Martin – Poprad 5:3 (kon.) | Trnava – Nové Zámky 3:6 (kon.) | K. Vary – Chabarovsk 1:3 (kon.)
SHK Hodonín – Senica 5:3 (kon.)
koniec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (0:1, 1:2, 4:0)
HC Dukla Senica
cz Piatok 14.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči vybojovali puk ve středním pásmu a pro ZDEŇKA KUČERU už nebyl žádný problém trefit prázdnou brabku hostí. Asistence: Jakub Sajdl, Martin Špok.
     
    58:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Senica před Kotvanem došla o puk, kterého se zmocnil JINDŘICH ZÍTKA a pelášil na Račka, kterého tvrdou ranou do šibenice nekompromisně prostřelil. Asistence: Daniel Kolář.
     
    57:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po Kubově tvrdé ráně se dostal ke kotouči Jurásek, který našel mezi kruhy PETRA PEŠE a ten střelou k tyči překonal Račka. Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    53:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ondřej Nedvěd dokázal udržet útočné pásmo, přihrál Pešovi, který nádhernou přihrávkou našel před brankou ĽUBOMÍRA ŠKÁPIKA a ten neměl problém trefit poloprázdnou branku. Asistence: Petr Peš, Ondřej Nedvěd.
     
    36:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči využívají přesilovou hru! Smetana se dokázal uvolnit v levém rohu kluziště a následně naservíroval MICHALU SRNCOVI parádní přihrávku, který měl před sebou jen odkrytou branku. Asistence: Radoslav Smetana, David Rauš.
     
    27:30
    Senica právě vstřelila branku!
    Kolář ztratil puk před Kotvanem. Toho hned využil Lukáš Ružička, který jen přenechal kotouč FILIPU PEKARČÍKOVI a ten se z blízka nemýlil. Asistence: Lukáš Ružička.
     
    26:10
    Senica právě vstřelila branku!
    Hodonín se po vlastní chybě dostal na konci přesilové hry až za vlastní branku kde Romančík vybojoval puk pro PAVLA PAVEŠICA, který střelou od modré prostřelil Kotvana. Asistence: Michal Romančík.
     
    17:47
    Senica právě vstřelila branku!
    Patrik Korýtko se individuálně dostal před Kotvana a následnou přihrávku zužitkoval ĽUBOŠ DOBRÝ. Asistence: Patrik Korýtko.

    Adam Krátký


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 37. Srnec (Smetana, Rauš), 54. Škápik (Peš, Nedvěd), 58. Peš (Jurásek), 59. Zítka (Kolář), 60. Kučera (Sajdl, Špok) – 18. Dobrý (Korýtko), 27. Pavešic (Romančík), 28. Pekarčík (Ružička)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Talán, Kolář, Mikéska, Srnec, Škápik, Nedvěd, Jedlička, Polesný – Zítka, Špok, Kučera, Smetana, Peš, Stránský, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Mika, Rauš.
    HC Dukla Senica: Račko (Lutovský) – Souček, Žitňanský, Pavešic, Ružička, Suvorov, Grišatov, Pavlík, Košťál, Kotzman, Kudlej, Romančík, Videlka, Čičala, Daniel, Majerčík, Fian, Korýtko, Pekarčík, Dobrý, Georgievski.