Cesena – Bergamo 2:2 (kon.) | Chievo – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Fiorentina 3:2 (kon.)
AC Miláno – CFC Janov 1:3 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Lazio – Parma 4:0 (kon.)
Sassuolo – AS Rím 0:3 (kon.) | Palermo – Turín 2:2 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
0:3 (0:2)
AS Rím
cz Streda 29.04.2015, 20:45 • Stadio Città del Tricolore • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    86
    A je tu poslední střídání dnešního večera. Miralem Pjanić dal hostům potřebný klid třetí brankou, může tedy odejít se spokojeným výrazem na lavičku, odkud už se zvedá Juan Manuel Iturbe.
     
    80
    Nic se nemá podcenit. Moc dobře to ví i Rudi García, proto zavelel ke střídání. Alessandro Florenzi si odehrál své, Seydou Keita nám ve zbytku zápasu předvede to jeho.
     
    77
    Domácí dnes naposledy střídají. Matteo Brighi pouští na plac Davideho Biondiniho.
    Miralem PJANIĆ - 0:3
     
    74
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Krásná práce Gervinha, který doběhl míč těsně před autovou čárou. Podržel jej ve své moci, vyčkal, až se mu jediný spoluhráč ve vápně, MIRALEM PJANIĆ, uvolní a vybídl ho krátkou přihrávkou ke skórování. Bosenský záložník nepohrdl a zakončením pod břevno dopřává hostům luxusní tříbrankový náskok.
     
    72
    Velice solidní výkon dnes divákům předvedl Antonio Floro Flores. Chybělo jediné – gól. Třeba se poštěstí Dejana Lazarevičovi, který domácího forvarda nahrazuje.
     
    69
    Ostrá kosa na kotník. Saphir Taïder (SAS) se nemůže divit, že jeho tvrdý zákrok sudí ohodnotil udělením žluté karty.
     
    68
    Poprvé v dnešním utkání střídají také hosté. Seydou Doumbia dnes jeden gól dal, má tedy splněno. Je potřeba myslet na zadní vrátka. Na trávník míří defenzivně laděný Mapou Yanga M'Biwa.
    De Sanctis převedl luxusní zákrok!
     
    59
    Perfektní zákrok De Sanctise! Simone Zaza si naběhl za obranu na perfektní centr a bez přípravy jej ve výskoku napálil k tyči. De Sanctis konečky prstů vyškrábl míč na roh.
     
    57
    A aby těch žlutých napomenutí nebylo málo, odměněn je také Simone Zaza (SAS).
     
    56
    Gervinho mohl uniknout domácí obraně. Proti byl Paolo Cannavaro (SAS), který ve skluzu zastavil míč. Rukou. A rozhodně to nebylo neúmyslné. Musí následovat žluté potrestání.
     
    53
    Domácí oživují zvadlé řady svých bojovníků. Ze hřiště odchází ten nejméně viditelný z útočného tria, Sergio Floccari. Nahrazuje ho Simone Zaza.
     
    52
    Mám za to, že Radja Nainggolan centroval, ale míč se ve vzduchu trochu pronesl a nakonec možná i lízl břevno za zády Consigliho.
     
    51
    Nicola Sansone s míčem na noze neotálel. Ač nebyl v nejvýhodnější pozici, udělal dva rychlé kroky a vyslal nepříjemně skákavou střelu. Výborný Morgan De Sanctis se zaskočit nenechal.
     
    42
    Davide Astori (ASR) si neodpustil dvě tři vroucné poznámky na adresu hlavního arbitra a už má žluto před očima.
     
    33
    Toho se pokusili využít domácí k rychlému kontru. Ten ale zastavuje Daniele De Rossi a nemůže se divit, že jeho taktický faul je oceněn žlutou kartou.
     
    32
    Víctor Ibarbo (ASR) zastavil míč rukou. Jednalo se sice o situaci ve středu pole, avšak ruka byla úmyslná a zastavila rozvíjející se akci domácích. Žlutá karta je proto zcela oprávěná.
     
    29
    Napodobit hostujícího střelce chtěl Antonio Floro Flores, který si ti namířil také od lajny až do vápna. Jeho prudkému projektilu chyběly decimetry.
    Alessandro FLORENZI - 0:2
     
    27
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Krásný fotbalový moment. Co krásný, přímo nádherný, skvostný, úžasný a velkolepý. ALESSANDRO FLORENZI se nadechl k velkému sólu. Z pravého křídla si to namířil přímo do vápna, obešel bránícího hráče a střelou ke vzdálenější tyči nadchl minimálně fanoušky hostí, kteří mimochodem dorazili v hojném počtu. Hosté jdou do dvoubrankového vedení.
     
    21
    Faul na Daniela De Rossiho pár metrů před hranicí pokutového území. Hosté mají k dispozici zajímavou standardní situaci.
    Seydou DOUMBIA - 0:1
     
    6
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Po sérii centrovaných balónů do vápna se do černého trefuje hlavičkou SEYDOU DOUMBIA. Hosté se hned v úvodu utkání ujímají vedení.

    Pavel Zeman

    Góly: 6. Doumbia, 27. Florenzi, 74. Pjanić (Gervinho)

    Karty:   56. Cannavaro (SAS), 57. Zaza (SAS), 69. Taïder (SAS) – 32. Ibarbo (ASR), 33. De Rossi (ASR), 42. Astori (ASR)


    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Acerbi, Cannavaro (C), Peluso – Taïder, Brighi (77. Biondini), Missiroli, Longhi – Sansone, Floccari (53. Zaza), Floro Flores (72. Lazarević).
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Bianco, Natali, Fontanesi, Benucci, Mandelli, Chibsah, Biondini, Sereni, Lazarević, Zaza.

    AS Rím: De Sanctis – Florenzi (80. S. Keita), Manolas, Astori, Torosidis – Nainggolan, De Rossi (C), Pjanić (86. Iturbe) – Ibarbo, Doumbia (68. Yanga-Mbiwa), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Balzaretti, Cole, Iturbe, Paredes, Spolli, Totti, Uçan, Verde, Yanga-Mbiwa, S. Keita.

    Rozhodca: Mozzoleni – Posado, Paganessi.