Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta Praha 6:3 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Berani Zlín
cz Piatok 28.11.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:11
    Rákos šikovně pronikl až do útočného pásma a tam si vynutil nedovolený zákrok na svou osobu. Faulován byl Daliborem Řezníčkem (ZLN), který ho podrazil a odpyká si dvě minuty.
     
    50:54
    Po delší době uvidíme další přesilovou hru. Roman Vlach (ZLN) je dnes na trestné lavici už potřetí, tentokrát dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    38:13
    V třinecké Werk Areně se rozhodla stávkovat kostka nad ledem, přesto se pokračuje ve hře. Problémy se snad podaří vyřešit během komerční pauzy. Během ní je také vyloučen Bedřich Köhler (ZLN) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:06
    Pro ševce přichází možnost na vstřelení vyrovnávacího gólu. Vrátka na trestnou lavici Třince se totiž otevřela a zamířil tam Marek Trončinský (TRI). Odpočine si dokonce po dobu čtyř minut, a to kvůli vysoké holi.
     
    27:35
    S vyloučeními se nám roztrhl pytel. Oceláři jsou v pěti a dokonce si zopakují přesilovou hru proti třem. Roman Vlach (ZLN) musí za katr na dvě minuty za sekání v souboji s Ruferem.
     
    27:07
    Jenomže přichází další faul a Zlín musí opět do čtyř. Ondřej Veselý (ZLN) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče. Oba týmy jsou ve čtyřech, pak by měla začít přesilovka domácích.
     
    25:35
    Naprosto zbytečným faulem se prezentoval Lukáš Žejdl (TRI) a na dvě minuty své mužstvo oslabí kvůli podražení. Leška ho obral o puk a Žejdl zbytečně zatáhl za záchrannou brzdu. Zlín bude hrát pár sekund ve čtyřech proti třem.
     
    24:26
    Přesilovka beranů ale neměla dlouhého trvání. Petr Čajánek (ZLN) je vyloučen na dvě minuty za hákování a oba týmy budou hrát ve čtyřech.
     
    23:48
    Zlín přečkal dlouhé dvojnásobné oslabení a sám si zahraje přesilovou hru. Jakub Orsava (TRI) fauloval ve středním pásmu Svobodu a bude sedět dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    21:33
    A trest je to pro berany dokonce dvojnásobný. Jakub Svoboda (ZLN) totiž v témže čase fauloval jiného třineckého hokejistu a odpyká si dvě minuty za krosček. Třinec si zahraje dvě minuty v pěti proti třem.
     
    21:33
    Dalibor Řezníček (ZLN) byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Mezi střídačkami poslal k ledu domácího Noska, který musel být odváděn z ledu za pomoci realizačního týmu.
     
    15:05
    Až v šestnácté minutě zaznamenáváme první vyloučení. Rufer přihrával na střelu Klepišovi, kterému zablokoval hůl Roman Vlach (ZLN) a zaslouženě si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 11. Adamský (Polanský, Galvas), 28. Roth (Klepiš), 40. Klepiš (Polanský), 53. Dravecký (M. Doudera, Polanský), 55. Rufer (Žejdl, Klepiš), 56. Roth (Rákos, Klepiš) – 1. Veselý (Čajánek, Žižka), 33. Žižka (Čajánek, Veselý)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Trončinský, Nosek, M. Doudera, Matyáš, Galvas – Orsava, Rákos, Hrňa – Adamský (A), Polanský (C), Klepiš – Rufer, Žejdl, Dravecký – Matuš, Růžička, Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Kašík (Hromada) – Řezníček, Marušák (A), Horák, Kotvan, Valenta, Žižka – Köhler, Leška (A), Ondráček – Říčka, Vlach, Holík – Veselý, Čajánek (C), Svoboda – Sedláček, Šťastný, Kubiš. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Konc, Kubuš – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4782