Nitra – Poprad 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Zvolen 2:1 (kon.) | Trenčín – Košice 1:4 (kon.)
Skalica – Žilina 1:3 (kon.) | Piešťany – Martin 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Košice
Piatok 28.11.2014, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    I.RACHUNEK - 1:4
     
    58:47
    Košice dali gól!
    Hostia získali puk a po prihrávke mieril sám na bránu IVAN RACHUNEK, napriek tomu, že ho Mikula dostihol a puk mu vypichol, rozhodca Baluška prekvapivo ukázal do brány – technický gól.
    HRNKA - 1:3
     
    38:18
    Košice dali gól!
    Dukla sa dopustila zbytočného zakázaného uvoľnenia, unavená päťka prehrala vhadzovanie a Košičania sa usadili v pásme. Z fyzickej prevahy a dostatku síl ťažil TOMÁŠ HRNKA, ktorý sa nenechal Hlinkom odzbrojiť, obtočil sa okolo brány a poslal strelu na Konráda. Puk domácemu brankárovi prepadol pomedzi chrániče a dokotúľal sa tesne za bránkovú čiaru.
    Asistencia: A.Jánošík
    SOJČÍK - 1:2
     
    34:39
    Košice dali gól!
    Chyba pri rozohrávke Dukly dala šancu na bleskový brejk hostí. Prečíslenie vyriešil Stupka prihríávkou na PETRA SOJČÍKA a ten zoči-voči brankárovi nezaváhal.
    Asistencie: Stupka, Cebák
    GAŠPAROVIČ - 1:1
     
    11:16
    Trenčín dal gól!
    Dlho vedenie hosťom nevydržalo. Dukla založila útok, Šišovský šikovne posunul na voľného JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý z pravého kruhu švihom prestrelil Melicherčíka.
    Asistencie: Šišovský, Petrovický
    ČEŠÍK - 0:1
     
    10:35
    Košice dali gól!
    Presilovky hostia nevyužili, no tesne po nej sa presadili z relatívne nevinnej akcie. Phillip vysunul na pravé krídlo MATEJA ČEŠÍKA, ktorý z pravého kruhu vyskúšal strelu a trafil horný roh Konrádovej brány.
    Asistencia: Phillip

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 12. Gašparovič (Šišovský, Petrovický) – 11. Češík (Phillip), 35. Sojčík (Stupka, Cebák), 39. Hrnka (A.Jánošík), 59. I.Rachunek


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Nagy) – Kozák, Andersons, Habšuda, Bokroš, Dudáš, Zošiak, Palovič – Mikula, V. Nemec, Melichárek – Šišovský, Petrovický, Jakub Gašparovič – J. Cíger, Michal Hlinka, M. Filo – Daniška, Stantien, D. Hudec – T. Lipták
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák, E. Černák, Philipp, Cebák, Šeda, Jánošík, Hiňdoš, Drgoň – I. Rachunek, Hrnka, Bartánus – Jenčík, Bartoš, Bicek – Lapšanský, Češík, Suja – Sojčík, Matúš Chovan, Stupka

    Rozhodca: M.Novák, Baluška – Stanzel, Výleta