare a potom ho ideálne servíroval pred bránu na Jánosa Vasa, ale útočník Slavie sa druhýkrát nezapísal do streleckej listiny, keď svojím blafákom Sedlačka neprekabátil!
     
    17:38
    Vas iba jednoducho nahodil spomedzi kruhov na Sedlačka, pre ktorého nebol problém túto strelu zachytiť do lapačky.
     
    18:06
    Miloslav Čermák vyskúšal Sedlačka prudkou strelou z pravého kruhu, popradskému brankárovi najprv puk vypadol a potom ho už pre istotu prikryl.
     
    18:08
    V závere tretiny prichádza obojstranné vylúčenie. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za hrubosť a Jiří Doležal rovnaký trest.
     
    18:19
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Pražská Slavia sa v závere tretiny dostáva do vedenia! Tomáš Micka sa dostal k puku za bránkou, chvíľu počkal a následne servíroval pred bránku na TOMÁŠA JIRÁNKA, ktorý do poloprázdnej brány dorazil puk!
    Asistencia: Tomáš Micka.
     
    18:59
    Robinson nastrelil do chráničov Arneho Krotáka, ktorý následne unikol sám na bránu, vyskúšal strelu, ale betónom Hylák účinne zasiahol!
     
    19:37
    Hokejisti Slavie nahodili na bránu iba jednoduchú žabku na bránu, Sedlačko ju jednoducho uchopil v lapačke.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po záverečnom klaksóne ešte prišla poriadna pästná výmena medzi domácim Malinom a hosťujúcim Mickom, tresty budú až po začiatku druhej tretiny.
     
    V prvej dvadsaťminútovke sme videli tri góly, skóre otvoril Vas, vyrovnával Rapáč, ale v predposlednej minúte poslal hostí do vedenia opäť Jiránek.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:32
    Štefan Fabian sa dostal do útočného pásma po ľavom krídle a preveril brankára Hyláka, či cez prestávku nestuhol, ale Hylák bezpečne zachytil puk do lapačky.
     
    21:09
    Paukovček sa najprv v strednom pásme musel zbaviť protihráča, následne chcel prihrať Krotákovi na ľavú stranu, ale pre neho to bola pridlhá prihrávka.
     
    21:48
    Matúš Török bol v rohu klziska faulovaný Nathanom Robinsonom, ktorého už hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    22:22
    Marek Kolba sa spoza modrej čiary pokúšal o nahodenie na bránu, strelu mu však protihráči zblokovali a bude sa vhadzovať po Hylákovej ľavici.
     
    23:07
    Dávid Gáborčík pálil príklepom od modrej čiary, jeho tvrdá strela však skončila bezpečne v náručí brankára Alexandra Hyláka.
     
    23:30
    Andreas Štrauch vykonal zbytočný faul v momente, keď Poprad mohol mať útočné pásmo. Dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    24:13
    Kolba vybojoval puk od Robinsona, následne ešte kanadský hráč v službách Slavie sa pokúšal od kamzíkov nejako puk vymámiť, ale Popradčania už stihli vyhodiť.
     
    24:41
    Kasík získal puk pri pravom kruhu a nekompromisne z otočky ho poslal von z obranného pásma.
     
    25:28
    Václav Tomek nakorčuľoval po pravom krídle a vystrelil na bránu, ale gólman Sedlačko vyrazil puk svojou výstrojou.
     
    26:13
    Peter Gápa získal puk na ľavom kruhu, priblížil sa k bráne, ale potom pridlho rozmýšľal, či zakončiť alebo nezakončiť. Nakoniec sa rozhodol pre druhú možnosť.
     
    27:18
    Teraz hosťujúci Hruška a Vas nahadzovali puk pred bránu, ani v jednom prípade sa však ich snaženie neskončilo gólom.
     
    27:45
    Tomáš Török sa dostal k streleckému pokusu z pravého kruhu, mohol ešte prihrať Fabianovi, ale následne jeho strela už bola v lapačke brankára Hyláka.
     
    28:29
    Martins Laurous sa dostal k puku na útočnej modrej čiare, potom sa priblížil ku bráne a vystrelil, no Hylák si dal pozor.
     
    29:09
    Slavia sa vydala do útoku, avšak modrá čiaria ich nepustila ďalej, respektíve ofsajd.
     
    29:36
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia zvyšuje svoje vedenie! Od pravého kruhu prudko švihom vystrelil útočník JAKUB JEDLIČKA, brankár Sedlačko mal zakrytý výhľad a už nedokázal zareagovať na strelu súpera!
    Asistencia: Michal Petira.
     
    31:09
    Domáci Ján Ťavoda v súboji s Janom Veselým stratil prilbu, a tak musel okamžite korčuľovať na striedačku, aby neinkasoval trest.
     
    31:54
    Jiránek prihral spoza brány pred bránku na Veselého, ale jeho strela už bola popradskými obrancami zblokovaná.
     
    32:24
    Jedlička adresoval peknú prihrávku do medzikružia, kde našiel Tomáša Doležala, ale ten z prvej mieril iba do stredu brány, kde bol Sedlačko celým svojím telom.
     
    33:13
    Po zakázanom uvoľnení hráčov Slavie Praha sa bude vhadzovať po ľavej ruke brankára Hyláka.
     
    33:43
    Markovič strieľal z pravého kruhu, jeho strela nakoniec putovala iba na bočnú sieť popradskej brány.
     
    34:08
    Arne Kroták sa vydal do samostatného zakončenia, korčuľovala za ním štvorica súperovych hráčov, nakoniec ho zastavili a nedovolili, aby skúsený popradský kapitán predviedol niektorý zo svojich skvelých blafákov.
     
    35:35
    Z tesnej blízkosti zakončoval Tomáš Jiránek, Sedlačko však svojou hruďou zastavil puk a vyrazil ho za bránu.
     
    36:13
    Do zakončenia spred brány sa dostal Veselý, Kasík ho už nedokázal ubrániť, ale Sedlačko podržal svoj tím.
     
    36:24
    Oddychový čas pre popradské mužstvo.
     
    36:46
    Robinson hľadal na opačnom pravom kruhu Jakuba Jedličku, poslal mu prihrávku na dlhú hokejku, puku sa zmocnili domáci.
     
    37:39
    Na Poprad sa teraz obrátilo šťastie, keďže zle Popradčania prestriedali a Slavisti mohli v trojici ísť do prečíslenia, no nezachytili puk.
     
    38:15
    Slavisti budú v závere tretiny čeliť presilovke Popradu. Michal Petira dostáva menší trest za podrazenie.
     
    38:47
    Törökova strela od modrej čiary bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    39:57
    Štefan Fabian z osi ihriska na modrej čiare strieľal príklepom, Hylák si priestor pred bránkoviskom postrážil a prikryl puk.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme boli svedkami jedného gólu, keď v 30. minúte navýšil vedenie Slavie Jedlička.
    Tretia tretina začína približne o 19:49.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1050 divákov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:26
    Török vypálil z ľavého kruhu, ale bránu minul, Hylák nemusel teda zasahovať.
     
    41:57
    K strele z medzikružia sa dostal Pavol Kašpařík, ale jeho zakončenie smerovalo do betónov brankára Sedlačka.
     
    42:39
    Jaroslav Kasík si na modrej čiare vytvoril priestor na zakončenie, ale jeho strelu napokon Hylák s pomocou odkrytého výhľadu do výstroje zachytil.
     
    43:43
    Robinson prihrávkou v útočnom pásme hľadal Jánosa Vasa, ale nakoniec sa center prvej formácie nedostal do zakončenia.
     
    45:05
    Štrauch zakončoval z tesnej blízkosti brány, no trafil iba bočnú konštrukciu.
     
    45:47
    Ťavoda napriahol svoju hokejku na modrej čiare, Hylák vyrazil pred seba, kde ešte bol Bajaruns, ale dorazil iba do brankára.
     
    46:01
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavisti pohodlne zvyšujú svoje vedenie! Do samostatného zakončenia sa po chybe popradskej obrany dostal JAN VESELÝ a bekhendovým blafákom si vychutnal brankára Sedlačka!
    Bez asistencie.
     
    46:31
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Dvaja hráči Slavie sa dostali do prečíslenia, NATHAN ROBINSON mal puk na pravej strane a naznačoval prihrávku na opačnú stranu, lenže sám sa rozhodol pre strelu, čím dokonale prekabátil Sedlačka a puk mu napálil medzi betóny!
    Asistencie: János Vas, Jaroslav Markovič.
     
    47:57
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú druhý gól. Štrauch najprv z ľavej strany vystrelil na bránu, ale Hylák vyrážal pred seba, kde bol Laurous, ten posunul ešte napravo PETROVI GÁPOVI, ktorý už na tretiu dorážku skóroval druhý gól pre Poprad!
    Asistencie: Martins Laurous a Andreas Štrauch.
     
    49:07
    Robinson nahodil puk na Sedlačka zo stredného pásma, domáci brankár okamžite rýchlo rozohral.
     
    50:13
    Ťavoda nahral v medzikruží Tomášovi Törökovi, ale jeho následná strela netrafila priestor bránky.
     
    50:46
    Lukáš Paukovček si chvíľu pripravoval puk na modrej čiare, nakoniec ho ale predsa len príklepom poslal na bránu. Alexandr Hylák pozorne výstrojou zasiahol.
     
    51:01
    Lauorous sa dostal ku strele z hornej časti pravého kruhu, ale Hylák si s touto nie príliš razantnou strelou bezpečne poradil.
     
    51:54
    Popradský útočník Štrauch napriahol na pravom kruhu, ale jeho tvrdá delovka skončila v náručí pražského brankára Hyláka.
     
    53:20
    Kolba sa za bránou zbavil Markoviča a potom ihneď rozohrával na útočníkov. Tí už ďalej v akcii nedokázali pokračovať.
     
    54:42
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Slavia si opäť vracia svoje troj-gólové vedenie! Na modrej čiare sa k puku dostal PAVEL KOLAŘÍK, Sedlačko mal zakrytý výhľad, a tak inkasoval strelou ku pravej žrdi.
    Asistenciu si pripísal Tomáš Micka.
     
    54:55
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Hokejisti Slavie majú radosť z hokeja a už to vyzerá na debakel Popradu. VÁCLAV TOMEK získal puk v medzikruží a okamžite z otočky pálil na bránu, Sedlačko si nejako neustrážil bránu a inkasoval takmer podobný gól.
    Asistencia: Jan Veselý.
     
    55:45
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti priniesli ešte napokon radosť aj pre svojich fanúšikov. MATEJ SÍKELA si našiel miesto pred bránou a Bajaruns mu pekne adresoval puk ku pravej žrdi, no a so zakončením nemal už Síkela problém!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    56:49
    Kasík sa s pukom nemaznal a z pravej strany napriahol, no Hylák túto strelu z ostrého uhla dokázal zneškodniť.
     
    58:05
    Václav Tomek sa obtočil okolo brány a následne prihrával krížom cez bránkovisko, kde však nenašiel spoluhráčov.
     
    58:51
    Hráčie Slavie vyhodili puk na zakázané uvoľnenie. Už však môžu pokojne zdržovať čas, víťazstvo v riadnom hracom čase je zaručené.
     
    59:29
    Slavia ešte v závere bude hrať presilovku. Hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odchádza si to odsedieť Tomáš Török.
     
    59:42
    Strelu z hokejky Hraška brankár Sedlačko zachytil vo výstroji.
     
    59:50
    Pavel Kašpařík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie, hra sa teda na záverečné sekundy zápasu presťahuje pred Hyláka.
     
    Koniec zápasu.
     
    V riadnom hracom čase Slavia pohodlne zdolala Poprad 3:7 a bude mať možnosť získať ešte jeden pomocný bod, keď sa to nepodarí Popradu uchmatnúť.
     
    Začína Poprad – Štrauch.
     
    Štrauch si dokázal položiť brankára Frodla, ktorý tam nastúpil na nájazdy, ale bránu netrafil.
     
    Na opačnej strane Čermák neprekonal Sedlačka.
     
    Za Poprad nastúpil Lauris Bajaruns, ale bekhendovým blafákom neprekvapil Frodla.
     
    Tomáš Andres neprekonal Sedlačka.
     
    Následný blafák od domáceho Mateja Síkelu skončil vo Frodlovej bráne.
     
    Brankár Sedlačko vychytal Hrušku a Poprad teda víťazí aspoň na nájazdy.

    Zajtra uvidíme posledné dva zápasy Tatranského pohára, v ktorých sa definitívne rozhodne o víťazovi.

    Najlepší hráči zápasu
    Slavia – Tomáš Doležal
    Poprad – Štefan Fabian.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:28:30)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. R. Rapáč (Kasík), 48. Gápa (Laurous, Štrauch), 56. Síkela (Bajaruns) – 1. Vas (Markovič), 19. Jiránek (Micka), 30. Jedlička (Petira), 47. Veselý, 47. Robinson (Vas, Markovič), 55. Kolařík (Micka), 55. Tomek (Veselý)


    HK Poprad: Sedlačko (Svoboda) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík (A), Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Takáč – Török, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Kolařík (C), Adam – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík (A), Čermák – Micka, Andres, Jiránek – T. Doležal, Tomek, Veselý Jedlička

    Rozhodca: Orolin – Bednár, Štofančík

    Diváci: 1050