New York RB – Benfica 2:1 (kon.) | Inter – Real Madrid 0:3 (kon.)
koniec
New York Red Bulls
2:1 (1:1)
Benfica Lisabon
cz Pondelok 27.07.2015, 01:35 • Red Bull Arena • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    89
    Dlouhý míč na zadní tyč přistál na hlavě Jonase, který ale o chlup minul branku New Yorku.
     
    86
    Míč proletěl pod zdí a mohl projít až do branky, protože gólman byl mimo, ale pohotový a dobře postavený obránce odvrátil míč do zámezí.
     
    86
    Volný přímý kop pro Benficu těsně za vápnem.
     
    83
    Duričić utekl po levém křídle a nahrál na malé vápno Marcalovi, který následně trestuhodně přestřelil branku NY.
     
    67
    Obrovská šance pro Benficu! Celá akce se rozjela na levém křídle, následně dostal jeden z hráčů naservírováno na hlavičku na malém vápně, ale gólman Robles opět famózně zakročil!
    56. MIKE GRELLA - 2:1
     
    56
    Tým New York Red Bulls právě vstřelil branku! Fantastický gól na 2:1! MIKE GRELLA se zmocnil míče těsně za šestnáctkou a nevěděl, jak s ním naložit, a tak jej ze stoje kopl na bránu – ale jak! Přesně tak, že se ve vzduchu zakroutil a zapadl přesně do šibenice! Úžasný gól!
    52. Zákrok Roblese
     
    52
    Gólman Robles si připsal úchvatný zákrok, po kterém bude následovat rohový kop pro Lisabon.
    45. Ubránění domácích
     
    45
    Neskutečný konec poločasu! Obránce New Yorku zachránil celý tým, když odkopl míč těsně před brankovou čarou. Benfica nezahrála standardní situaci úplně ideálně a domácí hráči se nakonec ubránili.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Robles (New York Red Bulls).
     
    45
    Tak to je hodně, ale opravdu hodně zajímavé. Budeme totiž svědky volného nepřímého kopu přímo z malého vápna, a to ve prospěch Lisabonu! Téměř všichni domácí hráči jsou seřazeni na brankové čáře.
     
    38
    Velká šance po rohovém kopu! New York opět zahrozil, a to poté, co se míč snesl od rohového praporku směrem na zadní tyč, kde z malého vápna přišla tvrdá rána hlavou. Nebýt pohotového zákroku Edersona, mohlo už být skóre rozdílné.
    34. WRIGHT-PHILLIPS - 1:1
     
    34
    Tým New York Red Bulls právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Obrovskou hrubku předvedl obránce Luisao, který přebíral nahrávku od spoluhráče a chtěl míč poslat směrem vzad na gólmana. Jeho přihrávka, jestli se to tak vůbec dá nazvat, ale úplně postrádala razanci, a tak se jí hbitě ujal BRADLEY WRIGHT-PHILLIPS, který následně ihned vystřelil k levé tyči, kam gólman nedosáhl.
     
    31
    Už to vypadalo, že přečíslení hostům vyjde, ale nakonec nikoliv. Benfica předvedla protiútok tří proti dvěma, na konci akce, která pohořela před vápnem, však přišla o míč kvůli ne úplně přesné nahrávce na paty, která směřovala ze středu hřiště směrem doleva.
     
    29
    Gólman Robles pohotově vyběhl a na hranici vápna vyhmátl centr rukou před rozběhnutým útočníkem, parádní počínání! Nutno dodat, že kdyby zůstal stát, útočník Lisabonu by se s největší pravděpodobností dostal k zakončení z velmi zajímavé pozice.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Pizzi (Benfica Lisabon).
     
    15
    Načechraný centr Johna dopadl rovnou na hlavu volného Gonzaleze. Robles předvedl proti jeho hlavičce luxusní zákrok!
    9. Luis PIZZI - 0:1
     
    9
    Benfica právě vstřelila branku!
    Hostující jdou do vedení po hodně nenápadné akci! LUIS PIZZI dostal od obránců Red Bulls až příliš mnoho prostoru. Fotbalista Lisabonu neměl sebemenší problém překonat gólmana.

    Dario Becci

    Góly: 34. Wright-Phillips, 56. Grella – 9. Pizzi

    Karty:   45. Robles (NYR) – 20. Pizzi (BNF)


    New York Red Bulls: Robles – Lade, Wallace, McCarty, Zizzo, Sanchez, Stolz, Ouimette, Perrinelle, Adams, Wright-Phillips
    Náhradníci: Reynish, McLaws, Miller, Felipe, Abang, Sam, Grella, Kljestan, Miazga, Obekop, Zubar, Castaño, Davis

    Benfica Lisabon: Ederson – Lopez, Luisao, Samaris, John, Pizzi, Taarabt, Rodriguez, Silvio, Gonzalez, Semedo
    Náhradníci: Marcal, Fejsa, Gaitan, Cesar, Lopes, Lindelof, Oliveira, Jonas, Eliseu, Guedes, Djuricič, Cristante, Talisca, Jardel, Almeida, Santos, Teixeira

    Rozhodca: Alex Chilowicz – Adam Wienckowski, Matthwe Nelson