Carolina – Anaheim 1:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 3:2 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
Ottawa – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – St. Louis 3:6 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.)
Minnesota – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:6 (kon.) | LA Kings – Calgary 5:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Winnipeg Jets
cz Piatok 13.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Mathieu Perreault (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    56:44
    Bryan Little se pokusil o vstřelení kontaktní branky, Pekka Rinne byl ale připraven a jeho backhandovým zakončením si skvělým zákrokem poradil!
    James NEAL - 3:1
     
    56:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville sice nestačil využít přesilovou hru, krátce po jejím skončení ale poslal Predators do dvoubrankového vedení přesnou střelou JAMES NEAL!! James Neal si vyměnil za bránou puk s Mikem Fisherem a po vyjetí do brankoviště ho dokázal zasunout mezi betony Ondřeje Pavelce. ASISTENCE: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    54:04
    Dustin Byfuglien dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    50:34
    Andrew Ladd dostal skvělou přihrávku do brankoviště, kde se z první snažil puk napálit mezi betony Pekka Rinneho, ten je ale bleskově sevřel k sobě a připsal si fantastický zákrok!
     
    49:02
    Winnipeg Jets z přesilové hry nic nevytěžil a Nashville bude hrát navíc po vyloučení Shea Webera zkrácenou přesilovou hru.
     
    48:33
    Victor Bratley (NSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    40:48
    Pekka Rinne vyrazil střelu z pravého křídla pouze na hokejku Bryana Littla, který mohl puk dorážet do téměř odkryté brány, Rinne se ale dokázal včas přesunout a fantastickým reflexivním zákrokem jeho dorážku lapačkou vytěsnil mimo tři tyče! Neuvěřitelný zákrok.
     
    39:17
    Matt Cullen (NSH) nešťastně vyhodil puk přes ochranné sklo a poté dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
     
    36:16
    Drew Stafford (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    32:35
    Blake Wheeler byl blízko vstřelení gólu, když v útočném pásmu přebruslil obránce Predators, vybruslil si před bránu a poté se snažil puk po povedeném oblouku zasunout ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne se ale na brankové čáře fantasticky roztáhl a levým betonem jeho pokus dokázal zastavit!
     
    28:06
    Mike Fisher zakončil bleskový protiútok Nashvillu tvrdou střelou z mezikruží, která směřovala těsně nad ledem přesně k levé tyči, Ondřej Pavelec ji ale dokázal pravým betonem vyrazit!
     
    27:33
    Dustin Byfuglien vyslal na Pekka Rinneho z vrcholu pravého kruhu pro vhazování jedovatou střelu, která směřovala přesně do pravého horního rohu, brankář Nashvillu Predators ji ale dokázal udržet a připsal si skvělý zákrok!
     
    24:20
    Craig Smith (NSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    Filip FORSBERG - 2:1
     
    23:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG vrací v úvodu druhé třetiny Nashvillu ztracené vedení a Predators využívají druhou přesilovou hru!! Roman Josi předal puk na modré čáře doleva na volného Filipa Forsberga, který střelou zápěstím zamířil přesně k pravé tyči. ASISTENCE: Roman Josi, Shea Weber.
     
    23:22
    Anthony Peluso dostal menší trest, 2 minuty za hákování.
     
    21:11
    Toby Enstrom mohl otočit dosavadní vývoj zápasu na stranu Winnipegu Jets, jeho střelu od levého mantinelu ale ukryl v lapačce Ondřej Pavelec, který byl po skvělém zákroku vzápětí nepříjemně atakován!
     
    13:10
    Filip Forsberg mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, když v přesilové hře pálil z pravého kruhu pro vhazování přesně do pravého horního rohu, Ondřej Pavelec ale dokázal jeho pokus levým ramenem vytáhnout nad branku.
     
    12:54
    Anthony Peluso (WPG) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    Michael FROLÍK - 1:1
     
    11:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MICHAEL FROLÍK vyrovnává krásnou tečí na 1:1! Dustin Byfuglien tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu skvěle tečoval mezi betony Pekka Rinneho clonící Michael Frolík. ASISTENCE: Dustin Byfuglien, Mark Scheifele.
     
    9:54
    Victor Bartley (NSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění, a také Nashville si zahraje první přesilovou hru.
     
    9:51
    Adam Lowry dokázal v útočném pásmu přebruslit jednoho z obránců Predators a těsně před Pekka Rinnem stihl do puku píchnout a jeho střela směřovala přesně do pravého horního rohu, brankář Nashvillu byl ale připraven a jeho střelu s pomocí lapačky nadvakrát zneškodnil!
     
    9:08
    Paul Gaustad nedokázal proměnit stoprocentní šanci, když se hranici brankoviště dostal po střele od modré čáry v podání svého spoluhráče k dorážce a backhandem se snažil puk uklidil do prázdné brány, Ondřej Pavelec ale vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus z bezprostřední blízkosti ukryl ve výstroji!
    Shea WEBER - 1:0
     
    04:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    SHEA WEBER využívá přesilovou hru a posílá Nashville do vedení!! Shea Weber napřáhl z vrcholu levého křídla z první k nádherné tvrdé střele, kterou vymetl levý horní roh brány. ASISTENCE: Roman Josi, Filip Forsberg.
     
    2:48
    Ben Chiarot (WPG) vyhodil puk přes ochranné sklo a za zdržování hry dostal menší trest, 2 minuty za zdržování hry.
     
    2:29
    Bryan Little dostal přihrávku do středu hrací plochy a poté puk zavezl do útočného pásma, kde z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k dobré střele, Pekka Rinne ji ale našel v lapačce a připsal si první dobrý zákrok!

    Daniel Kubelka

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Weber (Josi, Forsberg), 24. Forsberg (Josi, Weber), 57. Neal (Fisher, Weber) – 12. Frolík (Byfuglien, Scheifele)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Volčenkov, Bartley, Bitetto – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Bourque, Jarnkrok, Cullen – Beck, Gaustad, Nystrom.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Myers, Enstrom – Wheeler, Little, Ladd – Perreault, Scheifele, Stafford – Thorburn, Lowry, Frolík – Peluso, Slater, Galiardi.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Joannette – Kovachik, Galloway