AC Miláno – Empoli 1:1 (kon.) | Turín – Cagliari 1:1 (kon.) | CFC Janov – Hellas 5:2 (kon.)
Bergamo – Inter 1:4 (kon.) | Udinese – Lazio 0:1 (kon.) | AS Rím – Parma 0:0 (kon.)
Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | Cesena – Juventus 2:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:1 (1:0)
Empoli FC
Nedeľa 15.02.2015, 12:30 • San Siro, Miláno, Taliansko • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 23.kola Serie A medzi AC Miláno a Empoli FC. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    AC Miláno
    Zverencom Filippa Inzaghiho to v tejto sezóne príliš nejde. Po 22 kolách sa nachádzajú na nie veľmi uspokojivom jedenástom mieste, keď získali 29 bodov za sedem víťazstiev, osem remíz a sedem prehier. Naposledy sa predstavili na horúcej pôde Juventusu, kde to vôbec nemali jednoduché. Skóre zápasu otvoril už v 14.minúte Tevez, ktorý poslal domácich do vedenia. Síce prišla gólová odpoveď hostí ešte v prvom polčase zásluhou Antonelliho, no Stará dáma znovu strhla vedenia na svoju stranu, keď sa presadil Bonucci. Po zmene strán strelil tretí presný zásah domácich Morata, no a už bolo o víťazovi rozhodnuté. Gól do konca stretnutia nepadol, a tak Rossoneri odchádzali domov bez bodu.

    Posledné zápasy
    07.02.2015 Juventus – AC Miláno 3:1
    01.02.2015 AC Miláno – Parma 3:1
    27.01.2015 AC Miláno – Lazio Rím 0:1 (Pohár)
    24.01.2015 Lazio Rím – AC Miláno 3:1
    18.01.2015 AC Miláno – Atalanta 0:1

    Predpokladaná zostava: López – Rami, Alex, Paletta, Antonelli – Bonaventura, Poli, Muntari, Cerci – Menez, Destro
    Absencie: De Sciglio, Zapata, Montolivo, de Jong, Abate, Mastour, Mexes
    Najlepší strelec: Jérémy Ménez – 12 gólov
    __________________________________________

    Empoli FC
    Tím okolo Maurizia Sarriho má v tomto ročníku najvyššej talianskej súťaže jediný cieľ – záchrana. Zatiaľ sa mu to celkom darí. Po 22 odohraných zápasoch okupuje pätnástu priečku, keď má na svojom konte 23 bodov za štyri výhry, jedenásť remíz a sedem prehier. V poslednom zápase sa predstavil na domácom trávniku, kde privítal Cesenu. A vôbec to nebol zlý výkon. O úvodný presný zásah sa ešte v prvom polčase postaral Maccarone, ktorý poslal domácich do vedenia. Po zmene strán sa presadil Signorelli a už to bolo o dva góly. Empoli vyhralo 2:0 a pripísalo si do tabuľky cenné tri body.

    Posledné zápasy
    08.02.2015 Empoli – Cesena 2:0
    31.02.2015 AS Rím – Empoli 1:1
    26.01.2015 Empoli – Udinese 1:2
    20.01.2015 AS Rím – Empoli 2:1pp (Pohár)
    17.01.2015 Empoli – Inter 0:0

    Predpokladaná zostava: Sepe – Hysaj, Rugani, Tonelli, Rui – Signorelli, Valdifiori, Croce – Verdi – Maccarone, Pucciarelli
    Absencie: Guarente, Saponara, Vecino (neisté)
    Najlepší strelec: Massimo Maccarone/Lorenzo Tonelli – 4 góly
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    23.09.2014 Empoli – AC Miláno 2:2
    09.03.2008 Empoli – AC Miláno 1:3
    21.10.2007 AC Miláno – Empoli 0:1
    07.04.2007 AC Miláno – Empoli 3:1
    18.11.2006 Empoli – AC Miláno 0:0

    Postavenie v tabuľke
    11. AC Miláno 7-8-7 32:29 29
    15. Empoli 4-11-7 21:26 23

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 1,71, na remízu okolo 3,50 a na výhru hostí približne 5,00.

    Rozhodcovia
    Dnešné stretnutie bude viesť Taliansky rozhodca Paolo Valeri, ktorému na čiarach budú asistovať Nicola Andrea Nicoletti a Mauro Vivenzi.

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase je favoritom domáce AC, no nie je vo forme a je možné, že bude mať problém so ziskom troch bodov. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:1.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Lopez – Rami, Alex, Paletta, Antonelli – Honda, Poli, De Jong, Bonaventura – Destro, Menez
    Náhradníci: Abbiati, Bocchetti, Cerci, Di Molfetta, Essien, Felicioli, Suso, Gori, Mastalli, Pazzini, van Ginkel
    Tréner: Filippo Inzaghi

    Empoli FC: Sepe – Hisaj, Tonelli, Rugani, Rui – Zieliński, Valdifiori, Vecino – Maccarone – Pucciarelli, Croce
    Náhradníci: Barba, Bassi, Brillante, Diousse, Laurini, Mcedlidze, Pugliesi, Signorelli, Somma, Tavano, Verdi
    Tréner: Maurizio Sarri

    Rozhodca: Paolo Valeri – Nicola Andrea Nicoletti, Mauro Vivenzi.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-čiernej kombinácii dresov, hostia v modrých farbách.
     
    -1
    O výkop sa postarajú domáci. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Domáci Destro bol hľadaný prihrávkou medzi dvoma stopérmi, lenže nebola úplne presná. Hostia sa zmocnili lopty a už kombinujú v strede poľa.
     
    4
    Stopér AC Alex si poradil v súboji s Pucciarellim a dokonca vybojoval aj loptu. Lenže jeho spoluhráči ju hneď stratili, a tak sa Milánčania musia znova brániť.
     
    5
    Šanca Empoli! Hosťujúci Pucciarelli ušiel Palettovi a z uhla sa sám rútil na brankára Lopeza. Nakoniec vystrelil a jeho pokus skončil na bočnej sieti! Tak teraz to bolo veru veľmi tesné. Domáci AC pôsobí zatiaľ veľmi rozpačito.
     
    6
    Azzurri sú od úvodu jasne lepším tímom. Tlačia svojho súpera a pred chvíľou sa aj do šance dostali. Miláno zatiaľ nič neukázalo.
     
    7
    Stopér domácich Alex bol v šmýkačke a aj zasiahol loptu. Lenže potom dostal kopačkou do hlavy a je otrasený. Hra je prerušená, no zdá sa, že domáci hráč bude môcť pokračovať.
     
    8
    Striedanie v tíme AC Miláno: ihrisko opúšťa zranený Alex, jeho miesto zaujíma Bocchetti.
     
    9
    Empoli to hrá zatiaľ veľmi umne. Nesnaží sa zdržovať vzadu, ale skorej hrá ofenzívne. Prechod do útočnej fázy je na dobrej úrovni a zakončenie tiež nie je najhoršie.
     
    10
    Skoro sa hostia tešili z presného zásahu! Rui ťahal loptu na polovici ihriska a zrazu ju poslal na domácu bránu. Padala veľmi rýchlo, no nakoniec skončila tesne nad ňou. Brankár Lopez bol ďaleko od svojej svätyne a určite môže byť rád, že táto strela nebola gólová.
     
    11
    Ďalšia strela hostí. Tentoraz bol autorom Zieliński, lenže jeho strelecký pokus nebol presný. Nasledovať bude kop od Lopezovej brány.
     
    12
    Na San Sire sa píska a vôbec sa domácim priaznivcov nedivím. Ich miláčikovia sa popravde k lopte ani nedostali, a tak ani nemali čo predviesť.
     
    13
    Empoli výborne kombinuje na útočnej polovici ihriska, no teraz prichádza hvizd hlavného rozhodcu, pretože útočník Croce sa ocitol v ofsajde.
     
    15
    Držanie lopty: 35% – 65%
    Obrovská územná prevaha hostí vyjadrená v číslach.
     
    16
    Strely celkom: 0-5
    Strely na bránu: 0-1
    Táto štatistika jednoznačne hovorí o dianí na hracej ploche.
     
    17
    Domáci Honda bol poslaný k zemi na polovici ihriska, voľný kop pre AC Miláno.
     
    18
    Krídelník domácich Bonaventura sa dostal dopredu na svojej ľavej strane. Následne poslal dobrý center do pokutového územia, kde hľadal svojich spoluhráčov, ale našiel iba dobre postaveného stopéra hostí Ruganiho, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    19
    Azzurri hrajú veľmi pekný futbal s množstvom striel. Pre nezaujatého diváka je toto stretnutie pekným futbalovým zážitkom.
     
    20
    Tak po dlhšom čase sa k lopte dostali aj Milánčania. Tí teraz kombinujú v strede poľa a veľmi ťažko sa dostávajú dopredu. Hostia totiž vytvorili hustý obranný blok, ktorý pracuje veľmi pozorne.
     
    21
    Po 20 minútach sa stav stále nemenil. Lepšie sú na tom prekvapivo hostia, ktorí kontrolujú priebeh hry a mali už viacera šancí. Ani jedna sa však gólom neskončila, a tak je šanca na zisk troch bodov z tohto stretnutia pre obe mužstvá rovnaká.
     
    22
    Domáci Destro bol nedovolene poslaný k zemi, voľný kop pre Rossoneri.
     
    23
    AC Miláno sa začalo prezentovať vysokým napádaním, ktoré sa mu vypláca. Získalo už zo dva-trikrát loptu, no nevie sa dostať k zakončeniu.
     
    24
    Destro sa predieral dopredu, lenže lopta mu od nôh odskočila a skončila mimo bránu za bránkovou čiarou. Kop od hosťujúcej brány.
     
    25
    Hosťujúci Vecino poslal nebezpečný center do pokutového územia na spoluhráča Maccaroneho, lenže ten sa k hlavičke nedostal, pretože bol veľmi dobre tiesnený.
     
    26
    Hosťujúci Croce bol poslaný k zemi. Priamy kop už bol rozohraný, lenže bol tam útočný faul od Maccaroneho. Loptu do hry pošle brankár Lopez.
     
    27
    Do týchto chvíľ sa hrá celkom čisto. Žiaden kartový trest ešte nebol udelený. Hráči oboch tímov nehrajú veľmi agresívne, skorej sa osobným súbojom vyhýbajú.
     
    28
    Domáci Honda vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale nič vážnejšie sa nestalo, pretože obrana hostí poslal loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    29
    Stredopoliar domácich Poli poslal nebezpečný center do pokutového územia. Lopta sa zrazu začala stáčať do brány, lenže brankár hostí Sepe ju s problémami na dvakrát chytil.
     
    31
    Po polhodine hry sa skóre zápasu stále nemenilo. Empoli hrá oveľa aktívnejšie, zatiaľ čo domáce AC sa pomaly začína zobúdzať. Filippo Inzaghi usmerňuje svojich zverencov, no určite to nie je podľa jeho predstáv.
     
    32
    Hosťujúci Hisaj bojoval o loptu pri postrannej čiare, lenže už sa dostal za ňu. Vhadzovanie pre Rossoneri.
     
    33
    AC začína tlačiť svojho súpera. Stále je to však bez priamej strely na brankára Sepeho, ktorý do týchto chvíľ nemal veľa práce.
     
    34
    Lenže tlak domácich skončil veľmi rýchlo a už sa musia brániť. Empoli úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    35
    Rýchle tempo hry výrazne opadlo. Oba tímy hrajú viac zozadu a dopredu sa príliš neponáhľajú.
     
    36
    Pravý obranca domácich Rami hľadal spoluhráča Hondu, lenže jeho prihrávka bola pridlhá a pri lopte bol prvý brankár hostí Sepe, ktorý ju chytil.
     
    37
    AC Miláno to stále skúša vysokým napádaním, lenže teraz už nevie loptu vybojovať na svoju stranu a behá bez nej.
     
    38
    Ďalšia nebezpečná strela Empoli! Rui si naviedol loptu na stred a následne poslal strelu na prednú tyč. Brankárovi Lopezovi vyletela ruka a tento pokus vyrazila na rohový kop!
     
    39
    Do pokutového územia domácich sa predral Pucciarelli. Ten hľadal spätnou prihrávkou spoluhráča, lenže vôbec mu to nevyšlo a bolo po šanci.
     
    40
    AC Miláno dalo gól!
    Pekná akcia domácich bola zakončená presným zásahom. Bonaventura sa predral do pokutového územia na ľavej strane. Následne poslal prízemnú prihrávku pred bránu hostí, kde sa veľmi dobre pohyboval MATTIA DESTRO. Ten v páde zakončil a nakoniec rozvlnil sieť hosťujúcej brány. Rossoneri sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    Mattia DESTRO - 1:0


     
    42
    Milánčania to skúšajú aj dlhými nákopmi. Teraz urobil chybu v obrane stopér Tonelli a využiť sa ju snažil Menez, lenže včas vybehol brankár Sepe, ktorý loptu odkopol.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    45+1
    Empoli sa ešte snaží streliť klasický gól do šatne, lenže obrana domácich je veľmi pozorná a zrejme sa už nič vážnejšie nestane.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Empoli, no napriek väčšej aktivite prehrávajú najtesnejším rozdielom 0:1. O jediný presný zásah sa v 40.minúte postaral Mattia Destro, ktorý zužitkoval prihrávku Bonaventuru. Azzurri sú aktívnejší, mali viacero šancí, no napriek tomu musia doťahovať jednogólové manko. Podarí sa hosťom vyrovnať, či otočiť stav stretnutia alebo si Rossoneri postrážia priaznivý výsledok?Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 13:34.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 44% – 56%
    Strely (celkom): 3-6
    Strely (na bránu): 1-1
    Rohové kopy: 2-2
    Fauly: 7-8
    Žlté karty: 0-0
    Červené karty: 0-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Milánčania začali svižne. Antonelli centroval do ohňa, lenže nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    48
    Hosťujúci Maccarone bol poslaný k zemi na polovici ihriska domácim Rami (AC Miláno) za cenu žltej karty.
     
    49
    Empoli to teraz prekombinovalo tesne pred pokutovým územím domácich. Hráči sa ponúkali k strele a nakoniec sme sa zakončenia nedočkali.
     
    50
    Azzurri obliehajú pokutové územia domácich, no stále to je bez zakončenia. Teraz prichádza aj chyba v rozohrávke a lopta prešla mimo bránu za bránkovú čiaru. Nasledovať bude kop od Lopezovej svätyne.
     
    51
    Domáci Destro sa prezentoval útočným faulom, voľný kop pre hostí.
     
    52
    Empoli je stále aktívnejšie ako jeho súper, no prichádza chyba a rýchly protiútok domácich. Tí to však zbabrali, keďže Poli poslal protihráča k zemi nedovoleným spôsobom.
     
    53
    Útočník Destro teraz padol na zem bez cudzieho zavinenia, no aj tak si pýtal priamy kop. Hlavný rozhodca správne nereagoval na tento pád.
     
    54
    Domáci Menez sa predral dopredu po ľavej strane, následne poslal prízemnú prihrávku do pokutového územia, lenže obrana hostí poslala loptu do bezpečia.
     
    55
    Striedanie v tíme Empoli FC: ihrisko opúšťa Vecino, jeho miesto zaujíma Verdi.
     
    56
    Menez dostal dobrú kolmicu do behu a už sa sám rútil na brankára Sepeho, lenže asistent rozhodcu Nicoletti zdvihol zástavku. Ofsajd.
     
    57
    Menez poslal dopredu Destra, ten sa však v najnevhodnejšej chvíli pošmykol. Hostia sa zmocňujú lopty a už vymýšľajú útočnú akciu.
     
    58
    Empoli teraz vybojovalo rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, lenže veľmi zle. Lopta letela na prvú tyč, kde stáli domáci obrancovia, ktorí ju odhlavičkovali do bezpečia.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a zatiaľ sme sa dočkali iba jedného presného zásahu. Postaral sa oň veľmi nevýrazný Destro, no vďaka nemu vedie AC Miláno najtesnejším rozdielom 1:0.
     
    61
    Domáci Honda bojoval o loptu pri útočnej rohovej zástavke, no v súboji si pomohol rukami. Voľný kop pre Empoli.
     
    62
    Šanca Empoli! Bol tam vysoký center do pokutového územia domácich. K lopte sa dostal Verdi a aj vystrelil. Príliš sa mu tento pokus nevydaril, a tak brankár Lopez loptu bez problémov chytil. Toto sa určite dalo zakončiť lepšie.
     
    63
    Hosťujúci Maccarone bol poslaný k zemi a Empoli bude mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    64
    Antonelli (AC Miláno) videl žltú kartu za nedovolenú hru rukou v strede poľa.
     
    65
    Striedanie v tíme Empoli FC: ihrisko opúšťa Pucciarelli, jeho miesto zaujíma Tavano.
     
    66
    Exekútor bol Croce. Jeho pokus bol však veľmi nepresný a lopta skončila vysoko nad domácou bránou. Kop od brány.
     
    67
    Strely celkom: 5-7
    Strely na bránu: 1-2
    Už sa nám to začína vyrovnávať, no presnosť stále chýba.
     
    67
    Nepríjemná zrážka hosťujúceho Tavana s Palettom. Prvý menovaný sa pokúšal o nožničky, ktoré mu nevyšli. Následne na zem nedopadol práve najlepšie. Hra je prerušená.
     
    68
    Hosťujúci Rui poslal nebezpečný prízemný center do pokutového územia. Tam však našiel iba protihráča Palettu, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    68
    Empoli dáva gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo vyťažiť gól z obrovského tlaku. Bol tam krásny center do pokutového územia domácich, ktorý našiel výborne nabiehajúceho MASSIMA MACCARONEHO. Ten sa oprel do hlavičky a loptu poslal k pravej tyči. Brankár Lopez bol na tento pokus prikrátky, a tak lopta rozvlnila sieť. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    Massimo MACCARONE - 1:1


     
    70
    Tak tento presný zásah hostí ešte viac nabudil. Tí sú pri chuti a určite sa pokúsia o senzačný zvrat v stretnutí.
     
    71
    Domáci Menez prenikal dopredu cez stred, lenže bol nedovolene zastavený. Karta z toho však nebude.
     
    72
    Menez prihral Destrovi medzi stopérov, no ten si loptu práve najlepšie nespracoval. Následne sa dokotúľala k brankárovi Sepemu, ktorý ju bez problémov chytil.
     
    73
    Azzurri sú lepším tímov v tomto stretnutí. AC Miláno je v poriadnej kríze a na hracej ploche to je vidieť.
     
    74
    Agilný Maccarone bol poslaný k zemi a Empoli bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície. Zrejme z toho bude center.
     
    75
    Aj sa tak stalo, lenže túto akciu zastavil hvizd rozhodcu, ktorý ukázal smerom k hosťujúcej bráne. Bol tam útočný faul Verdiho.
     
    76
    Domáci tréner Filippo Inzaghi zatiaľ neurobil žiadnu taktickú zmenu. V 8.minúte musel vystriedať Alexa, no to bolo zo zdravotných dôvodov.
     
    77
    Bonaventura sa prezentoval útočným faulom, lopta pre hostí.
     
    78
    Verdi (Empoli) teraz škaredo poslal k zemi Meneza. Žltá karta.
     
    79
    Striedanie v tíme AC Miláno: ihrisko opúšťa Honda, jeho miesto zaujíma Cerci.
     
    80
    Paletta (AC Miláno) zastavil črtajúci sa protiútok hostí a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    82
    Do konca zápasu aj s nadstaveným časom ostáva 10 minút. Podarí sa niektorému z tímov strhnúť vedenie na svoju stranu alebo budeme svedkami nerozhodného výsledku?
     
    83
    Striedanie v tíme Empoli FC: ihrisko opúšťa Croce, jeho miesto zaujíma Signorelli.
     
    84
    Obe mužstvá sa teraz prezentujú častými chybami v rozohrávke. Víťazný presný zásah môže streliť ktokoľvek.
     
    85
    Obrovská šanca Empoli! Lopez vykopol veľmi zle, lopta sa odrazila k Tavanovi, ktorý zakončil nepresne. Tak nakoniec sa Lopez lopty dotkol, no bol mimo pokutového územia, a tak prichádza červená karta! Veľká šanca Empoli na strelenie víťazného gólu.
     
    86
    Striedanie v tíme AC Miláno: ihrisko opúšťa Destro, jeho miesto zaujíma Abbiati.
     
    87
    Exekútor bol Verdi a nakoniec jeho pokus skončil nad domácou bránou. Nasledovať bude kop od Abbiatiho svätyne.
     
    89
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Tlak hostí vrcholí.
     
    90
    Stopér domácich Paletta teraz zacítil zadný stehenný sval a zrejme bude musieť opustiť hraciu plochu. AC Miláno bude dohrávať v deviatich mužoch!
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    Tonelli (Empoli) videl za zastavenie akcie domácich kartu žltej farby.
     
    90+3
    Azzurri rozbiehajú jednu z posledných útočník akcií tohto stretnutia. Cerci ju nedovolene zastavil a hostia budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Stretnutie sa skončilo nerozhodným výsledkom 1:1. Za domácich sa presadil Destro a za hostí skóroval Maccarone. AC Miláno sa po zápase nachádza na 9.mieste, Empoli na 16.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (14:22:47)

    Marek Farkaš

    Góly: 40. Destro – 68. Maccarone

    Karty:   64. Antonelli (ACM), 80. Paletta (ACM) – 78. Verdi (EMP), 90+2. Tonelli (EMP)   85. Lopez (ACM)


    AC Miláno: Lopez – Rami, Alex (8.Bocchetti), Paletta, Antonelli – Honda (79.Cerci), Poli, De Jong, Bonaventura – Destro (86.Abbiati), Menez
    Náhradníci: Abbiati, Bocchetti, Cerci, Di Molfetta, Essien, Felicioli, Suso, Gori, Mastalli, Pazzini, van Ginkel
    Tréner: Filippo Inzaghi

    Empoli FC: Sepe – Hisaj, Tonelli, Rugani, Rui – Zieliński, Valdifiori, Vecino (55.Verdi) – Maccarone – Pucciarelli (65.Tavano), Croce (83.Signorelli)
    Náhradníci: Barba, Bassi, Brillante, Diousse, Laurini, Mcedlidze, Pugliesi, Signorelli, Somma, Tavano, Verdi
    Tréner: Maurizio Sarri

    Rozhodca: Paolo Valeri – Nicola Andrea Nicoletti, Mauro Vivenzi