TPS – Linz 6:1 (kon.) | Košice – Mníchov 2:4 (kon.) | Djurgården – Tappara 2:4 (kon.)
SønderjyskE – Salzburg 4:1 (kon.) | Stavanger – Třinec 4:1 (kon.) | Storhamar – Sparta Praha 2:3 (kon.)
Frölunda – Sheffield 9:1 (kon.) | Växjö – Braehead 10:2 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Fribourg – Rauma 3:4 (1:2 po s.n.) | Färjestad – Davos 0:4 (kon.) | Gap – Zürich 4:5 (kon.)
koniec
Växjö Lakers
10:2 (5:1, 2:0, 3:1)
Braehead Clan Glasgow
cz Štvrtok 20.08.2015, 19:00 • Vida Arena • Liga majstrov • Skupina 15
Partner:
    Mikael JOHANSSON - 10:2
     
    58:11
    Växjö právě vstřelila branku!
    A desítka je na světě. MIKAEL JOHANSSON se dostal před brankou k vyraženému kotouči a usměrnil jej pod horní tyč. Asistence: Albin Storm, Ville Varakas.
    Joakima HILLDING - 9:2
     
    57:08
    Växjö právě vstřelila branku!
    Nádherný gól JOAKIMA HILLDINGA, který si nejprve obhodil hostujícího obránce a následně vykoupal také Holta. Asistence: Patrik Lundh, Linus Fridberg.
    Alexander JOHANSSON - 8:2
     
    46:24
    Växjö právě vstřelila branku!
    Po přesné přihrávce Larssona se na levém kruhu dostal ke střele ALEXANDER JOHANSSON a přesnou střelu využil početní výhodu svého týmu. Asistence: Eddie Larsson, Erik Josefsson.
    Stefan MAYER - 7:2
     
    43:23
    Braehead Clan právě vstřelil branku! A tak se z gólu radují hráči ze Skotska. Do brejku se dostal STEFAN MAYER a přesnou střelou nedal Steenovi téměř žádnou šanci. Asistence: Brendan Brooks, Scott Aarssen.
    Linus FRIDBERG - 7:1
     
    38:00
    Växjö právě vstřelila branku!
    LINUS FRIDBERG se dostal v mezikruží k dorážce a dokázal usměrnit kotouč za záda Holta. Asistence: Patrik Lundh, Liam Reddox.
    Alexander JOHANSSON - 6:1
     
    23:12
    Växjö právě vstřelila branku!
    ALEXANDER JOHANSSON vypálil po přejetí modré čáry a jeho projektil si našel cestu za záda Holta. Asistence: Ilkka Heikkinen.
    Patrik LUNDH - 5:1
     
    18:53
    Växjö právě vstřelila branku!
    Holt měl zakrytý výhled, ránu PATRIKA LUNDHA zřejmě neviděl a kotouč se tak zastavil až o síť za jeho zády. Asistence: Calle Rosen, Teemu Laakso.
    Robin SÖDERQVIST - 4:1
     
    17:34
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hillding se protáhl před Holta a byl faulován, vylučovat se ale nebude, jelikož se k dorážce dostal ROBIN SÖDERQVIST, který dokázal usměrnit kotouč pod horní tyč.
    Ilkka HEIKKINEN - 3:1
     
    13:09
    Växjö právě vstřelila branku!
    Druhý gól pro ILKKU HEIKKINENA, který se v přečíslení dostal ke střele, zamířil přesně a překonal Holta dnes již podruhé. Asistence: Patrik Lundh, Joakim Hillding.
    Stefan MAYER - 2:1
     
    10:01
    Braehead Clan právě vstřelil branku! Nejproduktivnější hráč hostů STEFAN MEYER se dostal v mezikruží ke kotouči a dokázal propálit domácího brankáře. I Braehead tak využívá hned první početní výhodu. Asistence: Alex Leavitt, Jamie Fritsch.
    Ilkka HEIKKINEN - 2:0
     
    08:25
    Växjö právě vstřelila branku!
    ILKKA HEIKKINEN se dostal k puku na vrcholku kruhů a prudkou střelou překonal Holta. Asistence: Liam Reddox, Richard Gynge.
    Patrik LUNDH - 1:0
     
    04:21
    Växjö právě vstřelila branku!
    PATRIK LUNDH se dostal k puku a povedeným bekhendem dokázal otevřít skóre dnešního utkání. Joakim Hillding, Eddie Larsson.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 5. Lundh (Hilding, Larsson), 9. Heikkinen (Reddox, Gynge), 14. Heikkinen (Lundh, Hillding), 18. Söderqvist, 19. Lundh (C. Rosen, Laakso), 24. A. Johansson (Heikkinen), 38. Fridberg (Lundh), 47. A. Johansson (Larsson, Josefsson), 58. Hillding (Lundh, Fridberg), 59. M. Johansson (Storm, Varakas) – 11. Meyer (Leavitt, Fritsch), 44. Mayer (Brooks, Aarssen)


    Växjö Lakers: Steen (Nihlstorp) – Martinsson, Heikkinen, Varakas, Laakso, Larsson, C. Rosen, A. Johansson, Andersson – R. Rosen, Kiiskinen, Gynge – Lundh, Söderqvist – Reddox, Fridberg, Storm – M. Johansson, Josefsson, Rydahl
    Braehead Clan Glasgow: Holt (Russel) – Jackman, Gotz, Aarssen, Fritsch, Sullivan – Leavitt, Meyer, Keith – Pitt, Brooks, Nesbitt – Davies, Bruton, McKenzie – Harper, Esders, Cownie

    Rozhodca: Bauer (Německo), Holm – Lundgren, Wernström (všichni Švédsko)