Boston – San Jose 5:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa Bay 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Florida Panthers
cz Streda 22.10.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Brad BOYES - 3:4
     
    62:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme rozhodnuto, Florida Panthers využívají přesilové hry v nastavených pěti minutách a berou pro sebe jeden bod ze zápasu navíc. Hosté se usadili v útočné třetině a BRAD BOYES po krásné přihrávce na jeho hokejku propálil dnes kvalitně chytajícího Reta Berru. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    61:26
    Výtečná příležitost pro Floridu, který si zahraje přesilovou hru. Domácí Stuart inkasuje od rozhodčího dvě minuty za podražení.
     
    58:42
    Jan Hejda mohl klidně rozhodnout o výsledku, když se zpoza branky dostal puk právě na jeho hokejku. Nakonec rána českého obránce zachycena Luongem.
     
    52:36
    Vyloučení pro Floridu, dvě minuty za nedovolené bránění dostává pro atak brankáře Roberto Luonga hostující Nick Bjugstad.
     
    50:01
    Parádní zákrok Reta Berry, který před další komerční přestávkou výtečně nadvakrát zlikvidoval šance dojíždějících útočníků Avalanche!
     
    49:05
    Oddechový čas pro hosty.
     
    42:05
    Naopak teď čekají nepříjemné chvíle mužstvo z Denveru, menší trest za podražení dostává Briere a bude doufat, že zůstane v boxu celé dvě minuty.
     
    39:02
    Na konci druhé třetiny vyloučení, dvě minuty za hákování dostává hokejista Floridy Sean Bergenheim, autor předchozí branky.
    Sean BERGENHEIM - 3:3
     
    37:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď asi hodně zaskočená střídačka domácích, která už možná počítala s náskokem jedné branky po čtyřiceti minutách hry. Proti byl ale SEAN BERGENHEIM, jenž parádně sjel před svatyni soupeře a zastínil Berrovi výhled, přičemž se mu podařilo skórovat. Opět vyrovnáno. Asistence: Dylan Olsen, Nick Bjugstad.
     
    36:13
    Bitka na ledě mezi domácím Clichem a hostujícím MacKenziem, druhá třetina toho nabízí opravdu hodně. Trestání jsou pochopitelně oba muži.
    Jarome IGINLA - 3:2
     
    34:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrat ve druhé třetině z pohledu hráčů Lavin dokonán úplně! Těžko říct, co trenér Patrick Roy svým svěřencům naordinoval, ale funguje to vskutku parádně. JAROME IGINLA byl ve správnou chvíli na správném místě, když si sjel na brankoviště a srazil do sítě nahozený puk před klec Roberta Luonga. Během několika momentů sledujeme naprostý obrat výsledku. Asistence: Alex Tanguay.
     
    31:59
    Domácí čeká už třetí početní výhoda v krátkém časovém sledu. Do boxu trestoměřičů odjíždí jeden z hokejistů Floridy za podražení.
    Gabriel LANDESKOG - 2:2
     
    31:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, není pochyb o tom, jak moc Colorado nakopla kontaktní branka na 1:2, o pár vteřin později přichází dokonce vyrovnávací zásah. GABRIEL LANDESKOG předvedl po přepychové nahrávce od spoluhráče krásné zavěšení puku do sítě z pravé strany. Skóre na kostce je velice rychle smírné, začínáme nanovo. Asistence: Ryan O'reilly, Nick Holden.
    Tyson BARRIE - 1:2
     
    30:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak se Avalanche přeci jen dočkali, i když se zdálo, že budou dnes muset puk tlačit do branky tlačit i očima, aby se jim podařilo skórovat. Dvojnásobnou početní výhodu využil ve prospěch domácího mančaftu parádní ranou z dálky TYSON BARRIE, jehož jedová dělovka málem roztrhla síťku v zařízení Roberta Luonga. Colorado je zpátky v zápase. Asistence: Ryan O'reilly, Matt Duchene.
     
    30:01
    Arbitři se chvíli radili, ale nakonec usoudili, že bude vyloučen další hráč Panthers. Dvě minuty za zdržování hry musí odpykat Erik Gudbarnson.
     
    29:04
    Až nyní hlavní rozhodčí utkání ukazuje na prvního vyloučeného zápasu. Přesilovou hru si zahrají Colorado Avalanche, protože dvě minuty za vysokou hůl dostává Boyes.
     
    27:00
    Obranná dvojice Floridy rozjela novou akci za vlastní brankou, nakonec se do kvalitního zakončení dostal Jussi Jokinen, který jen těsně nezasunul tuš po ledě za čáru.
    Alexander BARKOV - 0:2
     
    13:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Utlumení Colorado Avalanche dostávají druhé nepříjemné upozornění během zahajovací třetiny utkání. Předchozí možnost hostů zakončit puk do sítě ještě nevyšla, jenže napodruhé už Panthers zvedají ruce nad hlavy. ALEXANDER BARKOV získal od spoluhráče puk přesně před bránu po předpisové přihrávce a překonová Berru střelou z první. Asistence: Aaron Ekblad, Brad Boyes
    Brandon PIRRI - 0:1
     
    04:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Mírně ospalý začátek nakonec vyústil v zahajovací branku zápasu. Zdánlivě málo nebezpečná akce skončila radostí mužů ve světlých dresech, když puk přesně do místa v mezikruží dostal hostující BRANDON PIRRI, jehož dělovka snad ani nemohla skončit jinak než gólem. Colorado má hned od startu duelu co dohánět. Asistence: Jussi Jokinen.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 31. Barrie (O'reilly, Duchene), 32. Landeskog (O'reilly, Holden), 35. Iginla (Tanguay) – 5. Pirri (Jokinen), 14. Barkov (Ekblad, Boyes), 38. Brgenheim (Olsen, Bjugstad), 63. Boyes (Huberdeau)


    Colorado Avalanche: Berra – Johnson, Holden, Barrie, Hejda, Wilson, Stuart – O'reilly, Mackinnon, Landeskog – Iginla, Duchene, McGinn – Briere, Mitchell, Tanguay – Talbot, Cliche, McLeod
    Florida Panthers: Luongo – Ekblad, Campbell, Kulikov, Mitchell, Gudbranson, Olsen – Boyes, Barkov, Bergenheim – Upshall, Bjugstad, Huberdeau – Jokinen, Pirri, Fleischmann – Thornton, MacKenzie, Kopecký

    Rozhodca: Meier, Walsh – Grandt, Cherrey

    Diváci: 14 440