Nowy Targ – Žilina 2:5 (kon.) | Vítkovice – HC Slovan 3:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.)
Trnava – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Trenčín – Beibarys Atyrau 0:4 (kon.)
Znojmo – Plzeň 3:1 (kon.) | Slavia – Litoměřice 3:4 (0:1 po s.n.) | Skalica – Nové Zámky 7:4 (kon.)
Vsetín – Šumperk 3:4 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Břeclav – Senica 5:2 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 1:2 (0:1 po s.n.) | Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.)
koniec
MMKS Podhale Nowy Targ
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
MsHK Žilina
Utorok 18.08.2015, 16:00 • Miejska Hala Lodowa Nowy Targ • Prípravný zápas
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní prípravného hokejového stretnutia medzi poľským Nowym Targom a slovenskou Žilinou.

    Pre Žilinčanov pôjde už o štvrtý zápas v príprave. Vlci spod Dubňa doposiaľ neboli úspešní ani v jednom stretnutí, keď presne pred týždňom s rovnakým súperom ako dnes (MMKS Podhale Nowy Targ) prehrali pomerom 2:5, potom nestačili na prvoligový Bardejov a podľahli mu 0:4 a naposledy prehrali s prvoligovým Liptovským Mikulášom tesne 3:4.

    Tento zápas sa mal pôvodne odohrať na žilinskom štadióne, ale tam prebieha rekonštrukcia, takže Žilinčania opäť cestovali na klzisko súpera. Duel sa odohrá bez divákov.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci hokejisit nastúpia v červeno-modrých dresoch, hostia zo Žiliny v žlto-zelených farbách.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:06
    Zápas sa začal výherným buly pre domáci celok. Poliaci sa ihneď stiahli k svojej bránke, odkiaľ budú chcieť rozohrávať.
     
    00:31
    Hráči Noweho Targu iba nahodili puk za Tomekovu bránku a nedokázali tam nič vymyslieť. Žilina môže byť pokojná a takisto začne útočnú akciu.
     
    01:20
    Žilinčania začali z vlastnej obrannej tretiny a popri ľavom mantineli sa predrali až do útoku. Tam sme videli prudkú strelu, ale tá skončila iba vyrazená na ochrannej sieti.
     
    03:04
    Žilinčania mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Na pravej strane ostal priamo pred bránkou osamotený Jaroslav Niník, ktorý prudko pálil, ale trafil iba lapačku poľského brnakára.
     
    03:36
    Hokejisti Noweho Targu chceli okamžite reagovať na opačnej polovici ľadovej plochy, ale prezentovali sa iba ranou k pravej žrdi, ktorú si postrážil Tomek.
     
    04:15
    Zostava Žiliny: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Brejčák, Leško, Makovský, Niník, Krčula, Bajaník – Ri. Huna, Ro. Huna, Rehák – Konečný, Stupka, Schroner – Drevenák, Ježek, Drábek – Lipovský, Kubiš, Paleček
     
    04:40
    Žilinčania sú aktuálne aktívnejší a ostávajú nasťahovaní v útočnej tretine. Kubiš tam hľadal spoluhráčov, ale domáci sa dobre bránia.
     
    05:18
    Žilinčania sa napokon ku streleckému pokusu dostali! Spoza obrany pálil Makovský, ale jeho pokus nebol dostatočne dôrazný a brankára neprekvapil.
     
    05:57
    Žilinčania to opäť vymysleli veľmi sympaticky a dostali sa do streleckého zakončenia. Od modrej čiary pálil Kurali, no Nowy Targ sa opäť ubránil.
     
    06:31
    Domáci hokejisti sa po dlhšom čase presunuli do útoku a pokúsia sa tam niečo vmyslieť. Vlci sa budú musieť brániť.
     
    07:06
    Žilinčania sú skutočne stiahnutí pred svojou bránkou a musia sa brániť. Domáci hráči pridávajú na aktivite a vyvíjajú tlak.
     
    08:47
    Žilinčania sa napokon puku pri vlastnej defenzívnej činnosti zmocnili a chceli ho rýchlo presunúť do útoku, ale Stupka dlhú prihrávku nezachytil a hostia sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia.
     
    08:55
    Žilinčania vyhrali buly pred svojou bránkou, ale puk opäť poslali iba cez všetky čiary a dopustili sa ďalšieho zakázaného uvoľnenia.
     
    09:40
    Nowy Targ je ale v posledných minútach poriadne aktívny a neustále sa tlačí do zakončenia. Slovenský tím sa musí brániť.
     
    10:12
    Žilina sa musí brániť! Na trestnú lavicu odchádza Adrián Lipovský.
     
    10:20
    Žilinčania začali vo vlastnom oslabení dobre a puk ihneď vyhodili zo svojej obrannej tretiny.
     
    10:38
    Poľskí hokejisti sa do útoku rýchlo vrátili a mohli sa ujať vedenia! Priamo spred bránky prišla veľmi prudká strela, ale Tomek sa prezentoval výborným zákrokom lapačkou a puk do siete nepustil.
     
    11:08
    Na opačnej polovici ľadovej plochy teraz dokázali Žilinčania hru na pár sekúnd upokojiť a odišli striedať.
     
    11:29
    Poliai pozbierali puk za sovjou bránkou a pokúsia sa opäť útočiť, ale proti defenzíve slovenského tímu to nemajú jednoduché.
     
    12:12
    Lipovský už korčuľuje späť na ľadovú plochu, Žilinčania sa dokázali ubrániť a skóre sa nemení.
     
    12:24
    Na ľadovej ploche to teraz nevyzerá vôbec príjemne. Rastislav Konečný sa pri súboji zrazil so súperom a po tomto kontakte ostal ležať na ľadovej ploche. Musíme ale uznať, že nešlo o nedovolený zákrok a vylučovať sa nebude.
     
    12:24
    Konečný už za pomoci spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku, kde ho už čakali miestni zdravotníci. Pevne veríme, že to nebude nič vážne.
     
    13:07
    Hra môže pokračovať ďalej a Žilina zčala naozaj aktívne Od modrej čiary v útoku pálil Drevenák, no jeho rana skončila iba v lapačke domáceho brankára.
     
    14:01
    Žilina dala gól!

    Žilinčania sa ujímajú vedenia! PATRIK SCHRONER to najskôr skúšal strelou po zemi a následne aj ďalším zakončením z ľavého kruhu, pričom gólman si druhý puk už nepostrážil a nedokázal ho zastaviť pred bránkovou čiarou.
    14:01. Patrik SCHRONER - 0:1
     
    14:09
    Nowy Targ chcel ihneď odpovedať, ale jeho pokus o nahodenie puku na zadný mantinel sa skončil iba zakázaným uvoľnením.
     
    14:17
    Žilina sa bude brániť! Domáci hokejisti majú teraz skvelú príležitosť na vyrovnanie.
     
    14:57
    Poľský tím pokračuje vo svojej snahe o vyrovanie. Domáci sa teraz rýchlo dostali do pásma, odkiaľ pálil Gruszka, ale Tomek si poradil a jeho strelu shoval v lapačke.
     
    15:22
    Gruszka ešte puk potočil v útočnej tretine a ponúkol ho spoluhráčom, ale ani tí na Tomeka nevyzreli. Slovenský gólman drží svoj tím vo vedení.
     
    15:47
    Domáci to skúšajú z každej možnej pozície. Haverinen teraz puk pálil z ľavej strany od modrej čiary, ale bránku minul.
     
    16:17
    Vylúčenie žilinského celku je minulosťou a vlkom sa už musí dýchať oveľa lepšie. Najhoršie majú Slováci za sebou.
     
    18:03
    Kurali predviedol veľmi dobrú individuálnu akciu a Žilina mohla vyhrávať o dva góly! Po Kuraliho práci spred bránky zakončoval Rehák, ale brankár poľského tímu sa hodil na ľad a puk za seba nepustil.
     
    18:19
    Po následnom výhernom buly pre Žilinu pálil ešte Kurali, ale ani jeho strela sa neujala a domáci puk vyhodili preč od svojej bránky.
     
    18:35
    Žilina dala gól!

    Vlci vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov! Tentokrát sa dokázali usadiť v pásme, kde súperovi poriadne zamotali hlavu a nenápadná strela ADRIÁNA LIPOVSKÉHO z ľavého kruhu spoza obrany skončila až v sieti.
    18:35. 0:2
     
    18:57
    Nowy Targ sa okamžite vrhol do útočenia a pokúša sa niečo vymyslieť. Sledujeme veľkú aktivitu na domácej strane.
     
    19:09
    Do konca tejto tretiny ostáva jediná minúta. Poliaci sú stáe v útoku a puk tam točí Wronka, ktorý ale nemá voľného spoluhráča, ktorému by nahral.
     
    19:32
    Wronka napokon puk nahodil ku bránke súpera, kde sa okamžite strhol boj o dorážky, ale v nich sa najlepšie zorientoval Tomek, ktorý puk za svoj chrbát nepustil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Žilinčania v nej predviedli dobrý výkon a dokonale zaskočili svojho súpera, ktorý musel puk z bránky vyťahovať už dvakrát. Vlci majú zápas rozohraný veľmi dobre a majú nakročené k prvému triumfu v tohtoročnej príprave.

    Druhá tretina sa zažne približne o 16:48.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Strany sa vymenili a druhá tretina môže začať. Od úvodu sú aktívnejší domáci, ktorí by sa radi dostali spúť do hry.
     
    20:39
    Žilinčania sa budú opäť brániť! Žilinskí hokejisti to v úvode tretiny vôbec nebudú mať jednoduché.
     
    21:11
    Sovenský tím sa ihneď v úvode musí brániť, ale brankár Tomek to zatiaľ robí veľmi dobre. V tejto chvíli puk vyrazil na ochrannú sieť.
     
    21:47
    Žilinčania pokračujú v defenzívnej činnosti, ale Tomek ich stále drží nad vodou. Brankár MSHK teraz puk betónom vyrazil do ľavého rohu.
     
    22:23
    Na opačnej strane predviedol Richard Huna výbornú akciu, keď sa do útoku pustil pri vlastnom oslabení, ale gólmana napokon nezaskočil.
     
    22:39
    Žilina sa dokázala ubrániť a hrá v plnom počte.
     
    22:45
    Žilina dala gól!

    Vlci už hrali v plnom počte a aktivita RICHARDA HUNU sa končí presným zásahom! Vlci dnes hrajú skutočne dobre a výhru si zaslpžia.
    22:45. Richard HUNA - 0:3
     
    23:06
    Nowy Targ ihneď pokračuje v útočení, ale aktivita mu vôbech nevychádza. Vlci sa bránia bez problémov.
     
    23:31
    Práve naopak, hokejisti spod Dubňa sa aj pri svojom vedení opäť presunuli do útoku, ale ich prudká strela bola gólmanom zrazená iba na ochrannú sieť.
     
    24:56
    Žilinskí hokejisti hrajú dnes skutočne dobre a majú správne nakročené k triumfu. Domáci Nowy Targ sa stále snaží, ale jeho pokusy končia iba u Tomeka.
     
    25:13
    Žilinčania sa museli brániť, ale zvládli to bez väčších problémov. Následne chceli hostia puk vyhodiť z pásma, no dopusitli sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    25:58
    Žilinčania už následní buly pred svojou bránkou vyhrali a puk vysunuli na opačnú polovicu ľadovej plochy.
     
    27:14
    Poliaci pokračujú vo svojej aktivite a dostali sa do zaujímavej streleckej pozície! Po dobrej práci na ľavej strane pálili domáci z uhla, ale Tomek si dal pozor a puk schoval vo výstroji.
     
    27:44
    Na opačnej polovici ľadovej plochy predviedol dobrú prácu Brejčák, ale jeho pokus o zakončenie bol napokon domácimi dobre prečítaný.
     
    28:16
    Žilinčania opäť pokračujú v útočení! Teraz pred domácou svätyňou vyvinuli dobrý tlak, po ktorom chcel zakončovať Leško, ale poľský gólman a jeho defenzíva si dokázali poradiť a skóre sa nemení.
     
    28:57
    Puk opäť opustil ľadovú plochu a vhadzovať sa bude v strede klziska.
     
    29:41
    Žilinčania to skúšajú skutočne z každej možnej pozície. Teraz vyslal strelu poza obrany Drábek, no ani tento pokus v sieti neskončil.
     
    30:12
    Kubiš sa natlačil pred bránku súpera a chcel zakončovať, ale v poslednej chvíli bol dobre pokrytý a puk sa k nemu nedostal.
     
    30:44
    Nowy Targ je stále zatlačený pred svojou bránkou a nevie, kam skôr skočiť. Vlci súperovi nedajú dýchať.
     
    31:09
    Lipovský pálil od modrej čiary, ale domáca defenzíva jeho ranu dokázala zblokovať. Žilinčania stále ostávajú v útoku.
     
    31:46
    Žilina dala gól!

    Hostia zvyšujú svoj náskok na rozdiel štyroch gólov! Adrián Lipovský dostal puk do pásma a vystrelil z pravého kruhu, no domáci gólman si situáciu nepostrážil. Puk vyrazil iba do ľavého kruhu, odkiaľ prišlo rýchle zakončenie JAKUBA KUBIŠA, ktoré zastavila až sieť. Asistencia: Adrián Lipovský.
    31:46. Jakub KUBIŠ - 0:4
     
    32:20
    Nowy Targ chcel okamžite odpovedať, ale slovenskí hráči puk od vlastnej bránky pre istotu vyhodili iba na zakázané uvoľnenie.
     
    32:55
    Vlci sa museli opäť brániť a opäť sa prezentovali iba zakázaným uvoľnením. To im ale v tomto prípade vadiť nemusí, pretože duel majú plne pod kontrolou.
     
    33:10
    Bajaník sa v útoku obtočil okolo súpera a chcel zakončovať, ale Nowy Targ sa dokázal ubrániť.
     
    33:47
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Rastislav Konečný.
     
    34:21
    Žilinčania sa začali brániť veľmi dobre a Nowy Targ musel útočnú akciu zakladať až spoza svojej bránky, ale jeho pokus sa napokon skončil iba zakázaným uvoľnením.
     
    34:46
    Vlci sa stále bránia veľmi dobre a puk drži ďaleko od svojej bránky. Poliaci musia začínať spred svojej svätyne.
     
    34:58
    Nowy Targ dal gól!

    Domáci hokejisti sa napokon predsa len dokázali presadiť. Postaral sa o to obranca SEBASTIAN ŁABUZ tvrdou ranou od modrej čiary, ktorú Tomek nevidel najlepšie.
    34:58. Sebastian ŁABUZ - 1:4
     
    35:42
    Medzičasom už teda hrajú Žilinčania v plnom počte a ich náskok sa znížil na rozdiel troch gólov. Aj napriek tomu majú ale vlci veľmi dobre nakročené k triumfu.
     
    36:48
    Žilinčania si prvýkrát v zápase zahrajú presulovku!
     
    36:58
    Aktivita Žilinčanov je zjavná, ale výsledok zatiaľ neprichádza. Domáci tím sa drží pred bránkou a odmieta inkasovať piatykrát.
     
    37:54
    Na trestnú lavicu domáceho tímu smeruje aj druhý hráč a Žilinčania budú hrať chvíľu v presilovke piatich proti trom!
     
    38:30
    Dvojnásobná presilovka Žilinčanov ostala nevyužitá, domáci tím už hrá vo štvorici, ale aj naďalej sa musí brániť.
     
    38:56
    Zo strany hráčov Noweho Targu teraz vidíme výbornú defenzívnu hru, pri ktorej Žilinčania nemajú na úspech takmer žiadnu šancu.
     
    39:18
    Vlci sa v tejto rpesilovke stále iba hľadajú a nedokážu tam nič vymyslieť. Čas v druhej dvadsaťminútovke sa kráti.
     
    39:57
    Vlci napokon presilovku neodkázali využiť a do šatní odchádzajú s pohodlným trojgólovým vedením.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Žilinčania v nej pokračovali v dobrom výkone a svoj náskok zvýšili až na rozdiel štyroch gólov, ale domáci tím napokon ešte pred prestávkou takisto skóroval a znížil vedenie slovenského celku. Videá všetkých gólov si môžete pozrieť v sekcii góly v tomto textovom prenose na webe Onlajny.eu.

    Tretia tretina sa začne približne o 17:35.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Žilinčania začali v tretej tretine aktívne a ihneď sa natlačili do útoku, kde gólmana súpera donútili aj zasahovať.
     
    40:43
    Vlci pokračujú vo svojej aktivite, ale domáci hokejisti si už dávajú väčší pozor a druhú strelu v tejto časti hry už na gólmana nepúšťajú.
     
    41:02
    Vlci sa museli stiahnuť do svojej obrannej tretiny, ale ich súper sa tam napokon nedostal, pretože na modrej ičare ho zastavil ofsajd.
     
    41:56
    Žilina dala gól!

    Vlci sa dostali do útočnej tretiny, kde si rozobrali obranu súpera a priamo spred bránky po dobrej prihrávke zakončoval český útočník ALEŠ JEŽEK, ktorý prepálil bezmocne sa presúvajúceho gólmana.
    41:56. Aleš JEŽEK - 1:5
     
    42:44
    Žilinskí hokejisit dnes hrajú dobre a víťazstvo si skutočne zaslúžia. Tímu spod Dubňa pomôže triumf i góly aj po psychickej stránke, pretože doposiaľ v príprave nevyhrali ani raz.
     
    43:29
    Žilinčania pokračujú vo svojej aktivite! Róbert Huna sa presunul priamo pred domáceho gólmana, odkiaľ aj zakončoval, ale poľský brankár si priestor postrážil, hodil sa na ľad a puk zachytil.
     
    43:56
    Vlci majú zápas plne pod kontrolou a pokračujú v streleckej aktivite. Nowy Targ je na ľadovej ploche úplne bezmocný.
     
    44:42
    Dominic by aj chceli niečo vymyslieť, ale absolútne sa im nedarí a nedokážu sa ani dostať pred brankára Tomeka.
     
    45:10
    Za nami je už prvá päťminútovka tejto tretiny a Nowy Targ ešte pred žilinskou bránkou nič vážnejšie nevymyslel. Vlci majú duel pod kontrolou.
     
    45:38
    Puk si teraz na hokejku vzal hosťujúci Drevenák a vybral sa s ním až do útoku, ale tam bol dobre atakovaný a k strele sa napokon nedostal.
     
    46:39
    Nowy Targ sa po veľmi dlhej dobe presunul do útočnej tretiny a skúsil to tam aj strelecky, ale zo strany domáceho tímu sme videli iba nepresnú ranu.
     
    47:02
    Domáci Poliaci pálili opúť, tentokrát však z väčšej vzdialenosti od pravého mantinelu. Tomek s týmto pokusom nemohol mať problém a pohodlne ho pokryl.
     
    47:23
    Nowy Targ dal gól!

    Domácim napokon aktivita priniesla úspech a pridávajú svoj druhý gól v zápase. Jeho autorom je kapitán JAROSŁAW RÓŻAŃSKI, ktorý prudkou strelou spoza obrany zaskočil Tomeka.
    47:23. Jarosław RÓŻAŃSKI - 2:5
     
    48:47
    Do konca riadnej hraej doby tohto zápasu už ostáva iba necelých 12 minút hry a Žilinčania majú na svojom konte stále pohodlné vedenie. Nowy Targ má čo robiť, aby sa mu podarilo vyrovnať.
     
    49:24
    Jarosław Różański sa po prestriedaní opäť vrátil na ľadovú plochu a opäť to skúsil strelecky, ale teraz jeho puk smeroval tesne nad ľadom iba do stredu bránky, s čím Tomek nemohol mať problém.
     
    49:58
    Vlci sa museli v týchto chvíľach brániť a puk napokon spred svojej bránky dostali iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    50:37
    Nowy Targ je vsieteným gólom poriadne povzbudený a pokračuje vo svojej aktivite. Vlci sa musia brániť.
     
    50:48
    Žilinčania dokázali puk dostať do stredného pásma, ale tam ho nestihli dokorčuľovať a tak sa budú musieť opäť stiahnuť do defenzívy.
     
    51:25
    Žilinčania sa dopustili iba ďalšieho zakázaného uvoľnenia, tlak Noweho Targu sa stupňuje.
     
    51:48
    Strela doáceho tímu skončila iba mio hracej plochy a rozhodca hru vykazuje do strednej tretiny. Hokej sa nám teraz poriadne kúskuje, do konca riadnej hracej doby ostáva iba osem minút.
     
    52:17
    Vlci puk opäť vyhodili cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie a budú pokračovať v defenzívnej činnosti.
     
    52:41
    Po dlhšom čase dostali Žilinčania puk do útoku. Strelecky to tam skúšal Rehák, ale gólman Noweho Targu si dal veľký pozor.
     
    52:56
    Žilinčania ešte ostali v útoku a skúsili to ďalšou strelou. Tú do siete dorážal Stupka, no trafil iba gólmana.
     
    53:24
    Brankár Tomek teraz predviedol skvelú koncentráciu a výborný postreh! Hosťom na ľavej strane unikol jeden z domácich hráčov, ale Tomáš Tomek mu vôbec nedovolil zakončovať, pretože vykorčuľoval z bránky a vrhol sa po puku.
     
    53:48
    Žilinčania sa vrátili do útoku a pokúsili sa o podobne nebezpečnú odpoveď, ale ich strela skončila iba nad bránkou.
     
    54:11
    Vlci pokračovali v útočení. Kubiš v útoku hľadal Lipovského, ale pokus mu nevyšiel, pretože hráči Noweho Targu dokázali situáciu ustrážiť.
     
    55:00
    Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu už ostáva iba päť minút. Žilinčania sú stále v sľubnom vedení a Nowy Targ sa nevie preasdiť.
     
    55:39
    Bajaník teraz dobre postrážil súpera a nepustil ho do zakončenia. Trápenie na domácej strane pokračuje.
     
    55:57
    Za pukom teraz šprintoval Konečný, ale Poliaci boli v lepšej pozícii a dokázali ho predbehnúť. Nowy Targ zvyšuje svoju aktivitu.
     
    56:28
    Nowy Targ stále drží útočné pásmom a pokúša sa tam niečo vymyslieť, Žilina má ale zatiaľ všetko plne pod kontrolou.
     
    56:57
    Žilinčanov teraz oslobodil Drábek, ktorý dostal puk na opačnú polovicu klziska, ale odtiaľ sa mu vystreliť nepodairlo.
     
    57:58
    Hrá sa bez prerušenia a na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie. Nowy Targ sa už zmieril s osudom zápasu a do bránky Tomeka sa už zbytočne netlačí.
     
    58:22
    Vlci súperovi nič nedovoľujú a usadili sa v jeho tretine. Po jednej zo striel sa dokonca puk obtrel o vonkajšiu žrď poľskej svätyne, no gólman Noweho Targu si poradil.
     
    58:34
    Lipovský pred bránkou čakal na možnosť dorážky, ale jeho pokus úspešný nebol a brankár si ho postrážil. Pred nami je už iba minúta hry.
     
    59:20
    Nowy Targ dokázal puk vyhodiť spred svojej bránky, ale príliš mu to nepomohlo. Žilinčania si kus čiernej gumy za svojou bránkou prehrali a pokúsia sa ešte zavŕšiť poltucet gólov.
     
    59:48
    Žilinčania sa napokon ez prehustený stred do útoku nedostali a o puk prišli. Hokejisti Noweho Targu chceli okamžite vyraziť do útoku, no zastavil ich iba ofsajd na modrej čiare.
     
    59:54
    Nowy Targ chcel ešte poslednú útočnú akciu založiť spoza svojej bránky, ale dlhá prihrávka domácim nevyšla a skončila sa iba zakázaným uvoľnením.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil. Žilinčania ho odohrali veľmi dobre, súperovi nastrieľali päť gólov a prvýkrát v príprave zaslpžene víťazia. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme krásny zvyšok dňa. (18:05:22)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 35. Łabuz, 48. Różański – 15. Schroner, 19. Lipovský, 23. Huna, 32. Kubiš (Lipovský), 42. Ježek


    MMKS Podhale Nowy Targ:
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Brejčák, Leško, Makovský, Niník, Krčula, Bajaník – Ri. Huna, Ro. Huna, Rehák – Konečný, Stupka, Schroner – Drevenák, Ježek, Drábek – Lipovský, Kubiš, Paleček