Třebíč – Chomutov 1:2 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:5 (kon.)
Litoměřice – Šumperk 6:2 (kon.) | Havířov – Most 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.)
koniec
AZ Havířov
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Most
cz Streda 29.10.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Téměř z čistého nebe se zablesklo i zahřmělo na druhé straně. MICHAL SZTEFEK dostal puk mezi kruhy, odstavil si obránce a tvrdou ranou příklepem se trefil přesně nad Soukupův beton – 5:1. Asistence Peter Bezuška.
     
    52:48
    Velká dvojšance AZetu. Nejprve Fořtova táhlá střela těsně minula šibenici a pak Loskotova dorážka projela za zády Soukupa mosteckým brankovištěm.
     
    50:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádička od DAVIDA KLIMŠI, který dostal puk do jízdy mezi kruhy, najel si před Soukupa a blafákem do bekendu jej počtvrté překonává. Asistence Martin Jakúbek a Jiří Krisl.
     
    50:39
    Loskot sice Valentovu střelu od modré tečuje mezi Soukupovy betony, jenže mezitím je posunuta hostující branka, takže gól samozřejmě neplatí.
     
    Dnešní utkání sleduje 1.868 diváků.
     
    37:45
    Havířov se řítil ve třech na jednoho obránce. Jakúbek pěkně našel z křídla Klimšu, ale ten při zakončení netrefil dobře puk.
     
    35:20
    Teď ale havířovský šikula fauloval. Pechanec (HAV) 2 min. vysoká hůl.
     
    33:30
    Chmielevski měl před sebou na chvíli zcela odkrytou klec, ale jeho pokus opět vyrazil skvěle se přesunuvší Soukup.
     
    32:10
    Havelka (MST) 2 min. hrubost.
     
    32:05
    Sztefek s Marunou jeli sami na jediného beka, ale Maruna trefuje skvěle se přesunuvšího brankáře.
     
    31:15
    Je se na co dívat při hře ve čtyřech. Štencl předvedl krásnou stahovačku a nahrál Chmielevskému, který ale Soukupa zblízka nepřekonal.
     
    30:22
    Tak ne. Vyvrcholením byla až následná férová bitka mezi Jiránkem (HAV) a Nedrdou (MST). Domácí borec by ji asi vyhrál na body, ale oba dostávají 2+2 min. za hrubost.
     
    28:57
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 1:3, když se k puku dostal mezi kruhy PAVEL SMOLKA a přesnou střelou k tyči překonává Danečka. Asistence Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.
     
    28:20
    Po delší době šance mosteckých. Petruška se proháčkoval před Danečka a dostal k dispozici dvě střely – Daneček obě vyrazil.
     
    28:05
    Další nápor AZetu vrcholí bombou Krisla těsně mimo a Klimšovou střelou, která lízla horní tyčku.
     
    27:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech AZetu svědčí. Opět si vytvořil velký tlak v útočném pásmu a nakonec je to TOMÁŠ JIRÁNEK, kdo vleže posílá puk potřetí za Soukupa. Asistence Tomáš Fořt.
     
    26:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech AZ hostům prakticky nepůjčil puk a vše vrcholí jeho druhou brankou. MAREK LOSKOT už měl práci na brankovišti snadnou, když doklepl puk do odkryté branky. Asistence Aron Chmielewski a Jan Štencel.
     
    25:44
    Přesilovka Mostu končí. Pechanec sebral hostům puk a jezdil s ním tak dlouho, až jej hosté faulovali. Slavíček (MST) 2 min. hákování.
     
    25:25
    Mezitím se hra přesunula na druhou polovinu hřiště a tam domácí faulovali. Tomi (HAV) 2 min. krosček.
     
    25:05
    Klimša sám před Soukupem. Ale ani nadvakrát puk za jeho záda neprocpal.
     
    24:35
    Šlahař nabil Jakúbkovi mezi kruhy, Soukup sklapl betony včas.
     
    23:35
    Hostující obrana zcela zapomněla na své modré na Loskota, který se následně natlačil před Soukupa, ale ani nadvakrát jej nepřekonal.
     
    22:53
    AZ bude mít přesilovku. Kokeš (MST) 2 min. podražení.
     
    19:10
    Pechanec vypíchl puk na modré a pelášil na Smolku, ten jeho střelu švihem vyrazil ramenem.
     
    18:29
    Šlahař (HAV) 2 min. podražení.
     
    15:36
    Další megašance mosteckých. Nejprve spůsobili velký zmatek na havířovském brankovišti a k zakončení se pak dostal Válek, ale jeho bekend trefuje jen břevno.
     
    09:33
    Rychlý kontr AZetu 3 na 2 vyvrcholil zpětnou příhrou na najetého Sztefka – ten z první přízemní střelou těsně míjí tyč.
     
    07:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ jde po krátkém tlaku ve svém útočném pásmu do vedení. DANIEL GRACA se dostal k puku v ideální pozici mezi kruhy a přesnou střelou otevírá skóre – první letošní branka pro tohoto mladého obránce. Asistence Martin Jakúbek.
     
    05:50
    Třetí varování pro domácí. Danečkovi vypadl z lapčky puk a Slavíček jej z blízka mohl dorážet – napodruhé už byl domácí brankář preciznější.
     
    04:45
    Hosté jsou velmi nebezpeční v rychlém protiútoku. Nyní šli 2 na 1 a Smolkova střela jen těsně minula roh Danečkovy branky.
     
    01:27
    První útok hostů vedl Tauš, nahrál na modrou Grinovi jehož střela přeletěla Danečka a spadla za něj do brankoviště. Na poslední chvíli pak puk odpálil obránce mimo.

    Tomáš Vlček

    Góly a asistencie: 8. Graca (Jakúbek), 27. Loskot (Chmielewski, Štencel), 28. Jiránek (Fořt), 51. Klimša (Jakúbek, Krisl), 58. Sztefek (Bezuška) – 29. Smolka (Kubinčák, Hora)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Valenta, Matějíček, Graca, Krisl, Štencel, Bezuška, Klok, Foltýn – Jiránek, Loskot, Fořt – Jakúbek, Šlahař, Klimša – Chmielewski, Pechanec, Tomi – Matějek, Maruna, Sztefek
    HC Most: Soukup (Horák) – Pavelka, Havelka, Hora, Grin, Kousalík, Čížek, Kokeš – Mical, Válek, Petruška – Tauš, Slavíček, Bojer – Kubinčák, Alinč, Smolka – Nedrda

    Rozhodca: Kopeček – Hanzlík, Moravec

    Diváci: 1.868