Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Čeljabinsk 4:3 (2:0 po s.n.) | Novokuzneck – Nižnekamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Novosibirsk – Togliatti 4:3 (kon.) | A. Mytišči – Omsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 1:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Barys 5:2 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:9 (kon.) | Novgorod – Viťaz 5:1 (kon.)
Záhreb – Ufa 1:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Barys Nur-Sultan
Nedeľa 14.12.2014, 15:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexej KALJUŽNYJ - 5:2
     
    53:09
    Dinamo Minsk dal gól!
    Vyzerá to že dnes je už rozhodnuté a domáci zvyšujú na 5:2. Po krásnej kombinácii celého prvého útoku domácich sa presadil kapitán Dinama ALEXEJ KALJUŽNYJ, ktorý poslal puk strelou z prvej ponad Lacovu lapačku. Asistencia: Paul Szczechura, Jonathan Cheechoo.
    Jonathan CHEECHOO - 4:2
     
    45:42
    Dinamo Minsk dal gól!
    No a domáci znova vedú o dva góly a je to 4:2. Domácim sa podarilo využiť presilovú hru a presadil sa JONATHAN CHEECHOO, ktorý dorazil puk za Lacov chrbát po Bailenovej strele z modrej čiary. Asistencia: Nick Bailen, Ryan Vesce.
    Charles LINGLET - 3:2
     
    42:58
    Dinamo Minsk dal gól!
    Remízový stav dlho netrval a domáci znova vedú, 3:2. MATT ELLISON sa snažilprihrať pred bránu súpera a puk sa odrazil od korčule domáceho obrancu Bartulisa za Lacou chrbát. Asistencia: Charles Linglet.
    Dmitrij UPPER - 2:2
     
    41:49
    Barys Astana dala gól!
    No a hostia vyrovnávajú na 2:2. Bartulis dostal puk na modrú čiaru a tvrdo vypálil a tesne pred Taylorom tečoval puk DMITRIJ UPPER. Asistencia: Oskars Bartulis. Talgat Žaljauov.
    Konstantin RUDENKO - 2:1
     
    27:35
    Barys Astana dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a znižujú na 2:1. Po presilovkovej kombinácii a tvrdej strele z modrej čiary od Lundina sa puk dostal ku KONSTANTINOVI RUDENKOVI a ten zakončil do odkrytej brány. Asistencia: Mike Lundin, Nikolaj Antropov.
    Charles LINGLET - 2:0
     
    18:54
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dinamo zvyšuje na 2:0 po Bailenovej prihrávke, ktorá sa zo šťastím dostal až k CHARLESOVI LINGLETOVI a ten prestrelil Jána Laca. Asistencia: Nick Bailen, Matt Ellison.
    Jonathan CHEECHOO - 1:0
     
    13:59
    Dinamo Minsk dal gól!
    Dinamo veľmi rýchlo využíva presilovú hru. Pri peknej presilovkovej kombinácii našiel Linglet JONATHANA CHEECHOOA a ten sa strelou z pravého kruhu nemýlil. Asistencia: Charles Linglet, Ryan Vesce.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 14. Cheechoo (Linglet, Vesce), 19. Linglet (Bailen, Ellison), 43. Ellison (Linglet), 46. Cheechoo (Bailen, Vesce), 54. Kaljužnyj (Szczechura, Cheechoo) – 28. Rudenko (Lundin, Antropov), 42. Upper (Bartulis, Žaljauov)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnauchov) – Krajíček, Goroško, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovec, Kaznadej – Kaljužnyj, Cheechoo, Szczechura – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Matěruchin, Stepanov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Semjonov, Savčenko, Bartulis, Lakiza, Kajrov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Gavrilin, Puškarjov – Kvaša, Poliščuk, Upper

    Rozhodca: Vasiljev, Ronn – Koršak, Černyšev

    Diváci: 15 086