Chabarovsk – Barys 3:5 (kon.) | Vladivostok – Omsk 3:1 (kon.) | Novokuzneck – Ufa 5:2 (kon.)
Metallurg Magnitogorsk – Togliatti 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Kazaň – Nižnekamsk 1:2 (kon.)
Čerepovec – HC Slovan 4:2 (kon.) | Jaroslavľ – Soči 1:2 (po pr.) | Novgorod – Záhreb 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – D. Moskva 0:2 (kon.) | Petrohrad – Helsinki 2:1 (2:0 po s.n.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
Lada Togliatti
Nedeľa 15.02.2015, 13:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    VOROBIOV - 3:4
     
    64:52
    Togliatti dáva gól! Tak nakoniec v posledných sekundách stretnutia sa podarilo hokejistom Lady rozhodnúť! Vasilij Strelcov potiahol akciu po pravom krídle, následne za bránou prenechal DMITRJOVI VOROBIOVI, ktorý šikovným a prekvapivým bekhendovým zakončením spoza brány prekonal Košečkina!
    Asistencia: Vasilij Strelcov.
    KOVÁŘ - 3:3
     
    58:58
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Je však vyrovnané a uvidíme predĺženie! Zaripov strieľal z pravého kruhu, toto zakončenie vyrazil Ivannikov pred seba, kde bol Brent, ten posunul ku ľavej žrdi JÁNOVI KOVÁŘOVI, ktorý nekompromisnou dorážkou znovu vyrovnal stav stretnutia!
    Asistencie: Tim Brent a Danis Zaripov.
     
    58:37
    Domáci s prázdnou bránou!
     
    58:03
    Oddychový čas pre Magnitogorsk.
     
    56:52
    Presilovka pre domácich. Anton Shenfeld si ide odsedieť dve minúty za seknutie.
    BARANCEV - 2:3
     
    54:49
    Togliatti dáva gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia, tentokrát veľmi trefným gólom! DENIS BARANCEV sa dostal s pukom na útočnú modrú čiaru, tam však spadol, puk mal stále na hokejke. Následne sa dostal až na ľavý kruh, vystrelil pekne ku ľavej žrdi, od ktorej sa puk odrazil do brány!
    Bez asistencie.
    KOVÁŘ - 2:2
     
    53:14
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Antipin potiahol puk po pravej strane, spoza brány ho prihral na dolnú časť ľavéh kruhu Zaripovovi, ktorý sa chvíľu snažil zbavovať protihráčov. Nakoniec prihral peknou zadovkou bekhendom pred bránu, kde bol JÁN KOVÁŘ a ten šikovne dorazil do odkrytej brány!
    Asistencie: Danis Zaripov a Viktor Antipin.
    A. STRELCOV - 1:2
     
    48:26
    Togliatti dáva gól!
    Hostia sa opäť zmocňujú vedenia v tomto zápase! Stanislav Bocharov sa dostal s pukom po pravom kruhu poza bránu, následne sa zastavil až pri mantineli na ľavom kruhu. Vystrelil na bránu, strela sa tečovala od ALEXANDRA STRELCOVA a na záver ju ešte tečoval jeden z domácich hráčov!
    Asistencia: Stanislav Bocharov.
     
    43:38
    Presilovka pre Ladu. Ján Kovář dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    28:54
    Za vyhodenie puku odchádza na trestnú lavicu domáci hráč Sergej Tereščenko. Hostia budú mať teda možnosť dostať sa opäť do vedenia.
    IBRAGIMOV - 1:1
     
    28:11
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci v tejto chvíli vyrovnávajú stav stretnutia! Dobrú prácu pre tento presný zásah vykonal Timkin, ktorý držal puk na hokejke pomerne dlho, vytvoril si voľný priestor s pukom na pravom kruhu. Následne dokázal po šírke pekne servírovať na modrú čiaru, kde bol obranca RINAT IBRAGIMOV a ten tvrdou delovkou prekonal Ivannikova, ktorý mal zakrytý výhľad!
    Asistencia: Jevgenij Timkin.
     
    25:14
    V početnej výhode bude hrať Magnitogorsk. Andrej Nikitenko dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    23:29
    Jevgenij Timkin prišiel s pukom na ľavý kruh, odkiaľ zakončoval, no jeho pokus švihom smeroval iba do Ivannikového ramena, od ktorého sa odrazil do hornej žŕdky, a potom na ochrannú sieť!
     
    18:04
    A úsilie nevychádza nazmar. Magnitogorsk získava presilovku, keďže Jurij Petrov odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    10:42
    Sily na ľade sa vyrovnávajú. Tim Stapleton odchádza na trestnú lavicu za držanie hokejky.
     
    10:35
    Šikovná akcia domácich! Antipin ešte zachránil puk na modrej čiare, posunul ho na pravý kruh Zaripovovi, ktorý dával krížne na Jána Kovářa, lenže ten netrafil odkrytú bránu, zasiahol iba hokejku obetavého obrancu Baranceva!
     
    09:41
    Presilovka pre Magnitogorsk. Peter Podhradský dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    02:33
    A bola tu ďalšia možnosť na vyrovnanie! Bogdan Potekin si ihneď po vhadzovaní v útočnom pásme spracoval puk a vystrelil takmer ideálne. Trafil pravú žrď brány!
     
    02:27
    Skúsil to napraviť Denis Platonov, ktorý si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, následne nastrelil iba do Baranceva, ale puk sa mu odrazil späť na hokejku, a potom ho poslal na bránu, kde však bol pripravený Ivannikov!
    OGURCOV - 0:1
     
    01:05
    Togliatti dáva gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Podhradský vypálil od modrej čiary, pred ktorou dobre tečoval Shenfeld, ale iba do betónov brankára Košečkina. To však nebolo vôbec neplatné, keďže sa puk odrazil hneď do voľného priestoru, kde už bol pripravený DMITRIJ OGURCOV, ktorý pohotovou dorážkou skóroval!
    Asistencie: Anton Shenfeld, Peter Podhradský.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 29. Ibragimov (Timkin), 54. Kovář (Zaripov, Antipin), 59. Kovář (Brent, Zaripov) – 2. Ogurcov (Shenfeld, Podhradský), 49. A. Strelcov (Bocharov), 55. Barancev, 65. Vorobiov (V. Strelcov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Antipin, Birjukov, Moziakin, Kovář, Zaripov – Batyršin, S. Tereščenko, Platonov, Potekin, Stapleton – Lee, Chabarov, Timkin, Kaletnik, Brent – Ibragimov, Jakuceňa, Kamenev, Junkov, Osala
    Lada Togliatti: Ivannikov (Glass) – Barancev, Hunkes, Černikov, Golubev, Petrov – Podhradský, Ogurcov, Belousov, Nikitenko, Shenfeld – Vorobiov, Romanov, Šarov, Valuický, Zaťovič – Sloboda, A. Strelcov, Bocharov, Mastriukov, V. Strelcov

    Rozhodca: Karabanov, Safiullov – Koršak, Černyšev