Almería – Vigo 2:2 (kon.)
koniec
UD Almería
2:2 (0:2)
Celta Vigo
Pondelok 04.05.2015, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Jonathan ZONGO - 2:2
     
    69
    Almería dala gól! Gól strelil JONATHAN ZONGO.
    A je vyrovnané! Domáci využívajú svoju početnú výhodu, po tom čo pekne zakombinovali, keď Bifouma našiel kolmou prihrávkou Dubarbiera, ktorý poslal center na hranicu malého vápna kde sa po priťuknutí od jedného zo svojich spoluhráčov dostal k lopte ZONGO a poslal ju za chrbát Álvareza, ktorý nemal nárok.
    Thievy BIFOUMA - 1:2
     
    47
    Almería dala gól! Gól strelil THIEVY BIFOUMA.
    Hneď na začiatku druhého polčasu sa mení skóre a to po tom čo domáci pristúpili v útoku k väčšiemu dôrazu, ktorí sa im vyplatil. Brankár Álvarez teraz len vyrazil strelu Zonga z uhlu a následne sa k odrazenej lopte dostal BIFOUMA, ktorý ju poslal nekompromisne do siete.
    Santiago MINA - 0:2
     
    39
    Celta Vigo dalo gól! Gól strelil SANTIAGO MINA.
    Veľká chyba v obrane domáceho mužstva sa končí druhým gólom hostí! Fatálnu chybu v obrane, ktorú teraz spravil Casado, ktorý prihrával chrbtom k ihrisku na svojho brankára, využil MINA, ktorý sa dostal k lopte skôr ako brankár domácich Rubén a po technickej strele následne pridáva druhý gól hostí.
    NOLITO - 0:1
     
    17
    Celta Vigo dalo gól! Gól strelil NOLITO.
    Domáci teraz prespali určitú pasáž hry a to sa im stalo osudným! Hostia pekne zakombinovali a skvelú prácu pri góle odviedol Krohn-Dehli, ktorý si loptu skvele podržal, nebál sa ísť do súboja a aj keď mu následne loptu z kopačiek odkopol jeden z domácich obrancov, tá sa následne odrazila priamo k NOLITOVI, ktorý strelou z prvej, z voleja posiela svoj tím do vedenia!

    Jakub Bobovič

    Góly: 47. Bifouma, 69. Zongo – 17. Nolito, 39. Mina

    Karty:   50. Partey (ALM), 59. Dos Santos (ALM), 90+2. Partey (ALM) – 51. Mallo (CVG), 54. Larrivey (CVG), 68. Mina (CVG)   74. Dos Santos (ALM)   54. Cabral (CVG)


    UD Almería: Rubén – Navarro, Dos Santos, Trujillo, Casado (60. Hemed) – Verza, Partey – Zongo, Espinosa (67. Silva), Dubarbier – Bifouma (80. Corona).
    Náhradníci: Julián – Azeez, Corona, Hemed, Mané, F. Soriano, Silva.

    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Fontàs, Castro – Orellana, A. Fernández, Krohn-Dehli – Mina (85. Á. López), Larrivey (72. Hernández), Nolito (58. S. Gómez).
    Náhradníci: Blanco – Bongonda, Fernández, S. Gómez, Hernández, Charles, Á. López.

    Rozhodca: José Teixeira