Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.)
Liberec – Zlín 5:4 (kon.) | Slavia – Chomutov 1:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 2:3 (1:2 po s.n.)
koniec
Rytíři Kladno
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HC Motor České Budějovice
cz Piatok 28.11.2014, 16:00 • ČEZ Arena, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už můžu konstatovat, že dnes je hotovo. Zajíc vjel i s pukem do pásma, posunul ho Slánskému, jehož nahození zvládl z velké blízkosti uklidit v pádu do brány YUKI MIURA! Asistence: Martin Slánský, Josef Zajíc.
     
    56:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A přesilovka je takřka okamžitě využita a je skoro rozhodnuto! Hulcr po bully posunul puk do mezikruží VOJTĚCHU ŠILHAVÉMU, který se razantní střelou k tyči nemýlil! Asistence: Lukáš Hulcr.
     
    43:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A z ničeho nic je tu kontaktní gól! Vladař si nejprve s nepřehlednou situací horko těžko poradil, následné tečované nahození Škopka, které lízl svojí hokejkou DAVID RUDA, už ale zachytit nedokázal! Asistence: Petr Škopek, Jakub Šuhaj.
     
    36:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak z ničeho přichází gól z hokejek týmu, který v posledních minutách lepší opravdu nebyl! Potěchin posunul puk z modré čáry až před branku, kde ho z mírné otočky nabral MARTIN SLÁNSKÝ a propálil bezmocného Mazúcha! Asistence: Michail Potěchin.
     
    23:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak chvíli po konci přesilové hry nakonec přišlo prolomení hostující defenzivy! Kružík posunul puk do blízkosti brány soupeře, kde se nacházel zcela volný PETR HAVLŮJ, který dnes poprvé propálil Mazúcha! Asistence: Daniel Kružík, Křešimír Schildhabel.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 24. Havlůj (Kružík, Schildhabel), 37. Slánský (Potěchin), 57. Šilhavý (Hulcr), 57. Miura (Slánský, Zajíc) – 44. Ruda (Škopek, Šuhaj)


    Rytíři Kladno: Vladař (Zázvorka) – Malý, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Zajíc – Hajný, Šilhavý, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal Kuzďas, Miura, Kružík
    HC Motor České Budějovice: Mazúch (Ovsjannikov) – Škopek, Hanus, Janásek, Malovec, Matoušek, Břečka, Kutiš – Prokeš, Ruda, Šuhaj, Točík, Koupal Šulek, Švec, Vácha, Panáček, Bárta, Opava, Pašek, Suchánek

    Rozhodca: Pavlovič – Marek, Doležal