Buffalo – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 4:3 (kon.)
Columbus – Tampa Bay 4:7 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:4 (kon.) | Montreal – Minnesota 4:1 (kon.)
Washington – Carolina 4:3 (po pr.) | St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Dallas – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:1 (kon.) | LA Kings – Vancouver 5:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
New York Rangers
cz Nedeľa 09.11.2014, 01:20 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    KOMAROV - 5:4
     
    54:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Chybu jednoho z hráčů Rangers domácí trestají gólem. K puku se dostal Gardiner, poslal ho na druhou stranu, kde z první na pálil LEO KOMAROV a trefil se přesně do odkryté sítě. Asistence: Jake Gardiner.
    POLÁK - 4:4
     
    47:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno. To je zápas. Kadri poslal kotouč na modrou, odtud si puk zastavil a poté vypálil český bek ROMAN POLÁK, který usměrnil puk do sítě. Před bránou dobře clonil Clarksson a Komarov. Asistence: Nazem Kadri.
    NASH - 3:4
     
    44:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostí se ujímají vedení. Střelcem gólu není nikdo jiný než kanonýr Rangers RICK NASH. St. Louis se dostal k puku, který vydoloval Brassard, poslal kotouč před bránu a tam ho do sítě usměrnil právě Nash. Asistence: Martin St. Louis, Dercik Brassard.
    HAGELIN - 3:3
     
    37:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vypadalo to, že puk směřuje na zakázané uvolnění, ale nestalo se tak. Hra pokračovala a Robidas chybně rozehrál puk se dostal na Moore, ten ho ihned poslal před bránu, kde CARL HAGELIN prostřelil Berniera mezi betony a vyrovnal. Asistence: Dominick Moore.
    ZUCCARELLO - 3:2
     
    19:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď na druhé straně. Keider dobře zapracoval za brankou, puk poslal na kruh, odkud pálil MATTS ZUCCARELLO a trefil se přesně mezi betony brankáře Berniera. Už je to zase jen o gól. Asistence: Chris Keider, Derek Stepan.
    PÁNIK - 3:1
     
    19:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rangers inkasují gól do šatny. Leafs se usadili v útočné třetině, puk se doklouzal na modrou, odkud nahazoval Franson, puk se odrazil mezi kruhy, kde pálil RICHARD PÁNIK a trefil přesně! Asistence: Cody Franson.
    HOLLAND - 2:1
     
    15:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs v oslabení otáčí skóre. Skvělou práci odvedl Komarov. Ten se i přes obránce Rangers natlačil podél mantinelu k bráně, puk předložil za sebe, kde se puku ujal PETER HOLLAND, udělal Talbotovi kličku a do odkryté brány zakončil. Asistence: Leo Komarov.
    KESSEL - 1:1
     
    08:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Leafs si usadili v útočné třetině a vytvořili si tlak. Phaneuf poslal puk na van Riemsdyka, který přihrávkou přes brankoviště našel na druhé straně volného PHILA KESSELA a ten kotouč nasměřoval do sítě. Asistence: James van Riemsdyk, Dion Phaneuf.
    KREIDER - 0:1
     
    00:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je vstup do utkání. Leafs opět špatně začali. Klein Zuccarello vybojoval puk, poslal ho na modrou, odkud se ke střele dostal Klein a jeho ránu do sítě tečí usměrnil CHRIS KREIDER. Asitence: Kevin Klein, Mats Zuccarello.

    Michal Sedláček

    Góly a asistencie: 9. Kessel (van Riemsdyk, Phaneuf), 16. Holland (Komarov), 20. Pánik (Franson), 48. Polák (Kadri), 55. Komarov (Gardiner) – 1. Kreider (Zuccarello, Klein), 20. Zuccarello (Keider, Stepan), 38. Hagelin (Moore), 45. Nash (St. Louis, Brassard)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Rielly, Polák, Robidas, Gardier – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Pánik, Kadri, Clarkson – Komarov, Holland, Santorelli – Leivo, Carrick, Frattin.
    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – M. Staal, Klein, Hunwick, Girardi, Allen, Kostka – Nash, Brassard, St. Louis – Kreider, Stepan, Zuccarello – Hagelin, D. Moore, Stempniak – Glass, Hayes, Duclair.

    Rozhodca: St. Pierre, Pollock – Nansen, Brisebois

    Diváci: 19 320