Omsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Barys – Togliatti 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Nižnekamsk 3:0 (kon.)
Ufa – Čeljabinsk 2:3 (1:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Vladivostok 1:0 (kon.) | Soči – Riga 4:2 (kon.)
Jaroslavľ – Helsinki 1:3 (kon.) | A. Mytišči – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 4:6 (kon.)
Záhreb – Novokuzneck 2:1 (3:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Salavat Julajev Ufa
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Streda 29.10.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dmitry PESTUNOV - 2:3
     
    3. séria
    1:2
    CEL: Dmitry PESTUNOV pohybom tela oklamal Sokhatskeho a zasunul puk do odkrytej brány – 1:2.
     
    56:54
    Pihlström dostal skvelú prihrávku medzi kruhy, kde bol úplne sám, Garnett jeho strelu vyrazil hokejkou.
     
    55:48
    Domáci nahodili puk od modrej, pred bránou ho ešte tečoval a Garnett absolútne nevedel kde ju puk, tak sa natlačil na bránkovú čiaru a dúfal, že ho puk trafí. Puk sa odrazil od Garnetta do bránkoviska, kde sa k dorážke dostávali dvaja domáci hráči, ale ani jeden ho nepretlačil do brány a následne ho hostia odpaľujú.
     
    55:28
    Maxim Kondratejev – zdržovanie hry.
     
    55:00
    Toto mal byť gól, ale neje !!!
    Kulda pálil od modrej, ale jeho strela neprešla cez hradbu tiel, tak sa ku puku dostal Makarov, ktorý vyzeralo, že bude páliť, ale nezištnou prihrávkou našiel pred prázdnou bránou Kaigorodova, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, ale ten minul !!!
     
    53:20
    Filipp Toluzakov – sekanie.
     
    51:30
    Domáci varili hostí v ich pásme niečo vyše minúty a hostia sú radí, že puk odpaľujú a môžu isť striedať. Ale teraz domáci pálili na Garnetta z každej pozície a Garnett miestami aj so šťastím odolal.
    Teemu HARTIKAINEN - 2:2
     
    50:20
    Salavat Ufa dala gól!
    Makarov vyhral buly pre Dubrovskeho, ktorého strelu Garnett vyrazil pred seba, kde sa najlepšie zorientoval TEEMU HARTIKAINEN a puk posiela za jeho chrbát.
    Asistencie: Jegor Dubrovsky, Dmitry Makarov.
     
    48:55
    Domáci mohli využiť chybu hostí, ktorý zabudli puk za sebou. Pihlström ho našiel za bránou, ktorú obišiel a našiel pred ňou Skačkova, ktorý z bezprostrednej blízkostí mieril nad.
    Deron QUINT - 1:2
     
    47:17
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Zavaruchin perfektné zaviezol puk do pásma, obišiel bránu a medzi kruhmi našiel DERONA QUINTA a ten parádne vymietol ľavú šibenicu.
    Asistencie: Alexei Zavaruchin, Semjon Kokujov.
     
    44:10
    Garnett teraz vyšiel do rohu pomôcť svojmu obrancovi, ale obidvaja zaváhali a už bol pri nich hráč Ufy, ktorý puk zobral a skúsil ho poslať pred bránu, ale tam nenašiel ani jedného svojho spoluhráča a hosťujúci obrancovia vyhadzujú puk do stredného pásma.
     
    37:33
    Čistov – sekanie.
     
    35:45
    Hráč domácich zaviezol puk do pásma, kde urobil otočku okolo vlastnej osi, rozumne počkal na Lekomtceva, ktorý potom čo puk dostal na čepeľ naznačil strelu, vyhol sa jednému z hostí, ktorý sa mu hodil do strely a vystrelil. Garnett musel jeho strelu stlmiť ramenom a okamžite puk prikryť lapačkou.
     
    34:30
    Domáci sa natlačili pred bránu, Dubrovsky skúsil spoza nej zakončiť, ale Garnett vyrazil iba puk pred seba a potom nasledovalo veľmi veľa dorážiek, ktorého nakoniec Garnett vyriešil priľahnutim puku.
     
    31:20
    Kutuzov – hákovanie.
    Maxim KONDRATEJEV - 1:1
     
    26:31
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    MAXIM KONDRATEJEV nahodil puk od modrej na bránu, Sokhatsky absolútne nič nevidel, keďže pred ním stalo viacero hráčov a puk prechádza až za jeho chrbát.
    Asistencie: Dmitry Pestunov, Vitaly Atjušov.
     
    24:32
    Dubrovsky – nedovolené bránenie.
     
    19:50
    Na konci tretiny ešte veľká príležitosť domácich, keď Makarov skúsil spoza brány prekvapiť Garnetta, no ten bol pripravený a následne vznikla vojna pred Garnettom o to, že kto trafí puk.
     
    16:16
    Čistov – hákovanie.
    Arturs KULDA - 1:0
     
    14:15
    Salavat Ufa dala gól!
    ARTURS KULDA dostal prihrávku na modrú čiaru, skadiaľ nabil svoj kanón a prestrelil všetko čo mu stalo v ceste. Garnettovi skvelo ešte clonil hráč Ufy, Garnett možno ani sám nevie skadiaľ ten puk vošiel do brány.
    Asistencie: Alexei Kaigorodov, Antti Pihlström.
     
    11:00
    Sjomin – sekanie.
     
    07:40
    Pekná kombinácia hostí, domáci absolútne nato nedokázali reagovať. Prihrávka od modrej do ľavého kruhu na vhadzovanie, skadiaľ okamžite prihrávka medzi kruhy na Kondratejeva, ktorý pálil z prvej, ale iba do stredu brány, kde bol pripravený Sokhatsky.
     
    06:10
    Višnevskij – hákovanie.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 15. Kulda (Kaigorodov, Pihlström), 51. Hartikainen (Dubrovsky, Makarov) – 27. Kondratejev (Pestunov, Atjušov), 48. Quint (Zavaruchin, Kokujov), rozh. náj. Pestunov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Martin Ružička (CEL)
    1:1   Alexei Kaigorodov (UFA)
    2. séria:
    1:1   Stanislav Čistov (CEL)
    1:1   Teemu Hartikainen (UFA)
    3. séria:
    1:2   Dmitry Pestunov (CEL)
    1:2   Andrei Zubarev (UFA)


    HC Salavat Julajev Ufa: Sokhatsky (Irving) – Heikkinen, Višnevskij, Kutuzov, Zubarev, Kolcov, Kulda, Lekomtcev, Setdikov, – Khlystov, Sjomin, Tolpeko – Makarov, Dubrovsky, Hartikainen – Pihlström, Kaigorodov, Skačkov – Stepanov, Slepyšev, Glukhov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnet (Demchenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov, Vasilčenko, Chlystov, Kondratejev – Čistov, Buliš, Panov – Glinkin, Zavaruchin, Kokujov – Ružička, Pestunov, Penkovskij – Jerofejev, Sajustov, Toluzakov.

    Rozhodca: Sergej Kulakov, Jevgenij Romaško – Eduard Metalnikov, Alexandr Sirotkin

    Diváci: 6650