Japonsko – Taliansko 3:2 (kon.) | Ukrajina – Maďarsko 2:4 (kon.) | Kazachstan – Poľsko 3:2 (kon.)
koniec
Kazachstan
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Poľsko
cz Štvrtok 23.04.2015, 20:00 • Krakow Arena • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Bude Jaromír Jágr hrát na MS v Praze a Ostravě?

    Je tu! Jaromír Jágr v 19:22 přistál na Letišti Václava Havla, aby se připojil k Česká hokejová reprezentace!

    Posted by Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 on Wednesday, April 22, 2015
     
    Vítejte u onlajn přenosu druhé nejvyšší skupiny MS v ledním hokeji. V polském Krakově byl pro tuto příležitost vystaven nový stánek, který dodává této akci vážnost a také to, že polská hokejová reprezentace to s návratem mezi elitu myslí vážně. Leč stojí před ní obrovsky těžký úkol. Kazaši přijeli na šampionát ve velmi obdobné sestavě, kterou měli na loňském MS v Minsku, kde vypadli z A skupiny. Takže... jak to dopadne?
     
    KAZACHSTÁN

    Bývalá sovětská republika takzvaného "stánu" přijela na MS, jak již bylo zmíněno, ve velice silné sestavě, čemuž zatím odpovídá průběh a výsledky tyrkysově modrých na tomto šampionátu. Bez ztráty bodu bojují Kazaši o návrat zpět do elitní skupiny, kde by se chtěli představit už za rok v ruském Petrohradu. A pokud se jim podaří v dnešním večerním utkání domácí Poláky, už se tam jistojistě objeví.

    Reprezentace z asijského kontinentu odvolala po loňském sestupu finskou dvojici z lavičky a nahradila je ruskou sílou. Raima Helminena vystřídala trojice Nazarov, Kaljanin, Šajanov. Tihle tři chlapíci dostali od generálního manažera Alexandra Koreškova, který mimochodem skončil celkově na čtvrtém místě v kanadském bodování na ZOH v Naganu, úkol, jenž zatím bezezbytku plní. Dokončí postupovou povinnost v dnešním utkání?

    Co se týče kádru, mají ruští trenéři k dispozici v podstatě totožný kádr jako loni v Minsku, právě tohle z Kazachů dělá hlavní favority. Chybí akorát hvězdný útočník Nikolaj Antropov.
     
    POLSKO

    Náš severovýchodní soused vystavil pro příležitost MS halu v Krakově pro bezmála šestnáct tisíc fanoušků, což značí, že i Biało-Czerwoni to myslí s návratem mezi elitu velmi vážně. No a zatím se to svěřencům Jacka Plachty daří plnit, protože po třech odehraných utkáních má polská reprezentace šest bodů a tyčí se hned za Kazachy na druhém postupovém místě. Ovšem na záda jim dýchají Maďaři, kteří včera šokovali hokejový svět vítězstvím na Italy. Další loňské účastníky MS elitní skupiny v Minsku tak částečně vyřadili ze hry o postup.

    Polské vítězství by bylo dnes velké překvapení. Na jejich tříbodový zisk je vypsán přesný kurz 7,40. I přesto má domácí družina i v případě neúspěchu stále postup ve svých rukou, jelikož je čeká ještě závěrečný a možný přímý boj o postup s Maďarskem. Záleží však také, jak zvládne nížinatý stát znám svou pikantní kuchyní a výborným Tokajským vínem odpolední souboj s Ukrajinou, která pro změnu hraje na dálku o udržení s Japonskem.

    Kádr má polský tým složený ze své nejvyšší soutěže. Ovšem najdou se zde i krajánci. Aron Chmielewski byl uvolněn Třincem, i přestože Oceláři hrají v Tipsport extralize o titul. Druhým a posledním krajánkem je pak Tomasz Malasiński, který obléká dres anglického celku Swindon Wildcats.
     
    Úvodní sestavy:

    Kazachstán: Poljuektov (Malgin) – Savčenko, Trjasunov, Dallman, Litviněnko, Semjonov, Lakiza, Lipin, Metalnikov – Žajlauov, Savenkov, Rymarev, Voroncov, Chudjakov, Panšin, Polišuk, Puškarjov, Starčenko, Spiridonov, Krasnoslobodcev, Ruděnko.

    Polsko: Radziszewski (Odrobny) – Kruczek, Wajda, Wanacki, Kotlorz, Pociecha, Bryk, Dutka, Rompkowski – Baginski, Chmielewski, Zapala, Urbanowicz, Kowalowka, Laszkiewicz, Malasiński, Pasiut, Dziubinski, Kulinowski, Kolusz, Galant..
     
    Hala v Krakově není až tak zaplněna, což je malinko zklamání vzhledem k důležitosti utkání a šancím domácí reprezentace na postup.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Rozehrávka Kevina Dallmana končí zakázaným uvolněním a vhazuje se po levici Poljuektova.
     
    01:04
    Poláci vlétli na asijského favorita velmi zhurta, Pasiut posunul za branku na Chmielewského, jehož pokus o zasunutí vystihl beton Poljuektova.
     
    01:52
    Alexej Litviněnko přerušil další polský press vyhozením na zakázané uvolnění číslo dvě v tomto utkání.
     
    02:17
    Chudjakov zkoušel zpoza branky najít najíždějícího Spiridonova, ale polská obrana byla více než pozorná. Kotouč je již nyní ve středním pásmu.
     
    02:52
    Kotouč si pod svá křídla vzali poprvé Kazaši. Kroužení supů, které předvedla Panšinova lajna, skončilo přerušením hry poté, co zůstal v bolestech na ledě Mateusz Bryk.
     
    03:52
    Někdejší hráč vítkovické juniorky Bartolomiej Pociecha vybídl k první velké šanci utkání Grzegorze Pasiuta. Útočník krakovské Cracovie ovšem netrefil ideálně a Poljuektov si s jeho ránou poradil.
     
    04:24
    V krátkém sledu nyní dva icingy v podání reprezentace, jíž se od nepaměti Biało-Czerwoni.
     
    04:48
    Také Kazaši se předvedli tribunám s úvodní šancí. Konstantin Puškarjov vyškrábl propadlý kotouč a zasunutím zpoza branky se snažil otevřít skóre, v čemž mu zabránila hůl obětavého obránce polského národního týmu.
     
    05:15
    Kazaši nyní častují obranné pásmo dnes bílé reprezentace neustálým ostřelováním, Radziszewski v domácí brance zatím odolává.
     
    06:59
    Žajlauov po výjezdu kolem branky našel na modré Dallmana, střela z voleje zkušeného obránce Kazachů končí mimo branku.
     
    07:51
    Jakub Wanacki dostal po vhazování kotouč přímo na hokejku, odkud pálil pouze do betonů Poljuektova.
     
    08:17
    Uvidíme první přesilovku utkání a zahrají si jí Kazaši. Na trestné lavici už sedí Maciej Kruczek (POL), který pyká dvě minuty za sekání.
     
    08:45
    Poláci se prozatím velmi dobře brání a již podruhé vyhazují kotouč daleko od své branky.
     
    09:17
    Tyrkysově modrá reprezentace v čele s obráncem Dallmanem zamkla Poláky v obranném pásmu, ale po krátké přihrávané končí kotouč opět za brankou Poljuektova.
     
    10:05
    Roman Starčenko střelou od modré trefuje tyč. Radziszewski vůbec nic neviděl a nyní měl lidově řečeno více štěstí než rozumu.
     
    10:17
    Domácí v plném počtu.
     
    11:38
    Po dalších šancích Kazachů se k volnému puku za modrou čarou dostal Adam Baginski, který rychlou střelu nestačil usměrnit, a tak Poljuektov neměl žádnou práci.
     
    12:32
    Hra má velmi rychlý spád, skoro vůbec se nepřerušuje a šance střídá šanci.
     
    13:00
    Krajánek z anglického Swindonu Tomasz Malasiński dostal na pravém křídle více místa, čehož využil ke krátké stahovačce a změně směru. Ihned poté vypálil, ale jeho ránu odrazil levý beton Poljuektova.
     
    14:07
    Maxim Chudjakov se prohnal po pravém křídle a štiplavou ranou prověřil připravenost Radziszewského. Polský brankář jeho výzvu přijal a pro tentokrát zvítězil.
     
    14:46
    Savčenko nahazuje do útočného pásma a Kazaši jdou za kotoučem.
     
    15:29
    Úporně bojující Poláci nyní odzbrojují v rohu Vadima Krasnoslobodceva, který těsně předtím vypálil do Radziszewského lapačky.
     
    16:11
    Zakázané uvolnění Kazachstánu.
     
    16:30
    Někdejší útočník čerstvého vicemistra z Třince Marcin Kolusz prokázal vidění a po krátké změně směru našel před brankou hůl Malasińského. Polská šestnáctka ale puk za Poljuektova záda neprotlačil.
     
    16:57
    Šikovný centr z Krakova Grzegorz Pasiut si vyhrál buly pro sebe a rychlým pohybem vpřed se dostal až tváří v tvář Poljuektovovi, který jeho bekhendový pokus skryl v lapačce.
     
    17:24
    Poláci předvádí ohromné nasazení a bojovnost. Drží s Kazachy krok a divákům v hale předvádí velmi dobrou podívanou.
     
    18:30
    Opět se hraje dlouho bez přerušení, nyní na území polské reprezentace. Národní tým v modrém se ale nemůže dostat do žádné lepší střelecké pozice.
     
    18:44
    Ofsajd při přechodu do polského útočného pásma přerušil Kowalowku a obě mužstva střídají.
     
    19:08
    Začala nám poslední minuta první periody. Nyní dobrou půlminutku častovali zatím nejlepší hráči domácí Malasiński s Koluszem unavenou kazašskou obranu. Prvně jmenovaný následně po krátkém výjezdu našel na modré čáře Bryka. Obránce GKS Jasztrzebie pálil pouze do lapačky Poljuektova.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 20:45.
     
    První třetina se nesla ve velmi bojovném a také taktickém duchu. Polský tým žene vpřed domácí publikum, které musí být s úvodem spokojeno. Kazaši se nemohou dostat do střeleckých pozic, jelikož Biało-Czerwoni velmi dobře brání, což potvrdil i Grzegorz Pasiut v krátkém rozhovoru ihned po skončení úvodní dvacetiminutovky: "Velice dobře bráníme a přenášíme na led taktické pokyny, na kterých jsme se před začátkem dohodli. Pokud budeme pokračovat a přidáme nějaké branky, můžeme uspět," zakončil hodnocení první třetiny šikovný střední útočník Cracovie Krakov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Maxim Semjonov ostře pálil od modré po nabídce od Polišuka, na což byl připraven levým betonem Radziszewski. Kotouč se poté ocitl mimo hrací plochu.
     
    20:39
    Zakázané uvolnění Kazachů.
     
    20:52
    Pociechova rána taktéž sražena do ochranné sítě, vhazuje se znova po levici Poljuektova.
     
    21:32
    Po boji za kazašskou brankou se konečně Dallmanovi daří rozehrát a spolu se svými spoluhráči míří vstříc Radziszewskému.
     
    22:33
    Opět je k vidění úporný boj. Snad ani jeden vypuštěný souboj, a to z obou stran. Tohle bude hodně o prvním gólu, troufám si tvrdit.
     
    23:12
    Tvrdý souboj Kruczka s Polišukem za brankou Poláků odnesl hůře kazašský útočník v klubových službách týmu KHL. Forvard Barysu Astana si přisedl koleno a v tuto chvíli to s ním nevypadá vůbec dobře.
     
    23:27
    Po další chybě polské obrany musel hasit nebezpečí faulem Rafal Dutka (POL). Ten bude z trestné lavice sledovat druhou početní výhodu kazašského národního týmu. Pyká za podražení.
     
    23:57
    Obětavá polská čtveřice se za pomoci Pociechy osvobozuje.
     
    24:29
    Minuta přesilovky pryč a Kazaši zatím neví, kudy povede cesta přes úporně bránící bílé bojovníky. Navíc v situaci dva na dva vypálil nebezpečně Pasiut.
     
    25:15
    Trvá to trvá. Kazašské přesilovce chybí pohyb a také moment překvapení. Hráči v modrém až příliš dlouho předržují kotouče a jejich přesilovka pak postrádá šance.
     
    25:27
    Domácí v plném počtu.
     
    26:16
    Dnes nepříliš viditelný Rymarev se snažil zpoza branky překvapivě zasunout za nic netušícího Radziszewského, ale to se mu nepovedlo.
     
    26:29
    Po icingu Kazachů se vhazuje před Poljuektovem.
     
    26:42
    Po další střele Kolusze se rozrůstá i poměr této statistiky, ve které jsou napřed domácí. V momentu, kdy se blíží polovina utkání, vedou Biało-Czerwoni 12:8.
     
    27:31
    Šance na polské straně. Z boku si to šinul k brance Malasiński, který mířil mezi betony, ale Poljuektov včas sklapl chrániče k sobě.
     
    27:37
    Poláci si ale opět zchladí hlavy, konkrétně řečeno znova Rafal Dutka (POL), který si odsedí dvě minuty za vražení.
     
    28:27
    Biało-Czerwoni ale znova dobře brání. Již dvakrát vyhodili kotouč přes všechny čáry a zatím nedovolili Kazachům postavit šablonu.
     
    28:56
    Tomasz Malasiński předvedl velkou obětavost a vypíchl puk do středního pásma. Hned za moment se mu to povedlo znova a vybídl k ráně Pasiuta, jehož střelu skryl Poljuektov v útrobách své výstroje.
     
    29:34
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Byla řeč o tom, že se Kazachům v přesilovce vůbec nedaří. Ovšem hráči v modrém vyvedli celou halu z omylu přesně tři sekundy před návratem vyloučeného Dutky do hry. ROMAN SAVČENKO si narazil s Dallmanem a krásnou ranou z voleje nedal Radziszewskému prakticky žádnou šanci. V polovině utkání se tak favorit dostává do vedení. Asistence: Kevin Dallman.
    SAVČENKO - 1:0
     
    31:15
    Poláci jsou trochu opaření, ale pokud chtějí srovnat, měli by z této letargie co nejdříve vstát.
     
    31:44
    Sotva jsem to napsal, měl velice aktivní Grzegorz Pasiut obrovskou šanci na srovnání. Po velice dobrém střídání jeho formace se ke krakovskému střednímu útočníkovi dostal puk přesně v mezikruží. Poljuektov výtečně zasáhl.
     
    32:30
    Další nebezpečný pokus na kazašského brankáře šel z hole Wanackého. Od modré čáry ale moc šancí tato nepřipravená střela neměla.
     
    33:15
    Bartolomiej Pociecha zakládá další útok Poláků...
     
    33:48
    Šanci na vyrovnání budou mít Poláci právě teď. Zahrají si první početní výhodu. Vyloučen za podražení je Alexej Voroncov (KAZ).
     
    34:08
    Náš severovýchodní soused má nyní k dispozici velmi lukrativní nabídku na vyrovnání. Za sekání je vyloučen Spiridonov (KAZ).
     
    34:34
    Snažení a ostřelování polské pětice ukončil vyhozením Fjodor Polišuk.
     
    35:33
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Biało-Czerwoni svírali Kazachy v pásmu. Drtivý tlak korunují vyrovnávacím gólem, který si po narážečce s Kowalowkou připisuje po nádherné ráně do šibenice BARTOLOMIEJ POCIECHA. Obránce, jenž oblékal v juniorských letech dres extraligových Vítkovic. Asistence: Sebastian Kowalowka, Aron Chmielewski.
    POCIECHA - 1:1
     
    36:56
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Jenže Poláci polevili v koncentraci, čehož využil k výpadu směrem vpřed kazašský šikula ROMAN STARČENKO. Útočník Barysu Astana po přechodu modré čáry natáhl k ráně zápěstím a ta skončila přesně za zády Radziszewského. Asistence: Konstantin Ruděnko.
    STARČENKO - 2:1
     
    38:41
    Poláci jsou opět zakřiknutí a dělají zbytečné chyby. Za příliš mnoho hráčů na ledě dostali dvě minuty a zahrají si již čtvrté oslabení.
     
    39:16
    Kazaši svírají Poláky v útočném pásmu, ale opět tomu chybí střelba.
     
    39:40
    Poláci vyhazují.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 21:33.
     
    Druhá třetina je u konce. V ní jsme viděli konečně branky, a hned tři. Dvě Kazachů kontra jedné polské. Mezihra utkání je ovšem zcela vyrovnaná, obě branky asijského týmu padly více méně po vypadnutí koncentrace Biało-Czerwoných. O tom povídal po druhé třetině také dvakrát vyloučený obránce Polska Rafal Dutka, při jehož druhém odpykávání trestu padl první gól zápasu. "Nemyslím, že jsme horší, spíš možná naopak. Kazachstán je velice silné mužstvo, nemůžeme polevovat v koncentraci, protože oni toho okamžitě využijí. Na druhou stranu, oni dali jeden gól v přesilovce, my taky. Třetí třetina je otevřená, musíme na ně vletět, ale zároveň být trpěliví a obezřetní směrem vzad. Zkrátka se nezbláznit," uvědomuje si na závěr obránce na klubové scéně patřící týmu KH Sanok.
     
    O polské převaze hovoří i poměr střel, který je 17:13 ve prospěch domácí reprezentace. Efektivitu však prokazuje poměrně častý účastník elitní divize MS.
     
    Ve studiu polské TVP je jako expert a host asi nejlepší hokejista polského hokeje v historii, dlouholetý útočník New Yorku Islanders Mariusz Czerkawski.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Kazašská přesilovka právě končí. Malasiński je na ledě.
     
    41:15
    Na polských hokejistech je vidět obrovská chuť, která se ovšem nyní nepotýká s kotoučem na holi. Biało-Czerwoni by měli malinko uklidnit svou přemotivovanost.
     
    42:07
    Trjasunov nechává kotouč stát za brankou Poljuektova a odjíždí na střídačku stejně jako jeho spoluhráči.
     
    42:38
    Velice agilní Tomasz Malasiński si nyní nebral žádné servítky a najel do Poljuektova zbaven veškerého respektu, což se pranic nelíbí kazašské obraně. Vhazovat se bude po levici brankáře Barysu Astana.
     
    43:23
    Střela Kolusze konči na masce kazašského brankáře. Puk si následně do své moci bere tým v modrém.
     
    44:00
    Další velká šance Grzegorze Pasiuta, který si našel puk v mezikruží a poslal jej na kazašského brankáře. Přitom ale trefil bolestivě do ruky Metalnikov, jenž odjíždí s nepěkným výrazem ve tváři na střídačku.
     
    44:59
    Hra se odehrává nyní především ve středním pásmu, které především Kazaši kontrolují a Poláky nepouští na dostřel k Poljuektovovi.
     
    46:30
    Semjonovovu ránu odrazila tyč!
     
    46:53
    Kazaši opět začínají od své branky.
     
    47:23
    Hráči v modrém nyní kontrolují kotouč v útočném pásmu, což jim za současného stavu zcela vyhovuje. Pokud utkání takto skončí, připomínám, že Kazachstán se vrací mezi elitu.
     
    48:20
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Pozor, pozor. Hoši v bílém to nevzdávají. Někdejší útočník Třince MARCIN KOLUSZ po nádherné individuální akci srovnává stav utkání na 2:2. Polská šestadvacítka nasadila Savčenkovi jesličky, poté se protáhl kolem zbylých bránících Kazachů a tuhle hokejovou parádu zakončil ve stylu velkých střelců. Krásným bekhendovým blafákem poslal halu v Krakově do extáze. Asistence: Mateusz Bryk, Mateusz Rompkowski.
    KOLUSZ - 2:2
     
    49:30
    Kazachy obdržená branka vyhecovala k velikému nasazení a rychle se snaží vzít si vedení zpět.
     
    50:45
    Starčenkova rána končí vedle, tohle měl kazašský Roman dát. Byl velice blízko, ale puk poslal o centimetry vedle!
     
    51:52
    Biało-Czerwoni si ale opět zahrají oslabení. Vyloučen je Grzegorz Pasiut (POL) na dvě minuty za podražení.
     
    52:31
    Dallmanovu rána nadělala defenzívě v čele s Radziszewským obrovské starosti, které vyřešil vyhozením Zapala.
     
    52:54
    Obrovská příležitost pro Ruděnka, na kterého po další střele Dallmana zela polovina odkryté klece, ale Rafal Radziszewski se stává pro tento moment národním hrdinou číslo jedna.
     
    53:52
    Pasiut je na ledě, ale co na něm, přesněji řečeno v brankovišti předvádí brankář Cracovie Krakov Rafal Radziszewski, to je jako vystřižené z brankářské učebnice. Kryje jednu šanci za druhou, naposledy si vylámal zuby v bezprostřední blízkosti Žajlauov.
     
    55:24
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak Kazachů ale nakonec končí i přes snahu polského brankáře vedoucí brankou. ROMAN STARČENKO si šikovně vytáhl ze souboje u mantinelu kotouč, vybruslil a trefil klinicky přesně do levé šibenice Radziszewského branky. Kazachstán je teď opět mezi elitou pro rok 2016. Asistence: Konstantin Savenkov.
    STARČENKO - 3:2
     
    56:29
    Poláci se snaží o odpověď, jenže si prozatím nevědí rady.
     
    56:39
    Zakázané uvolnění domácí reprezentace.
     
    57:05
    Roman Starčenko v šanci na třetí gól v utkání. Hattrick ale útočník Barysu Astana zatím nezkompletoval, jelikož trefil obránce stojící před ním.
     
    57:54
    Bohužel pro domácí další nepřesná rozehrávka ukončená hvizdem čárového sudího. Vhazuje se po pravici Radziszewského.
     
    58:22
    Vadim Krasnoslobodcev výborně napadal Wanackého, kterému nedal vydechnout a především jej nenechal rozehrát kotouč. Zároveň dal svým spoluhráčům možnost vystřídat.
     
    59:22
    Poláci se nemohou dostat k brance soupeře. Vypadá to, že se budou muset porvat o druhé postupové místo s Maďarskem.
     
    59:57
    Poslední stéblo naděje. Tři sekundy před koncem je vyloučen Alexej Litviněnko (KAZ) za zdržování hry.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Poslední vhazování Pasiut prohrál, Kazachstán tedy zvítězil 3:2 a rozhodl tak o svém návratu mezi elitu. V roce 2016 se tak představí na půdě ruského Petrohradu po roční pauze. Polská reprezentace má před sebou historické utkání. V sobotu se totiž s Maďarskem utká v přímém souboji o druhou vstupenku do hokejové smetánky. Biało-Czerwoným ovšem stačí pouze vítězství za tři body, jelikož na Maďary ztrácí družina Jacka Plachty stejný počet bodů.
     
    Dozněla hymna Kazachstánu, před kterou byli také vyhlášeni dva nejlepší hráči. Za Kazachstán to byl podle očekávání Roman Starčenko (KAZ). Šikula z Barysu Astana dnes vystřelil sobě, svým spoluhráčům a své zemi návrat mezi elitu. Polská volba byla také více méně jasná. Kdysi útočník třineckých Ocelářů Marcin Kolusz (TRI) byl dnes velice agilní, což ozdobil krásnou individuální akci, jíž zakončil toho času vyrovnávacím gólem.
     
    Ode mě je to již úplně všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemnou čtvrteční noc. (22:10:57)

    Dominik Tobola

    Góly a asistencie: 30. Savčenko (Dallman), 37. Starčenko (Ruděnko), 56. Starčenko (Savenkov) – 36. Pociecha (Kowalowka, Chmielewski), 49. Kolusz (Bryk, Rompkowski)


    Kazachstan: Poljuektov (Malgin) – Savčenko, Trjasunov, Dallman, Litviněnko, Semjonov, Lakiza, Lipin, Metalnikov – Žajlauov, Savenkov, Rymarev, Voroncov, Chudjakov, Panšin, Polišuk, Puškarjov, Starčenko, Spiridonov, Krasnoslobodcev, Ruděnko.
    Poľsko: Radziszewski (Odrobny) – Kruczek, Wajda, Wanacki, Kotlorz, Pociecha, Bryk, Dutka, Rompkowski – Baginski, Chmielewski, Zapala, Urbanowicz, Kowalowka, Laszkiewicz, Malasiński, Pasiut, Dziubinski, Kulinowski, Kolusz, Galant.

    Rozhodca: Andris Ansons, Peter Gebei – Andrew Dalton, Tibor Rovensky.