Boston – Nashville 5:3 (kon.) | NJ Devils – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Washington 4:2 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 2:5 (kon.) | Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Tampa Bay – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:0 (kon.)
Edmonton – Arizona 1:5 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:5 (kon.)
koniec
Dallas Stars
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
cz Streda 24.12.2014, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mike SANTORELLI - 0:4
     
    56:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dlouho však branka prázdná nezůstala. Chvíli poté co ji opustil Lehtonen, ji navštívil puk. Van Riemsdyk vyvezl puk z obranné třetiny, posunul ho do strany na MIKEA SANTORELLIHO a ten kotouč bezpečně uklidil do sítě. Je rozhodnuto. To by musel být velký vánoční zázrak. Asistence: James van Riemsdyk.
    Tyler BOZAK - 0:3
     
    30:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita. Phaneuf si našel místo, natáhl k dělovce od modré, kterou Lehtonen sice vyrazil, ale pak ji baseballovým úderem do sítě dopravil TYLER BOZAK. Rozhodčí celou situaci ještě zkoumal, ale o hru vysokou holí se nejednalo. Asistence: Dion Phaneuf, Phil Kessel.
    James van RIEMSDYK - 0:2
     
    26:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš. To nyní platilo. Seguin nejprve už podruhé v zápase trefil tyč. K puku se dostal Kadri, našel přes celé hřiště na modré volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, který jel sám na Lehtonena, udělal kličku do bekhendu a zakončil mezi nohy gólmana. Asistence: Nazem Kadri.
    Nazem KADRI - 0:1
     
    00:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První vážnější akce končí v síti domácích. Van Riemsdyk zavezl puk za branku, zvedl hlavu, uviděl před brankou NAZEMA KADRIHO, poslal na něj puk a Kadri zametl kotouč za záda Lehtonena. Asistence: James van Riemsdyk, Phil Kseel.

    Michal Sedláček

    Góly a asistencie: 1. Kadri (van Riemsdyk, Kessel), 27. van Riemsdyk (Kadri), 31. Bozak (Phaneuf, Kessel), 57. Santorelli (van Riemsdyk)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Klingberg, Goligoski, Jokipakka, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn, Seguin, Hemský – Roussel, Spezza, Cole – Eakin, Morin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Polák, Rielly, Robidas – Lupul, Bozak. Kessel – van Riemsdyk, Kadri, Santorelli – Winnik, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.

    Rozhodca: Dwyer, Martell – Gibbs, Pancich