Novokuzneck – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Omsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.)
Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 12:0 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Jaroslavľ – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Novgorod – Soči 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Riga 3:1 (kon.)
Viťaz – D. Moskva 3:6 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
HC Dinamo Riga
Streda 11.02.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jimmie ERICSSON - 3:1
     
    57:40
    Petrohrad dal gól!

    Petrohrad využiva presilovku a pravdepodobne rozhodol o dnešnom zápase. JIMMIE ERICSSON dobre clonil pred Sedláčekom a len jemne tečoval strelu Čudinova a tá skončila za Sedláčekovým chrbtom.
    Asistencie: Čudinov
    Roman ČERVENKA - 2:1
     
    49:39
    Petrohrad dal gól!

    A Petrohrad sa ujíma vedenia. Výbornú prácu odviedol Burdasov, ktorý krásne našiel ROMANA ČERVENKU, ktorý strelou švihom prekonáva krajana v bráne Dinama a posiela svoj tím do vedenia o jeden gól.
    Asistencie: Burdasov
    Tony MARTENSSON - 1:1
     
    44:56
    Petrohrad dal gól!

    Domáci sa konečne dočkali vyrovnania. Tichonov vyhral buly pre TONYHO MARTENSSONA, ktorý neváhal a vystrelil hneď ako mal puk na hokejke a zaskočil Sedláčeka v bráne, ktorý toho veľa nevidel a stav je teda vyrovnaný.
    Asistencie: Tichonov.
    Laurins DARZINŠ - 0:1
     
    07:32
    Dinamo Riga dalo gól!

    A hostia otvárajú skóre po prečíslení súpera. Indrašis puk potiahol do pásma, kde bol len osamotený Alexandrov a ten nedokázal pokryť na druhej strane LAURINSA DARZINŠA, ktorý ponad rameno Koskinena posiela voj tím do vedenia.
    Assitencie: Indrašis a Bicevskis

    Michal Geľhoš

    Góly a asistencie: 45. Martensson (Tichonov), 50. Červenka (Burdasov), 58. Ericsson (Čudinov) – 8. Darzinš (Indrašis, Bičevskis)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov)- Rukavišnikov, Kalinin, Alexandrov, Kutejkin, Chafizulin, Čudinov, Judin, Jermakov- Kovaľčuk, Ericsson, Červenka, Dadonov, Panarin, Šipačjov, Martensson,Thoresen, Tichonov, Ketov, Burdasov, Chochrjakov
    HC Dinamo Riga: Sedláček (Deslauriers)- K. Redlihs, Cibulskis, Genoway, Grinbergs, Sotnieks, Jerofejevs, Porejs- M. Redlihs, Videll, Bukarts, Darzinš, Indrašis, Trotter, Abols, Džerinš, Meija, Skvorcovs, Saulietis, Cipulis, Bicevskis

    Rozhodca: Ronn, Soin- Parfjonov, Tomilov