Jekaterinburg – Kazaň 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Barys 7:6 (2:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 0:0 (odl.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Novgorod – D. Moskva 2:1 (2:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 1:6 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Piatok 26.12.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
    Slovnaft Aréna Bratislava
     
    HC Slovan odohral smoliarsky zápas na Štedrý deň s tabuľkovo slabším Neftechimikom Nižnekamsk, keď dve minúty pred koncom riadneho hracieho času viedol o jeden gól, aby napokon nezískal v zápase ani len bod. Záverečná pozápasová sviatočná rozlúčka s divákmi sa tak niesla v znamení smútku. Ako dopadne zápas na svätého Štefana so silným tímom SKA Petrohrad?

    SKA Sankt Peterburg, hokejový klub na severe Ruska datuje vznik v roku 1946. Počas svojej histórie 5 krát menil svoj názov. SKA – alebo Športový Klub Armády nesie od roku 1953. V ruských hokejových súťažiach zaznamenal dvakrát tretie miesto, v rokoch 1971 a 1987.

    Petrohrad je účastníkom KHL od jej vzniku. Vo všetkých jej šiestich ročníkoch sa prebojoval do play-off súťaže, z roka na rok sa zlepšoval, postupne zaznamenal celkovo 10. , 9. , 7. a 4. miesto, keď v konferenčnom finále podľahol neskoršiemu víťazovi Gagarinovho pohára, Dinamu Moskva. V piatej sezóne to bola už „bronzová medaila“, opäť vo finále Západnej konferencie skončili na hokejkách neskoršieho víťaza Gagarinovho pohára, Dinamo Moskva zvíťazilo v sérii 4:2 na zápasy. V uplynulej sezóne to bolo po vyradení s Lokomotiv Jaroslavľ po sérii 2:4 na zápasy celkom 5. miesto.

    Petrohrad – druhé najväčšie mesto v Ruskej federácii hneď za Moskvou. Petrohrad eviduje toľko hláv, ako samotné Slovensko, cez 5.000.000 obyvateľov. Mesto nesie názov po svätom apoštolovi Petrovi, preto Sankt Peterburg, čiže Svätý Peter, dnes len Petrohrad. Predtým, za éry Sovietskeho zväzu, nieslo mesto názov Leningrad. SKA Petrohrad hráva svoje zápasy v Športovo-koncertnom komplexe, Aréne Ľadový Palác, ktorá má kapacitu 11.439 divákov.

    Bielo-modro-červený dres SKA obliekajú hráči z Ruskej federácie, káder dopĺňajú dvaja hráči zo Švédska, po jednom z Fínska, Nórska a Českej republiky – Roman Červenka. Hlavným trénerom klubu je Viačeslav Arkadevič Bykov.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal SKA z 39 zápasov 84 bodov, Slovan odohral o dva zápasy viac a získal celkom 52 bodov. V tabuľke formy zaznamenali hostia 5 bodov za 1 víťazstvo v riadnom hracom čase a 1 prehru po predĺžení a 1 prehru po samostatných nájazdoch, HC Slovan má v tabuľke formy 9 bodov za 2 víťazstvá v riadnom hracom čase a 1 víťazstvo a 1 prehru po samostatných nájazdoch.

    Najproduktívnejším hráčom v domácom tíme je a dlho bude Ladislav Nagy s 28 kanadskými bodmi (15+13), druhým v poradí je 21 bodový Rok Tičar (7+14). V tíme hostí je najproduktívnejším Iľja Kovaľčuk so 47 kanadskými bodmi (22+25), v závese sa držia Artemij Panarin so 43 bodmi (19+24) a Vadim Šipačov s 38 bodmi (9+29). Gólman domácich Johan Backlund disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,7% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,22 gólov na zápas, Jaroslav Janus s 89,6% úspešnosťou drží priemer 2,75 gólov na zápas. Na druhej strane Mikko Koskinen s 91,5% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,17 gólov na zápas, Igor Šesťorkin90,5% úspešnosť zásahov s priemerom 2,58 gólov na zápas.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu z bratislavskej Slovnaft Arény, HC Slovan bude bude na svätého Štefana hostiť SKA Petrohrad, aj z tohto zápasu Vám v tento sviatočný deň krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    LeNeveu (Janus) – Sersen (A), Luža, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta, Šťastný – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy (A), Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Murley, Hudáček – Ölvecký, Surový, Kudrna

    SKA Petrohrad:

    Koskinen (Ježov) – Kalinin (C), Rukavišnikov, Kutejkin, N. Belov, Čudinov, A. Belov, Chafizullin, Alexandrov – Thoresen (A), Martensson, Ericsson – Panarin, Šipačov (A), Dadonov – Chohriakov, Kadejkin, Ketov – Burdasov, Kablukov, Barabanov

    Rozhodca:

    Bondar, Ščeňov – Goliak, Deďulia.
     
    Príjemný sviatočný večer zo Slovnaft Arény z Bratislavy Vám všetkým želám, na ľadovej ploche už prebieha rozkorčuľovanie oboch tímov, v drese hostí absentuje tretí najproduktívnejší hráč KHL Iľja Kovaľčuk, ktorý pre zranenie na dnešný duel nenastúpi. Naopak, uvidíme hrať Artemija Panarina, ktorý ešte včera figuroval na listine zranených hráčov. kto sa napokon postaví medzi žrde SKA, budeme vedieť až pred samotným buly, nakoľko tréner hostí Viačeslav Bykov to do súpisky neuviedol.
     
    V bránke domácich sa predstaví premiérovo David LeNeveu, nová posila HC Slovan z Kanady, uvidíme, ako mu premiéra pred vypredanou arénou a proti silnému tímu zo severu Ruska napokon vyjde. Dvojku mu bude robiť na striedačke Jaroslav Janus. Slovan hrá v zostave ako naposledy proti Nižnekamsku, akurát sú poprehadzované obranné dvojice a Kudrna si miesto vymenil so Šťastným, Andrej by mal byť tentokrát skôr defenzívnym hráčom.
     
    Hostia nastúpia na zápas v bielo-modrej kombinácii farieb, domáci v modrých dresoch. V bránke hostí sa nakoniec môže predstaviť Iľja Ježov, ktorý tu pred štyrmi dňami vychytal víťazstvo po samostatných nájazdoch Lade Togliatti, SKA si ho povolal späť do klubu a pre Ježova to je tak v priebehu štyroch dní druhá návšteva Slovnaft Arény.
     
    Moderátor zápasu už predstavuje prvú päťku hostí, o chvíľku na ľad vykorčuľujú aj ostatní hráči, privítame domácich, vypočujeme si hymny Ruskej federácie a Slovenskej republiky a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
    Hudáček a dve posily HC z Kanady, David LeNeveu a Cam Barker
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Prvá strela z pravej strany v podaní Tičara, Koskinen puk cez hokejku poslal na druhú stranu k mantinelu.
     
    00:51
    LeNeveu po prvýkrát v akcii, keď vychytal pred bránkoviskom dorážajúceho Dadonova.
     
    01:06
    Panarin vystrelil švihom v gólovej príležitosti od vnútornej čiary ľavého kruhu, LeNeveu puk ukryl do lapačky!
     
    02:26
    Kudrna sa za bránkou zmocnil puku, nakorčuľoval pred bránkovisko, no puk usmernil len do nastrčenej Koskinenovej lapačky.
     
    03:13
    Slovan na čas poslal puk do pásma hostí a oba tímy odišli striedať.
     
    04:10
    Barker posunul na modrej puk vpravo Nagyovi, ktorý vystrelil spoza obrancu od pravého kruhu, no bek hostí puk zblokoval do rohu klziska.
     
    05:00
    Od modrej po ľade vystrelil puk na teč Anton Belov, LeNeveu cez hokejku puk vyrazil späť do hry.
     
    05:40
    Rovnako od modrej vystrelil Alexandrov, LeNeveu puk vyrazil a defenzíva domácich ho poslala mimo svoje pásmo.
     
    06:23
    K Jegličovi sa medzi kruhy odrazil puk, Žiga zakončil, strele chýbala razancia, Koskinen puk bez problémov vyrazil.
    Hokej je v Bratislave pre všetky vekové kategórie
     
    07:40
    Petrohrad dal gól!
    Hostia založili svoju útočnú akciu, z pravého kruhu švihom vystrelil JEVGENIJ KETOV a prestrelil LeNeveua v bránke domácich. Asistencie: Alexander Kadejkin a Nikolaj Belov.
    KETOV - 0:1
     
    08:39
    Petrohrad dal gól!
    Obdobná situácia ako pred chvíľkou, z pravého kruhu vystrelil ALEXANDER BARABANOV a okolo lapačky LeNeveua preletel puk do siete. Asistencia: Anton Burdasov.
    BARABANOV - 0:2
     
    08:39
    David LeNeveu sa v bránke dlho neohrial, tréner Matikainen ho stiahol z ľadu a medzi žrde sa postavil Jaroslav Janus.
     
    09:09
    Janus už aj musel hasiť situáciu na ľavej strane pri bránkovisku, Jaro puk bezpečne ukryl pod svoju rukavicu.
     
    09:24
    Z ľavej strany sa pred Koskinena ako víchor prihnal Bartovič, puk z jeho hokejky však minul bránku SKA.
     
    10:23
    Kadejkin poslal od ľavého kruhu puk pred bránkovisko, kde ho tečoval Chochriakov, Janus ho cez svoju hruď vychytal.
     
    10:29
    Opäť v akcii gólman belasých, defenzíva domácich si dnes vybrala oddychový deň a aj preto musel LeNeveu na striedačku.
     
    11:28
    Podrazenie Nedorosta a dve minúty, vezie sa tretí kúsok do bránky domácich?
    Nedorost už korčuľuje na lavicu hanby
     
    11:38
    Rovnako podrazenie a dve minúty pre Ericssona, sily na ľadovej ploche sa vyrovnajú, no hra štyroch proti štyrom bude vodou na mlyn pre SKA.
     
    12:01
    Tičar po prechode modrou prenechal puk Nagyovi, Ladislav vystrelil, minul bránku hostí.
     
    12:58
    Alexandrov vystrelil od modrej od mantinelu, Janus puk cez hruď chytil a rozohral akciu svojho tímu.
     
    13:28
    Domáci v plnom počte a čaká ich krátka desaťsekundová presilovka.
     
    13:38
    Hostia v plnom počte, venujme sa hre s plným počtom hráčov na oboch stranách.
     
    13:39
    Kalinin vystrelil od modrej od mantinelu, jeho puk skončil na ochrannom skle za bránkou Janusa.
     
    14:29
    Dadonov vystrelil od ľavého kruhu, puk domáci poslali na ochrannú sieť a predtým pálil spoza kruhov Šipačov, ktorý poslal puk na ochranné sklo.
     
    14:33
    Po buly smeroval puk na modrú, odkiaľ strieľal Kutejkin, Janus puk zrazil do rohu klziska.
     
    15:49
    Ketov sa už-už chystal k streľbe, napriahol, no ozvala sa píšťalka čiarového, ofsajd hráčov hostí.
     
    16:29
    Spoza kruhov vystrelil Kadejkin, Janus aj tento puk poslal za svoju bránku.
     
    17:09
    Puk spoza bránky z hokejky Chohriakova preletel ponad bránku a hlavy hráčov na bránkovisko, Janus výborne čítal hru a puk schoval do lapačky.
    Janus skvele čítal hru a puk "z neba" ukryl do lapačky
     
    18:03
    Kozák pekne tvrdo vystrelil od modrej, Koskinnen puk zrazil do pravého rohu klziska.
     
    19:31
    Petrohrad dal gól!
    Šťastný gól v podaní hráčov SKA, od pravého kruhu puk nahadzoval na Janusa Thoresen, no puk ešte stihol zázračne tečovať TONY MARTENSSON a usmernil ho za chrbát nič nevidiaceho Janusa. Asistencie: Patrick Thoresen a Jimmie Ericsson.
    MARTENSSON - 0:3
    Šťastný gól Martenssona
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Uragán zo severu Ruska urobil svoje, SKA sa poľahky ujal dvojgólového vedenia, vyhnal z bránky posilu Davida LeNeveua a naďalej kontroloval hru po celej hracej ploche. Slovan si veľa šancí nevypracoval, a keď už trafil do priestoru bránky, všetky puky zlikvidoval obor menom Mikko Koskinen. Nálada v Slovnaft Aréne je na bode mrazu. Pomer striel do priestoru bránky po prvej tretine 7:16.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:51.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:34
    Ofsajd hostí na modrej a miestny hlásateľ napokon upravil strelca tretieho gólu hostí, zrejme vidoréžia, keďže sami hráči SKA zostali prekvapení po góle.
     
    20:58
    Nedorost spoza bránky nedokázal puk poslať pred bránkovisko, keďže trafil len do bočnej siete, Slovan však dohrával akciu v pásme, strelu na Koskinena však nevyslal.
     
    22:08
    Z pravého kruhu pekne vystrelil Sersen, Koskinen Michalov puk vyrazil na opačnú stranu klziska.
     
    24:13
    Netík od pravého kruhu poslal puk na Tičara pred bránkovisko, ten sa odrazil od korčule domáceho hráča na bránku, Koskinen však situáciu vyriešil.
     
    25:06
    Petrohrad dal gól!
    ANTON BURDASOV nakorčuľoval z pravého rohu s pukom medzi kruhy, švihom vystrelil a puk sa zatrepotal v Janusovej sieti. Asistencie: Alexander Kadejkin a Alexander Barabanov.
    BURDASOV - 0:4
     
    25:38
    Po prechode modrou príklepom vystrelil Vondrka, puk však poslal nad bránku Koskinena na ochrannú sieť.
     
    26:55
    Kudrna vypichol puk na modrej Panarinovi, už sa chystal do brejku, Panarin ho podrazil a odišiel na dve minúty von, presilová hra pre domáci tím.
     
    27:22
    Slovan sa zatiaľ nedokázal usadiť v pásme hostí, ktorí hrajú napriek oslabeniu vyrovnanú partiu.
     
    27:41
    Netík vystrelil z pravej strany, puk skončil na ochrannom skle.
     
    28:12
    Petrohrad dal gól!
    Brejk hostí dva na jeden končí prihrávkou Kablukova na ľavú stranu voľnému ANTONOVI BURDASOVOVI, ktorý puk spred bránkoviska poslal Jarovi do bránky. Asistencia: Iľja Kablukov.
    BURDASOV - 0:5
     
    28:55
    Hostia v plnom počte, v pohode sa ubránili a naopak, jeden gól pri vlastnom oslabení vsietili, k tomu niet čo dodať.
     
    30:26
    Chybná rozohrávka hostí, prvá v zápase, zakázané uvoľnenie, vrátime sa pred Koskinena.
     
    31:10
    Bartovič od mantinelu od modrej poslal na Koskinena len propagačnú strelu, pozrieme si akciu hostí.
     
    32:13
    Skáckajúci puk dokázal zlikvidovať Koskinen, Murley sa už k dorážke nedostal.
     
    32:49
    Pekná strela v podaní Sersena končí v lapačke Koskinena, ktorý vytiahol pekný zákrok.
    Koskinen vs. Sersen
     
    32:49
    Zbytočná šarvátka Kalinina a Surového, obaja dostali po dve minúty za hrubosť, hráme štyria proti štyrom.
    Surový a Kalinin po dve minúty za hrubosť
     
    33:07
    A už musel zasahovať Janus, hosťom tento stav s menším počtom hráčov na ľadovej ploche plne vyhovuje.
     
    33:26
    Nagy sa s pukom preštrikoval až medzi kruhy, jeho strela však už nemala potrebnú razanciu a pre Koskinena to bola lahôdka.
     
    33:37
    Opäť v akcii Koskinen, ktorý do lapačky ukryl puk z hokejky Nedorosta, Mikko drží stále čistý štít.
     
    34:33
    Vondrka teraz zabojoval, no proti Ketovovi a Panarinovi za bránkou Koskinena neuspel.
     
    34:49
    Obe mužstvá s plným počtom hráčov.
     
    35:14
    Kalinin sám s pukom pred Janusom, mohol sa opýtať Jara, kam to chce, no neurobil tak, vystrelil, Janus puk zrazil do rohu klziska!
     
    36:45
    Ölvecký s Hudáčkom sa dostávali do brejku a do prečíslenia, Libor Petrovi vrátil puk skoro a ten ho spracovať jednoducho už nedokázal.
     
    37:30
    Vondrka sa od pravého kruhu rútil k bránke SKA, Michal vystrelil, no puk poslal ponad bránku z ťažkého uhla na ochranné sklo.
     
    38:36
    Slovan na čas poslal puk aspoň do stredného pásma.
     
    38:46
    Martensson dostal puk zadovkou od Thoresena, od kruhov pohotovo vystrelil, Janus puk usmernil na ochrannú sieť.
     
    39:52
    Puk na hokejkách hostí za bránkou Koskinena, už sa toho veľa v tejto časti hry neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila aj druhá časť hry, ktorá sa niesla v réžii hostí. SKA po všetkých stránkach dominoval a do siete domácich ešte pridal dva góly. Koskinen je v bránke bez chyby a defenzíva hostí na výbornú. Slovan bude mať ešte jednu časť na skorigovanie nepriaznivého stavu. Pomer striel v druhej tretine 9:11.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:39.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    SKA začal ako z partesu, Janus hasil pred bránkoviskom akciu Thoresena, ktorému radovať sa nedovolil.
     
    40:42
    Nedovolené bránenie v podaní Šipačova, ktorý už sedí na trestnej, menší trest, dve minúty.
     
    41:22
    Barker poslal strelou puk na bránku hostí, jeho puk ale zblokovala defenzíva SKA na ochrannú sieť.
     
    41:40
    Sersen vystrelil od modrej z jej stredu, Koskinen puk zrazil pred seba a následne ho prikryl, dorážať domácim defenzíva hostí nedovolila.
     
    42:23
    Od pravého kruhu z otočky vystrelil Thoresen, minul bránku Janusa, Slovan pôjde do útoku.
     
    42:42
    Hostia v plnom počte, Koskinen drží naďalej čisté konto.
    Až z 230 km vzdialenej Čadce si rodinka Blažekových našla cestu do Slovnaft Arény
     
    44:49
    Obraz hry rovnaký ako v úvodných dvoch dejstvách, SKA plne kontroluje hru po celej ploche klziska.
     
    45:36
    Vondrka dostal puk do brejku, Michal nakorčuľoval na ľavý kruh, príklepom tvrdo vystrelil, Koskinen puk v pokľaku vyrazil späť do hry.
     
    45:47
    Barker na strane domácich, Thoresen na strane hostí, obaja po dve minúty za seknutie. Hráme štyria proti štyrom.
     
    46:50
    Z vlastného pásma nakorčuľoval s pukom na modrú Nagy, po jej prechode vystrelil švihom, hostia puk dokázali usmerniť na ochrannú sieť.
     
    47:47
    Oba tímy s plným počtom hráčov.
     
    48:00
    Držanie v podaní Sersena odmenené dvomi trestnými minútami, SKA si zahrá presilovú hru a Janus bude mať čo robiť.
     
    48:04
    Domáci puk poslali až do pásma SKA a získali nejaké tie cenné sekundy.
     
    48:31
    Ďalší puk až za bránkou Koskinena, Slovan opäť získal nejaký ten čas.
     
    48:54
    Nagy sa čuduje, dostal dve minúty za hákovanie, presilová hra päť na tri v trvaní 1:06 pre SKA.
     
    49:11
    Štajnoch sa obetavo hodil do strely Antona Belova, opúšťa hraciu plochu na nositkách v sprievode lekárov.
    Štajnoch dnes už dohral, veríme, že to nebude nič vážne
     
    49:46
    Janus nadvihol bránku a vyfasoval dve minúty za úmyselné posunutie bránky.
     
    49:59
    Petrohrad dal gól!
    Spoza ľavého kruhu príklepom vystrelil MAXIM ČUDINOV a vymietol pravý horný roh Janusovej klietky. Asistencia: Anton Belov.
    ČUDINOV - 0:6
     
    50:15
    Od modrej z jej stredu vypálil Kutejkin, Janus cez pravý betón puk vyrazil späť do hry.
     
    50:24
    Tak sa nám to tu trhá, dve minúty dostal teraz Martensson za držanie hokejky.
     
    50:48
    Slovan poslal puk až do pásma hostí, ktorí hrajú presilovú hru štyroch proti trom.
     
    50:54
    Slovan so štyrmi hráčmi, Nagy už naskočil na ľadovú plochu.
     
    51:45
    Tičar nahodil puk z pravej strany na bránku hostí, Koskinen ho prikryl a ukľudnil hru na ľadovej ploche.
     
    51:59
    Domáci v plnom počte a na chvíľku budú hrať svoju presilovú hru.
     
    52:24
    Hostia v plnom počte, oba tímy už v plnej sile.
     
    52:43
    Ketov pekne vypálil od pravého kruhu v nájazde na bránku domácich, Janus vytesnil priestor pri ľavej žrdi a puk zlikvidoval.
     
    53:13
    Hostia ubrali z plynu a stretnutie už akoby len dohrávali, alebo čakajú na nejaký svoj brejk?
     
    54:17
    Thoresen vystrelil od ľavého kruhu, Janus puk zrazil pred seba a prikryl ho, Ericsson sa už k dorážke nedostal.
     
    56:10
    Hostia chvíľku operovali s pukom v pásme belasých, Janus vychytal Dadonova a ostatné vyriešila defenzíva HC Slovan.
     
    58:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk si tesne za modrou prevzal MILAN BARTOVIČ a pokazil Koskinenovi shut-out, keď mu puk pomedzi betóny poslal do siete. Asistencia: Cam Barker.
    BARTOVIČ - 1:6
    Do rúk to zobral konečne kapitán domácich Milan Bartovič, ktorý aspoň raz rozjasal Slovnaft Arénu
     
    58:49
    Tipnem si aj dnes mužov zápasu, v tíme hostí Anton Burdasov, v tíme domácich Milan Bartovič.
     
    59:34
    Spoza bránky medzi kruhy s pukom nakorčuľoval Burdasov, vystrelil po ľade, minul bránku Janusa.
     
    59:49
    Dnešné stretnutie sleduje 10.055 divákov, vypredaná Slovnaft Aréna v Bratislave.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
    Hráči SKA Petrohrad zožali potlesk bratislavských tribún
     
    Skončil nám zápas tenisovým výsledkom, najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Anton Burdasov, v tíme domácich Patrik Luža. Slovan dnes na favorita zápasu a ašpiranta na Gagarinov pohár nestačil a tomu zodpovedá aj výsledok. Ja len verím, že zranenie Martina Štajnocha nebude vážne a všetko napokon šťastne dopadne. Dobrú noc z Bratislavy želá všetkým Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:19:12)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 59. Bartovič (Barker) – 8. Ketov (Kadejkin, N. Belov), 9. Barabanov, 20. Martensson (Thoresen, Ericsson), 26. Burdasov (Kadejkin, Barabanov), 29. Burdasov (Kablukov), 50. Čudinov (A. Belov)


    HC Slovan Bratislava: LeNeveu (Janus) – Sersen (A), Luža, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta, Šťastný – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy (A), Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Murley, Hudáček – Ölvecký, Surový, Kudrna
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin (C), Rukavišnikov, Kutejkin, N. Belov, Čudinov, A. Belov, Chafizullin, Alexandrov – Thoresen (A), Martensson, Ericsson – Panarin, Šipačov (A), Dadonov – Chohriakov, Kadejkin, Ketov – Burdasov, Kablukov, Barabanov

    Rozhodca: Bondar, Ščeňov – Goliak, Deďulia

    Diváci: 10.055