Brno – Myjava 2:2 (kon.) | Teplice – Radčice 17:0 (kon.) | Jihlava – Slovan Bratislava 0:6 (kon.)
koniec
FK Teplice
17:0 (7:0)
SK Radčice
cz Streda 24.06.2015, 17:30 • hř. Proboštov • Prípravný zápas
     
    Dámy a pánové, z dnešního duelu je to vše. Děkuji Vám za sledování onlajnu, přeji hezký zbytek večera a doufám, že s námi budete i u dalších přípravných duelů, a nejen těch teplických. (18:53:01)
     
    Hra kočky s myší uvězněnou v pastičce je u konce. Tepličtí fotbalisté podle očekávání nasázeli do branky Radčic velký počet branek a slaví tak výhru v prvním přípravném utkání. Pro hráče z jabloneckého okresního přeboru je to sice krutý výsledek, avšak zápas proti prvoligovému týmu pro ně musel být i navzdory sedmnácti obdrženým gólům zážitkem, který jim dlouho zůstane v paměti.

    Teplické mužstvo se v dalším přípravném utkání představí již v sobotu, kdy bude na trávníku v Dubí (známém spíše než skrze fotbal díky silnici E55) hostit úřadujícího mistra Fotbalové národní ligy Varnsdorf.
     
    70
    Konec zápasu.
     
    66
    Zdá se, že Teplice si svůj boj o dvacítku branek rozmyslely a zápas už jen v poklidném, až tréninkovém, tempu dohrávají. Dost možná na ně taky zapůsobila slovní bouře od brankáře Radčic a nechtějí, aby na hlavu nebohých obránců z okresního přeboru padaly zbytečné nadávky.
     
    60
    Teplice právě vstřelily branku!
    I když už by si teď defenziva Radčic možná dala pozor a soupeře před branku nepustila, tak nakonec hostující brankář stejně loví balon zpoza své brankové čáry. OTTO URMA napřáhl na hranici velké bedny a nechytatelnou střelou zvyšuje již na 17:0.
     
    59
    Teplice právě vstřelily branku!
    Naléhání radčického gólmana ale nemělo ten správný účinek, a tak to zkouší znovu. Tentokráte trefil prázdnou svatyni IVO POLANSKÝ a Teplice jsou blízko druhé desítce branek.
     
    58
    Teplice právě vstřelily branku!
    "Splníme a ještě překročíme!" Takto by se dalo nazvat gólové rozložení mezi oběma půlemi. Nestíhající Radčice nechaly ve vápně zcela volného BENJAMINA BALÁZSE, který měl znovu jednoduchou pozici. Brankáři hostů již pomalu začínají docházet nervy a pěkně od podlahy pucuje své spoluhráče.
     
    55
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tepličtí střelci si nyní dávali se čtrnáctým kouskem načas. Svou zásluhu na tom měl i radčický muž hájící tři bílé tyče. Poločasovou normu nastavenou v první části duelu dovršil navrátilec z hostování v Bohemians 1905 ELVIS BRATANOVIČ. Slovinský kanonýr měl před sebou znovu úplně volnou bránu a mohl se zeptat radčického gólmana "kam to chce".
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Třináctý kousek v síti týmu z okresu má na svědomí znovu ROMAN POTOČNÝ. Ten se při teplické exhibici zapsal mezi střelce již počtvrté, když prvoligový celek znovu vyšachoval celou defenzivu Radčic.
     
    47
    Asi nejčastěji je u míče radčický hrdina s rukavicemi, který nyní předvedl sérii několika skvělých zákroků, kterými tak dočasně eliminoval teplické kanonýry.
     
    42
    Teplice právě vstřelily branku!
    Destrukce Radčic pokračuje. Tepličtí nepůjčují svému soupeři balon téměř vůbec. Minutu po Potočného hattricku dovršil BENJAMIN BALÁZS tucet branek, když se znovu prosadil po dobré spolupráci se svými kolegy z týmu.
     
    41
    Teplice právě vstřelily branku!
    Fíha, to je rychlost! Tři minutky stačily ROMANU POTOČNÉMU k tomu, aby se prosadil potřetí a znovu se tak přihlásil o poplatek do týmové pokladny. K dovršení desítky mu ke zkompletování hattricku stačilo pouze "nastavit nohu" a z metru usměrnit balon do sítě.
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    A také je tam! O svůj druhý zápis do listiny střelců a zároveň zřejmě podle tradice většiny mančaftů také o zápis do klubové pokladny či týmového baru se postaral ROMAN POTOČNÝ, který si naskočil na centr a hlavičkou uklidil hrací předmět do radčické klece. 10:0.
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Stejný scénář jako u drtivé většiny branek z prvního poločasu a jako u spousty nevyužitých šancí. Lehká kombinace týmu ze Stínadel a přihrávka před prázdnou kasu, kde tentokrát slízl pomyslnou smetanu ROMAN POTOČNÝ. Desítka je na spadnutí.
     
    36
    Teplice právě vstřelily branku!
    Rychlý a šťastný start do druhé půle v podání Teplic a smutný ze strany Radčic. Respektive ze strany FRANTIŠKA HRUBEŠE, který si do VLASTNÍ sítě srazil Urmův centr. Na druhou stranu si tento chlapík z okresního přeboru bude moci hrdě říci, že skóroval za prvoligový mančaft.
     
    36
    Začal druhý poločas.
     
    Sestava Teplic pro II. poločas: Lipš – Breite, Dramé, Lüftner, Richter, Bratanovič, Potočný, Jablonský, Balász, Polanský, Urma.
     
    Máme za sebou první část hry. Duel se hraje na dva poločasy po pětatřiceti minutách, jinak by Teplice zřejmě vedly po úvodní částí více, než "jen" 7:0.
     
    35
    První poločas skončil.
     
    32
    A pozor! První střelecký pokus také na straně celku z okresního přeboru! Radčice se dostaly poblíž šestnáctky a vyslaly pokus, který však pouze přeletěl Lipšovu bránu.

    Martin Pešout

    Góly: 4. Kapolongo, 10. Kapolongo, 13. Ljevakovič, 21. Mozol, 23. Chukwuma, 24. Hora, 27. Kapolongo, 36. Hrubeš (vla.), 38. Potočný, 40. Potočný, 41. Potočný, 42. Balázs, 48. Potočný, 55. Bratanovič, 58. Balázs, 59. Polanský, 60. Urma


    FK Teplice: I. poločas: Lipš – Krob, Hošek, Matula, Vondrášek – Hora, Ljevakovič, Jindráček, Mozol – Kapolongo, Chukwuma.

    II. poločas: Lipš – Breite, Dramé, Lüftner, Richter, Bratanovič, Potočný, Jablonský, Balász, Polanský, Urma.

    SK Radčice: sestava hostů není k dispozici