Leverkusen – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Augsburg – Hertha 0:1 (kon.) | Brémy – Schalke 0:3 (kon.)
Mainz – Ingolstadt 0:1 (kon.) | Darmstadt – Hannover 2:2 (kon.) | Dortmund – Mönchengladbach 4:0 (kon.)
koniec
Werder Brémy
0:3 (0:1)
FC Schalke 04
Sobota 15.08.2015, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Nemecká Bundesliga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    85. Klaas-Jan HUNTELAAR - 0:3
     
    85
    Schalke 04 dalo gól!
    A je definitívne rozhodnuté! Domáci tím sa už chystal ku záverečnému tlaku, avšak loptu získali hostia, rýchlo sa vydali smerom dopredu, Sané v pokutovom území prihral na zle pokrytého KLASS- JAN HUNTELAAR, ktorý krásne zakončil a upravil tak priebežný stav zápasu na 0:3!
    68. Eric CHOUPO-MOTING - 0:2
     
    68
    Schalke 04 dalo gól!
    Z ničoho nič prichádza druhý gól hostí a tak je priebežný stav stretnutia 0:2! Pre domácich to je tak veľmi nepríjemná situácia, dvojgólové manko dohnať do konca stretnutia ľahké nebude! Hostia zachytili lopty a dostali sa do rýchleho brejku, Matip výborne vysunul dopredu MAXIMA CHOUPO-MOTINGA, ktorý sa dostal pred bránu domácich a pohodlne zakončil a lopta skončila tam kam patrí!
    33. Theodor Gebre Selassie - 0:1
     
    33
    Schalke 04 dalo gól!
    A je tu zaslúžený gól, ktorý dávajú hostia a priebežný stav zápasu je 0:1! Aktívnym hosťom sa stále nedarilo v koncovke a tak keď už ten gól nevedeli daň oni, tak si ho domáci strieľajú sami!Nenápadná prihrávka, ktorá mierne podskakovala prepadla za hráča hostí a pri snahe ju poslať do bezpečia si ju nešťastne do vlastnej brány krásne poslal GEBRE SELASSIE! Nešťastný moment tohto českého obrancu.

    Miroslav Revaj

    Góly: 33. Gebre Selassie (vla.), 68. Choupo-Moting, 85. Huntelaar

    Karty:   78. Aogo (SCH), 80. Höger (SCH)


    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Lukimya-Mulongoti, Vestergaard, U. Garcia – Bargfrede – Fritz (69. Grillitsch), Junuzović – Öztunali (57. Jóhansson), Ujah, Bartels (84. Gálvez).
    Náhradníci: Zetterer – Jóhansson, Gálvez, Kroos, Grillitsch, Eggestein, Sternberg.

    FC Schalke 04: Fährmann – Riether, Matip, Nastasić (17. Neustädter), Aogo – Choupo-Moting, Goretzka (83. Sané), Geis, Draxler – Di Santo (61. Höger), Huntelaar.
    Náhradníci: Gspurning – Kolašinac, Meyer, Höger, Caiçara, Sané, Neustädter.