Podbrezová – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 0:1 (kon.)
Trnava – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:1 (kon.) | Košice – Senica 1:1 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:1 (1:0)
FK Senica
Sobota 23.05.2015, 17:15Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:15.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítame vás pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Pred nami je už jej predposledné kolo aktuálnej sezóny, ktoré prinesie aj súboj Košíc so Senicou a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    V metropole východu nás čaká súboj tabuľkových susedov. Domáci Košičania sa aktuálne nachádzajú v celkovom hodnotení o jednu priečku nižšie ako ich súper, keď im po 31 odohraných zápasoch patrí šieste miesto. Východniari ho vybojovali so ziskom 39 bodov za 11 víťazstiev a 6 remíz, v 14 prípadoch v tejto sezóne nebodovali vôbec. Ich celkové skóre je doposiaľ 41:46.

    Hostia zo Senice sú na spomínanej vyššej priečke, v tabuľke im patrí piata pozícia. Seničania majú na konte oproti svojmu dnešnému súperovi o štyri body viac, teda celkovo 43 bodov. Tím zo západného Slovenska ich vybojoval za 11 víťazstiev a 10 remíz, pričom v 10 prípadoch nebodoval vôbec. Celkové skóre FK Senica je 48:49 a je isté, že ani v prípade výhry, ani v prípade prehry sa hráči tohto celku dnes v tabuľke určite neposunú.

    Košice a Senica sa v doterajšom priebehu sezóny už dvakrát stretli. Prvé vzájomné meranie síl priniesla ešte jesenná časť, v ktorej sa v 10. kole na pôde v Košiciach zrodila bezgólová remíza 0:0. Druhý duel sa odohral v Senici, kde v rámci 21. kola domáci zdolali východniarov jasne 3:1.


    Posledné ligové zápasy:

    MFK Košice:
    31. kolo Košice – Podbrezová 5:0
    29. kolo Košice – Trnava 1:0
    28. kolo Trenčín – Košice 1:0
    27. kolo Košice – Slovan 2:1
    26. kolo D. Streda – Košice 1:1

    FK Senica:
    31. kolo Senica – Ružomberok 4:2
    30. kolo Trnava – Senica 4:2
    29. kolo Senica – Trenčín 0:4
    28. kolo Slovan – Senica 4:1
    27. kolo Senica – D. Streda 4:0


    Začiatok duelu je naplánovaný na 17.15. Na našom webe Onlajny.eu vám z neho prinesieme všetky podrobné informácie o dianí na trávniku doplnené o videá gólov a nebezpečných situácií.
     
    -39
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (C) – Diaby, Žebík, Tóth, Viazanko – Djordjevič, Haskič.
    Náhradníci: Ružinský – Vancák, Pavúk, Gáll, Kubík, Bukata, Jonec.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Privrel, Hlohovský, Komara – Dolný, Pittner, Malý, Pillár – Kosorín, Kalabiška.
    Náhradníci: Junas – Krč, Mráz, Ventúra, Hušek, Gombala..
     
    -1
    Hráči oboch tímov už prichádzajú na trávnik v sprievode rozhodcov. Domáci dnes nastúpia v tradičných žlto-modrých dresoch, hostia si priniesli červenú sadu dresov. My si ešte počkáme na úvodné ceremónie, po ktorej už nebude začiatku stretnutia nič brániť.
     
    -1
    My sme ešte sledovali odovzdanie spomienkových predmetov dnes náhradnému rozhodcovi, pánovi Dušanovi Molitorisovi, pre ktorého je to dnes posledný zápas v kariére.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hostia. Tí sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ chceli založiť prvú útočnú akciu zápasu, proti aktívnym domácim to ale mali ťažké a loptu poslali len za postrannú čiaru.
     
    1
    Košičania sa okamžite tlačili do šance, loptu si do pokutového územia od postrannej čiary pekne zaviedol Viazanko, ktorý v šestnástke spadol. Domáci sa dožadovali pokutového kopu, rozhodca Somoláni ale ostáva pokojný.
     
    2
    Žlto-modrí sú smerom dopredu ale aj naďalej veľmi aktívni. Našťastie pre Senicu, Diaby teraz pred bránkovou čiarou nestihol.
     
    3
    Šulla sa s rozohrávkou neponáhľal, jeho dlhý nákop za stredový kruh bol ale napokon presný. Jeho spoluhráči sa síce k lopte dostali, avšak následne o ňu rýchlo prišli a museli sa brániť. Z protiútoku Košíc ale nič nebolo, žlto-modrí mali na útočnej polovici málo hráčov.
     
    4
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    5
    Sledovali sme hneď niekoľko nie príliš vydarených centrov z kopačiek Kalabišku a Hlohovského. , s ktorými si domáci dokázali bez väčších problémov poradiť.
     
    6
    Sledujeme taktický futbal, o čosi aktívnejší sú v tejto chvíli hostia, tí si ale súvislý tlak vytvoriť zatiaľ nedokázali.
     
    6
    Naopak, na útočnej polovici kombinovali Košice, Viazanko posielal pas na Dimuna, ktorý ešte hľadal jedného zo svojich spoluhráčov, presný ale nebol.
     
    7
    Trávnik je v Košiciach kvôli dažďu poriadne klzký, sledujeme časté pády an oboch stranách.
     
    8
    Hostia kombinovali v blízkosti stredového kruhu, kde si vybojovali nepriamy kop. Loptu skúšala Senica zakrútiť do šestnástky, vo vzduchu ale pekne zasiahol Tofiloski.
     
    9
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    9
    Pačinda to skúšal centrom na bližšiu žrď, roh sa bude opakovať.
     
    10
    Opäť to hostia odvrátili len na ďalšiu štandardku.
     
    10
    Domáci to skúšali tentokrát signálom, lopta letela ďaleko za šestnástku, odkiaľ to domáci vedia, zakončujúcemu hráčovi ale teraz lopta poskočila a presný tak nebol.
     
    11
    Založiť útočnú akciu chcela aj Senica, ktorá kombinovala pri postrannej čiare. Tam ale bola lopta rýchlejšia, ako hráči hostí a skončila v aute.
     
    11
    Rýchla kontra domácich, tí budú zahrávať štandardku z veľmi zaujímavej vzdialenosti.
     
    12
    Hostia na center do vápna ale zareagovali bravúrne a loptu rýchlo poslali mimo nebezpečný priestor. Košičania to následne ešte skúšali spätným centrom, ten však presný nebol.
     
    13
    Dnes aktívny Dimun kombinoval v strede ihriska s Haskičom, tomu ale lopta uskočila a dostali sa k nej až hostia.
     
    13
    Senica sa na útočnú polovicu ponáhľať nebude a pomôže si Šullom.
     
    14
    Kalabiška sa teraz prezentoval peknou individuálnou akciou, keď sa zbavil dvoch stopérov Košíc. Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    14
    A Senica sa mohla dostať do vedenia! Na center zareagoval najlepšie Pillár, ktorý to mieril hlavou do stredu bránky, na jeho pokus ale Tofiloski včas zareagoval.
     
    15
    Na druhej strane kontra Košíc, Šinglár presný nebol.
     
    16
    Aj domáci mohli ísť do šance, Diaby hľadal z pravej strany v pokutovom území Haskiča – a aj ho našiel. Haskič ale v behu nemal čas si loptu spracovať a zakončil len vedľa Šullovej bránky.
     
    17
    Sledovali sme viacero nepresností na oboch stranách, tento fakt chceli využiť vo svoj prospech domáci, Košiciam to ale vzduchom nevyšlo.
     
    17
    Košice ale pri lopte ostanú.
     
    18
    Vzrušenie na štadióne Lokomotívy bolo zbytočné, Diaby si síce v pokutovom území dobre naskočil na center spoluhráča, avšak zakončoval by len z ofsajdovej pozície.
     
    19
    Prekopovaná z oboch strán, k lopte sa napokon dostali hostia, ktorí vo štvorici šprintovali na útočnú polovicu – a vybojovali si tam priamy voľný kop.
     
    20
    Dolný to skúšal napokon akousi strieľanou prihrávkou, ktorá ale nenašla ani jeho spoluhráča, ani bránku Tofiloskeho. Ten tak môže v pokoji rozohrať.
     
    21
    Sanica ale v týchto chvíľach veľmi aktívna, aj keď tentokrát jej hráči presní neboli.
     
    21
    Na druhej strane ihriska sme sledovali súboj VIazanka a Privrela, stopér hostí bol úspešnejší.
     
    22
    Košice sa ešte odstali k lopte, konkrétne to bol mladík Dimun, ktorý pálil z úctyhodnej vzdialenosti len priamo do rukavíc Šullu.
     
    22
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    23
    Roh sa po Pillárovom zakončení bude opakovať, ešte tam prišiel teč domáceho hráča.
     
    24
    Z opakovaného centra nehrmelo, k lopte sa dostal na bližšej žrdi Kosorín, ktorý ale tiesnený zakončiť presne nedokázal.
     
    24
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, na útočnej polovici si štandardnú situáciu vybojovali domáci.
     
    25
    Košice dali gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia! Po Šinglárovom nákope sa lopta zamotala medzi Pillára a Žebíka, stopér hostí ju nedokázal upratať a ZOLTÁN ŽEBÍK tak mal už málo práce.
     
    26
    Domácich gól nakopol, po krásnej akcii budú teraz zahrávať ďalší rohový kop!
     
    27
    Šinglár zahrával štandardku prakticky do stredu vápna, vo vzduchu ale teraz hostia na výbornú. Pri opakovanom centri Košíc sme už sledovali útočný faul.
     
    28
    Hostia to skúšajú dlhými nákopmi, tie im ale dnes absolútne nevychádzajú. Aj preto sa pri najbližšom dotyku s loptou Senica ponáhľať smerom dopredu zrejme nebude.
     
    28
    Hostia budú zahrávať ďalší rohový kop.
     
    29
    Sledovali sme niekoľko centrov hostí, vo vápne ale neuspeli. Senica sa tak po loptu musela vrátiť až k stredovému kruhu.
     
    30
    Za sebou máme už jednu tretinu hry, domáci stále vedú po góle Žebíka najtesnejším možným rozdielom, 1:0. Ak by tento stav Košice udržali, znamenalo by to, že v tabuľke by preskočili svojho dnešného súpera a dostali sa na piate miesto.
     
    31
    To sú v tejto chvíli ale zbytočné kalkulácie, vráťme sa k dianiu na trávniku. Tam kombinoval Viazanko s Dimunom, ktorý napálil loptu len do obranného valu.
     
    32
    Lopta sa v pokutovom území teraz dostala až ku Kalabiškovi, ktorý pálil zo vzduchu mimo priestor troch žrdí. Ten tak svoj ďalší gól nepridal.
     
    33
    Haskič teraz váhal s prihrávkou na Pačindu a to sa ukázalo ako chyba, Pačinda už totiž následne tiesnený vypáliť nedokázal.
     
    33
    Košice ale smerom dopredu v tejto chvíli veľmi aktívne, Djordjevič sa "jasličkami" zbavil súpera pri postrannej čiare a následne hľadal v šestnástke Diabyho, ktorý loptu netrafil!
     
    34
    Domáci budú mať výhodu rohového kopu.
     
    34
    Sledovali sme odvrátený center, ktorý sa ešte dostal za pokutovým územím k Viazankovi. Ten napálil loptu len do súpera.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva už len 10 minút.
     
    36
    Neskutočné! Tóth sa teraz parádnou zasekávačkou zbavil protihráča a poslal prihrávku za vápno, kde pálil z prvej a v páde Pačinda, ktorý opečiatkoval brvno Šullovej bránky! Lopta sa ešte odrazila do hry, Diaby sa k nej ale nedostal.
     
    37
    Skvelú hru teraz predvádza domáci celok, Senica nevie, kam sa skôr pozrieť. Možno im pomôže krátke ošetrenie Pittnera.
     
    38
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Marek Pittner, prichádza Denis Ventúra.
     
    39
    So zranením Pittnera to bude zrejme vážnejšie, pretože dnes už do zápasu nezasiahne. Veríme, že nepôjde o dlhodobejšie vyradenie z hry.
     
    40
    Košice sa prezentovali akousi "Tiki-Taka" akciou, na konci ktorej bol Pačinda, ktorý ešte hľadal DIabyho, ten sa ale k lopte napokon nedostal.
     
    40
    Haskič sa teraz prezentoval zaujímavou strelou, keď chcel prelobovať padajúceho Šullu, ale trafil ho len priamo do tváre. Šulla ostáva ležať na trávniku.
     
    40
    Našťastie to ale nebude ničť vážne a Senica gólmana striedať nebude.
     
    40
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    41
    Domácim roh veľmi nevyšiel, Senica bez väčších problémov loptu odvrátila.
     
    42
    Viacero nepresností na oboch stranách, domáci teraz dlhým nákopom nenašli Haskiča, obdobná situácia na opačnej strane pri pokuse o vysunutie Kalabišku.
     
    43
    Tóth bojoval v rohu pokutového územia proti dvojici hostí o loptu proti dvojici stopérov, k tej sa domáci futbalista napokon nedostal.
     
    44
    Tóth prijal prihrávku od Viazanka a skúsil zakončiť, jeho strele ale chýbala potrebná presnosť.
     
    44
    Prvý polčas sa pomaly chýli k svojmu záveru.
     
    45
    Senica sa už na útočnú polovicu nenáhli a prvú časť hry dohrá na vlastnej polovici.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45+1
    V tej ešte domáci kombinovali na útočnej polovici, kde už ale nič podstatné vymyslieť nedokázali. Píska sa koniec prvej časti hry.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou zaujímavý prvý polčas, po ktorom vedú Košice nad Senicou najtesnejším možným rozdielom, 1:0. Nutné je pritom dodať, že to celkom zaslúžene. Hostia sa totiž dostali len k jedinej strele na bránku, z ktorej ale Pillár neuspel.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:16.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jozef Dolný, prichádza Samuel Mráz.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali domáci. Tí loptu ale darovali súperovi, ktorý si vybojoval rohový kop.
     
    47
    Na center zareagoval vo vápne najlepšie Pillár, ktorý ale ani po druhýkrát pozorného Tofiloskeho neprekonal.
     
    48
    Hostia prakticky od začiatku druhej časti hry nepustili súpera k lopte, sú si totiž vedomí, že dnes zatiaľ ťahajú za kratší koniec.
     
    48
    Senica bude zahrávať priamy voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    49
    Loptu si napokon postavil Hlohovský, ktorý pobavil nepresným pokusom domáce publikum. Loptu si tak na "päťku" postaví Tofiloski, ktorý bude chcieť hru upokojiť.
     
    50
    A aj sa mu to darí. Jeho spoluhráči kombinujú na útočnej polovici.
     
    51
    Košačania ale o loptu rýchlo prišli. Už keď sa zdalo, že si dokážu vypracovať ďalšiu útočnú akciu prišla zbytočná nepresnosť, po ktorej prišli o šancu zaútočiť.
     
    51
    Podobná situácia aj na opačnej strane ihriska, Komara teraz ťahal svoj center zbytočne do vzduchu.
     
    52
    Hra sa teraz mierne kúskuje, sledovali sme sériu autových vhadzovaní spoza pravej postrannej čiary.
     
    52
    Následne prišiel faul na Tofiloskeho, ktorý sa s rozohrávkou zbytočne ponáhľať nebude.
     
    53
    Nepresná kombinácia Senice, na malom priestore teraz neuspeli, navyše sa dopustili aj útočného faulu. Zatiaľ hráme stále bez kariet, či už žltých, alebo červených.
     
    53
    Jedným dychom je však nutné dodať, že oba tímy dnes hrajú férový futbal bez zbytočných zákerných zákrokov – a to nás rozhodne teší.
     
    54
    Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    54
    V pokutovom území si na loptu vyskočil najvyššie Tofiloski, ktorý ju vyboxoval pred pokutové územie.
     
    55
    Následný center z kopačky Hlohovského bol už ale len veľmi, veľmi nepresný.
     
    56
    Aj domáci si kopnú loptu od rohového poloblúka.
     
    57
    Loptu z šestnástky hostia dostali, Košice ju tam ale dokázali vrátiť. Nepozornosť súpera chcel využiť Diaby, ktorý ale guľatý predmet poslal len priamo do neho.
     
    57
    Domáci budú zahrávať aj priamy voľný kop.
     
    58
    A bolo to poriadne zaujímavé, zo štandardky pálil napokon Pačinda priamo a jeho pokus vystrašil gólmana hostí, ktorý aj so šťastím loptu vyrazil.
     
    59
    Nepresnosti v tíme hostí, tí sa tak budú musieť vrátiť len na vlastnú polovicu.
     
    60
    Domáci fanklub neustále povzbudzuje svoj tím, ktorý sa dnes prezentuje opäť pekným výkonom. O jeho víťazstve ešte ale nie je ani náhodou rozhodnuté.
     
    60
    Za sebou máme už hodinu hry.
     
    61
    Na trávniku sa stále poriadne šmýka, počasie dnes k futbalu príliš priaznivé nie je.
     
    62
    Hostia budú zahrávať nepriamy kop.
     
    62
    Z toho ale neuspeli, naopak, do protiútoku sa dostali Košice, loptu potiahol Viazanko, ktorý v šestnástke hľadal voľného Diabyho, guľatý predmet ale napokon skončil len v rukaviciach Šullu.
     
    63
    Senica kombinovala na polovici súpera, Komara ale na svojho spoluhráča nedokázal poslať presnú prihrávku a hostia tak o loptu prišli.
     
    64
    Napokon ale nepresnosť domácich, Senica tak má možnosť loptu vhodiť späť do hry.
     
    64
    A po tom bude nasledovať aj ďalší rohový kop Senice.
     
    65
    Z toho nebolo nič, naopak, do šance sa rútil VIazanko s DIabym. Prvý menovaný loptu spoluhráčovi poskytol, DIaby tak už ale urobiť nemohol, pretože by sa jednalo o ofsajd. Aj preto akciu zabrzdil a počkal si na Haskiča, ktorý z prvej presný nebol.
     
    66
    Komara teraz v blízkosti stredového kruhu bojoval o loptu a vybojoval štandardku pre Senicu.
     
    66
    Ani teraz to ale hosťom nevyšlo. Senica je síce v posledných minútach veľmi aktívna, súvislý tlak, ani väčšie šance si ale vypracovať do tejto chvíle nedokázala.
     
    67
    Ventúra vidí žltú kartu po tom, čo "skosil" Diabyho v blízkosti stredového kruhu.
     
    68
    Domáci sa teraz poľahky dostali k lopte po tom, čo sa v presile na vlastnej polovici nenechali obalamutiť a súpera do šance nepustili.
     
    68
    Obdobná situácia aj pred Šullom, Hra teraz mierne stratila na tempe, veríme, že to nebudú dlhodobejšie obrázky.
     
    69
    Nádherná strela Kalabišku, ktorý zakončoval z hranice poriadne vystrašila prítomných divákov! Skvelým zákrokom sa teraz prezentoval Tofiloski, ktorý loptu vytesnil na brvno!
     
    70
    Hostia tak zahrávali rohový kop, podstatné veci ale nastanú po ňom. Senica totiž bude zahrávať štandardku zo zaujímavej vzdialenosti.
     
    71
    Vo vzduchu ale vládli domáci. Tí budú striedať.
     
    71
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Mikuláš Tóth, prichádza František Pavúk.
     
    72
    K ihrisku teraz letia konfety, aj prostredníctvom tých chce domáci fanklub ukázať, že pri svojom tíme stojí aj v zlých časoch.
     
    73
    Čas na vyrovnanie sa Senici kráti poriadne rýchlo.
     
    73
    Pripravuje sa striedanie v tíme hostí.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Komara, prichádza Jakub Krč.
     
    74
    Tesne pred šestnástkou padol na trávnik Viazanko, toto bude zaujímavá štandardka domácich!
     
    74
    Na center naskakoval Diaby, ktorý ale loptu netrafil. To ho však mrzieť nemusí, domáci totiž budú zahrávať aj rohový kop.
     
    75
    Pačinda hľadal v pokutovom území Diabyho i Huka, napokon zakončoval druhý menovaný, ale nepresne-
     
    75
    Do konca stretnutia ostáva už len 15 minút, ak pochopiteľne neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas.
     
    76
    Pre Mráza to teraz vyzeralo zaujímavo, Žebík ho ale napokon do priameho súboja s Tofiloskim po odkopnutí nepustil.
     
    77
    Senica dala gól!
    Je vyrovnané! Pillár si loptu narazil s Kalabiškom, ktorý mu aj s kusiskom šťastie guľatý predmet vrátil, RÓBERT PILLÁR už potom nemal problém prekonať bezmocného Tofiloskeho.
     
    78
    Nuž, zápas sa tak začína prakticky od začiatku. Remízový stav vyhovuje viac hosťom, ktorí si už pravdepodobne udržia 5. priečku v tabuľke.
     
    79
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Tam sa domáci snažili smerom dopredu niečo vymyslieť, Haskič ale smerom dopredu tentokrát úspešný nebol.
     
    80
    Dnešné stretnutie sleduje 1001 divákov.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút.
     
    81
    Pripravuje sa striedanie na strane domácich.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Oumar Diaby, prichádza Boris Gáll.
     
    82
    Košičania teraz kombinovali pred pokutovým územím súpera, cez obranný val Senice ale loptu pretlačiť nedokázali.
     
    82
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    83
    Pačindov center bol napokon pridlhý, Košice tak o loptu lacno prišli.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (MFK Košice).
     
    84
    Hra teraz poriadne stratila na tempe, na trávniku sa nedeje nič zaujímavé. Domáci sa síce snažia streliť gól, cez obranný val hostí sa už ale budú presadzovať len veľmi ťažko.
     
    85
    Vie to aj Viazanko, ktorý si už robil zálusk na voľnú loptu, na poslednú chvíľu pred ním ale odkopol pozorný Pavlík.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Erik Pačinda (MFK Košice).
     
    86
    Po konfetách horia pred fanklubom Košíc aj dymovnice, k tým sa pridalo pár delobuchov.
     
    86
    Pačunda už hľadal vo vápne Viazanka, svojim centrom ale opečiatkoval len chrbát Ventúru.
     
    86
    Ďalší center, v šestnástke neuspel Haskič, ktorý ešte padol na trávnik, penalta však odpískaná správne nebola.
     
    87
    Košičania teraz držia súpera v tlaku a chcú streliť víťazný gól!
     
    88
    Košice budú rozohrávať rohový kop.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Filip Hlohovský (FK Senica).
     
    89
    Krásna strela Haskiča z ťažkej pozície, ten pálil z otočky a len tesne vedľa!
     
    89
    Striedanie v tíme Košíc, z ihriska odíde 10-gólový Haskič, po dlhých mesiacoch absencie zasiahne do hry aj talentovaný Bukata.
     
    90
    Zdá sa ale, že dnes sa už trávniku nič podstatné neudeje.
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90+1
    Djordjevič to teraz skúšal z pravej strany po zemi, aktívny Pavlík si ale na jeho pas dal v šestnástke pozor.
     
    90+1
    Seničania loptu odvrátili, zdá sa, že je koniec. Tribúny sú na nohách, domáci si užívajú obrovský potlesk.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi MFK Košice a FK Senica, a to nerozhodným výsledkom, 1:1. To teda znamená, že Senica si už 5. priečku pred svojim dnešným súperom postráži.

    Futbalové nebo plače nad osudom Košíc vo Fortuna lige, domáci sa už totiž v nasledujúcej sezóne kvôli značným finančným problémom do najvyššej futbalovej súťaže Slovenska nepozrú.

    Mne ostáva vám už len poďakovať za vašu priazeň pri domácich stretnutiach Košíc počas celej sezóny, verím, že ostanete portálu Onlajny.eu verní aj naďalej. Ja sa s vami na dnes lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:06:14)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 25. Žebík – 77. Pillár

    Karty:   83. Huk (KOS), 85. Pačinda (KOS) – 67. Ventúra (SEN), 88. Hlohovský (SEN)


    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Pačinda, Šinglár (C) – Diaby (81. Gáll), Žebík, Tóth (71. Pavúk), Viazanko – Djordjevič, Haskič (89. Bukata).
    Náhradníci: Ružinský – Vancák, Pavúk, Gáll, Kubík, Bukata, Jonec.

    FK Senica: Šulla – Pavlík (C), Privrel, Hlohovský, Komara (74. Krč) – Dolný (46. Mráz), Pittner (38. Ventúra), Malý, Pillár – Kosorín, Kalabiška.
    Náhradníci: Junas – Krč, Mráz, Ventúra, Hušek, Gombala.

    Rozhodca: Somoláni – Lieskovský, Bobko, Molitoris