Fínsko – USA 1:5 (kon.) | Česko – Rusko 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Česko
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Rusko
cz Sobota 07.02.2015, 19:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj piatich krajín (U18)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Češi nedokázali dostat kotouč z obranného pásma. Kaprizov uviděl volného ALEXANDER JAKOVENKO, který přízemní střelou překonal přesunujícího se Vladaře. Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    57:41
    Tvrdou ránu Kozyreva vyrazil Vladař betonem k Bannikovovi. Český brankář předvedl tygří skok, vyrazil následnou dorážku a drží svůj tým nadále ve hře!
     
    51:32
    Český tým měl signalizovanou výhodu po faulu Sergačova, ale Martin Svoboda zbytečně soupeři oplácel předchozí faul a ostře jej narazil na mantinel. Svoboda obržel pětiminutový trest a míří do kabin. Potrestána je i hráčska lavice českého týmu, a tak Rusové hrají přesilovou hru pět na čtyři.
     
    47:11
    Rusové semkli český tým v obranném pásmu. Kotouč dostal na modrou čáru Denis Sokolov, který již překonal Vladaře. Kotouč zůstal ležet v brankovišti a na poslední chvíli jej odklidili čeští obránci.
     
    46:36
    Český tým se bude bránit. Martin Weinhold je vyloučen za pád pod nohy.
     
    46:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Robert Lis se neukvapil a posunul na Roberta Procházku, který ještě viděl volného FILIPA FURCHA, který pouze zasunul do odkryté klece. Asistence: Robert Procházka, Robert Lis. 2:2!
     
    45:42
    Danila Kvartalnov si vykoledoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    32:25
    Jurtajkin se prohnal před českou bránu a důrazně se snažil zasunout puk za záda Vladaře, ten se ale roztáhl a předvedl důležitý zákrok!
     
    28:10
    Navíc teď budou Češi hrát ve čtyřech. Martin Svoboda byl vyloučen za faul kolenem.
     
    27:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové podnikli rychlý protiútok, Ivan Jemec předal puk do jízdy DANILU KVARTALNOVOVI. Ten se ocitl sám před Vladařem, kterého překonal přesnou střelou švihem pod horní tyčku, a Rusko si bere svůj náskok zpět! Asistence: Ivan Jemec, Artyom Ivanjuženkov.
     
    22:53
    Přesilovka pro pro Čechy! Ruský bek Bannikov si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    21:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Češi pokračovali v tlaku na ruskou bránu, puk se po několika odrazech dostal k MICHAELU ŠPAČKOVI, který střelou z ostrého úhlu propálil Krasotkina! Asistence: Mariann Adámek, Filip Suchý,
     
    20:34
    Češi se dostali do další slibné šance, Kaše se po rychlé kombinaci ocitl sám před Krasotkinem, ale trefil jen tyčku!
     
    18:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jdou v závěru úvodního dějství do vedení, když sehráli výborně přesilovou hru. Na konci pohledné akce stál DMITRIJ SOKOLOV, jenž se z první trefil přesně do poloprázdné části branky Vladaře, který se nestačil přesunout. Asistence: Dmitrij Žukenov.
     
    17:39
    Je tady další zbytečný zákrok na české straně. Libor Hájek inkasuje od hlavního Hodka menší trest za nedovolené bránění, když na modré atakoval Gurjanova. Přesilovka pro Rusy.
     
    15:20
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Na lavici hanby totiž míří první český hráč. Filip Hronek si při souboji pomohl držením hole.
     
    14:30
    Češi si zahrají další přesilovou hru, Kaprizov vidí menší trest za hákování.
     
    07:18
    Češi to udělali výborně. Po sérii nahrávek zůstal u levé tyče úplně volný Kaše, jenž měl před sebou poloprázdnou branku, jenže Krasotkin se parádně roztáhl a předvedl famózní zákrok!
     
    06:44
    Máme tady první vyloučení zápasu. Rozhodčí Hodek ukazuje dvě minuty za hákování ruskému Michajlu Vorobjovovi. Přesilová hra pro český tým.
    Góly a asistencie: 22. Špaček (Adámek, Suchý), 47. Furch (Procházka, Lis) – 19. Sokolov (Žukenov), 28. Kvartalnov (Jemec, Ivanjuženkov), 63. Jakovenko (Kaprizov)


    Česko: Vladař (Stezka) – Weinhold, Hájek, Adámek, Budík, Hronek, Doudera, Šnajnar, Kalina – Suchý, Kaše, Jašek – Koblížek, Špaček, Dufek – Svoboda, Dvořák, Anděl – Lis, Furch, Procházka.
    Rusko: Krasotkin (Samsonov) – Kozyrev, Rykov, Bannikov, Sergačjov, Voronkov, Jakovenko, Sidorov, Volkov – Barabanov, Vorobjov, Gurjanov – Kaprizov, Žukenov, Sokolov – Jemec, Kvartalnov, Ivanjuženkov – Jurtajkin, Beljajev, Čebykin.

    Rozhodca: Fraňo, Hodek – Svoboda, Tošenovjan

    Diváci: 1.850