Slovensko – Poľsko 5:0 (kon.) | Česko – Maďarsko 7:1 (kon.)
koniec
Česko
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Maďarsko
cz Piatok 19.12.2014, 18:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj Vyšehradskej štvorky
Partner:
     
    55:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné, staršímu soupeři nadělíme takový příděl! Dvě členky nejaktivnějšího útoku prchly do přečíslení a Natálie Mlýnková přenechala puk VERONICE LORENCOVÉ. Ta zamířila na druhou tyčku a kotouč propadl Marujamaové přes lapačku do brány – 7:1! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    53:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to jasné, Češky teď svým soupeřkám udělily velkou lekci z produktivity a jednoznačné vítězství si nenechají vzít! Nabídku Mlýnkové hokejkou zpomalila Kaltounková a puk se odrazil před prázdnou bránu. Tam byla jako první VERONIKA LORENCOVÁ, která měla práci snadnou – 6:1! Asistence: Kristýna Kaltounková, Natálie Mlýnková.
     
    42:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým uzamkl soupeřky v jejich pásmu a po minutě znovu využívá přesilovou hru! Znovu přišla podobná akce jako před chvílí, Daniela Pejšová posílala puk do brankoviště na teč či na dorážku. Jeho směr šťastně změnila SANDRA HALOUNOVÁ a je to už 5:1! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    35:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    A to ještě není všechno, protože zasloužený gól přichází i v pokračující klasické výhodě a naše střídačka znovu nadskočila obrovskou radostí! Podruhé slaví i KAROLÍNA HORNICKÁ, která si znovu počkala na puk před brankovištěm, rychle do něj plácla a Marujamaová neměla šanci zasáhnout – 4:1! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    34:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to tam, přesilovku pěti proti třem české hokejistky využívají a vedou znovu o dvě branky! Obrovský tlak na brankoviště zakončovaly Lorencová s KRISTÝNOU KALTOUNKOVOU, a právě druhá jmenovaná je určena jako autorka gólu. Raduje se dneska už podruhé – 3:1! Asistence: Veronika Lorencová.
     
    16:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže ani ne za minutu maďarské juniorky odpovídají a poprvé v zápase se střelecky prosazují! Pintérová nabrala na pravé straně obrovskou rychlost a Juřicová napoprvé zasáhla, načež chtěla kotouč sebrat ze vzduchu. Jenže dřív u něj byla ZÓRA VIVIEN GOTTLIBETOVÁ, která ho baseballově zasmečovala do branky – 2:1! Bez asistence.
     
    16:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, skvěle! Po ubráněném oslabení naše hokejistky zase obsadily útočnou třetinu a nakonec je z toho druhý gól. Kotouč se chvíli motal pod bruslemi před brankovištěm, odkud ho vyškrábla KAROLÍNA HORNICKÁ, na jejíž bleskový pokus nemohla Marujamaová zareagovat – 2:0! Bez asistence.
     
    07:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak to je fantazie, česká patnáctka se ujímá vedení ve vlastním oslabení! Popravdě jsem ani neviděl, jak se KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ prohnala kolem strnulých maďarských hráček, než byla úplně sama před brankářkou. Tu překonala nádhernou střelou do vinglu a vedeme 1:0! Asistence: Natálie Mlýnková.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 8. Kaltounková (Mlýnková), 17. Hornická, 35. Kaltounková (Lorencová), 36. Hornická (Dýcková), 43. S. Halounová (Pejšová), 54. Lorencová (Kaltounková, Mlýnková), 56. Lorencová (Mlýnková) – 17. Gottlibetová


    Česko: Juřicová (44. Bláhová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Hrdinová, Pejšová, Erbenová "C", Jandušíková – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Samohýlová, Čajanová, Hájková, Matoušková, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Rudolf Valla.
    Maďarsko: Marujamaová (Poltzerová) – Fodorová, Mayerová, Szücsová, Pálová, Holzerová, Odnogaová, Vakánová – Pavuková, Ungárová, Szelényiová, Pintérová, Egyediová, Grkovicová, Gottlibetová, Galántaiová, Szicková, Jókai-Szilágyiová. Trenér: Tibor Marton.

    Rozhodca: Blaha – Hubáček, Karpíšek.