Boston – Chicago 2:3 (kon.) | Buffalo – Calgary 4:3 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 4:1 (kon.)
Washington – Columbus 2:3 (po pr.) | Ottawa – LA Kings 3:5 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 2:1 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:3 (kon.) | Arizona – Nashville 1:5 (kon.) | Colorado – Winnipeg 4:3 (2:0 po s.n.)
San Jose – Minnesota 2:1 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
New Jersey Devils
cz Piatok 12.12.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jakub VORÁČEK - 4:1
     
    57:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme zřejmě definitivně rozhodnuto! Ďáblové nevyužili svou šanci a dopředu vyrazil s pukem Streit. Ve středním pásmu ho předal na Girouxe, jenž ho posunul na JAKUBA VORÁČKA, pro něhož nebyl problém vsítit gól do prázdné brány. Asistence: Claude Giroux a Mark Streit.
    Wayne SIMMONDS - 3:1
     
    55:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je to 3:1, velmi důležitá branka pro Philadelphii! Giroux nabil na modrou Streitovi a WAYNE SIMMONDS se prosadil z místa, kde během přesilové hry tráví většinu svého času – před brankou! Asistence: Mark Streit a Claude Giroux.
    Martin HAVLÁT - 2:1
     
    33:02
    Devils právě vstřelili branku!
    A je sníženo! Ďáblové využili přesilovku po 15 sekundách, když střelu Scotta Gomeze strany tečoval před brankou stojící MARTIN HAVLÁT! Asistence: Scott Gomez a Damon Severson.
    Matt READ - 2:0
     
    13:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A domácí jdou do dvoubrankového vedení! MATT READ nahrál na Couturiera na levou stranu kluziště, sám si poté sjel před branku, kam také obdržel přihrávku a uklidil puk do brány! 2:0. Asistence: Sean Couturier a Nick Schultz.
    Sean COUTURIER - 1:0
     
    06:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól, dokonce v oslabení! Židlického střelu na modré čáře zblokoval Read, který tak okamžitě vyrazil do protiútoku. Ač faulován, tak po pravé straně unikl, aby následně puk předložil před branku, kam si sjel SEAN COUTURIER, který otevřel skóre dnešního utkání! Asistence: Matt Read.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 7. Couturier (Read), 14. Read (Couturier, Schultz), 56. Simmonds (Streit, Giroux), 58. Voráček (Giroux, Streit) – 34. Havlát (Gomez, Severson)


    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Grossmann, Streit, Schultz, Coburn, MacDonald, L. Schenn – Raffl, Giroux, Voráček – B. Schenn, Laughton, Simmonds – Umberger, Couturier, Read – Rinaldo, Bellemare, VandeVelde
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Severson, Merrill, Židlický, Helgeson, Harrold – Cammalleri, Henrique, Ryder – Havlát, Gomez, Jágr – Ruutu, Josefson, Sislo – Tootoo, Gionta, Bernier

    Rozhodca: Joannette, Kowal – Amell, Brisebois