Čeljabinsk – Záhreb 2:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:4 (0:1 po s.n.) | Nižnekamsk – A. Mytišči 2:3 (kon.)
Togliatti – Dinamo Minsk 1:3 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Pondelok 20.10.2014, 17:30 • Arena Lada • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    BARANCEV - 1:3
     
    59:32
    Togliatti dáva gól! Gól strelil BARANCEV, Asistencie: Černikov, Petrov
    Domáci využívajú presilovú hru a predsa len sa po veľkej snahe dočkali aspoň čestného gólu v dnešnom stretnutí. Barancev dostal prihrávku spoza bránky od Černikova a strelou a ľavého kruhu prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.
     
    45:43
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil ELLISON. Asistencie Linglet.
    Z ľavej strany sa dostal do zakončenia Charles Linglet, ktorého strelu dokázal Ježov vyraziť iba ku pripravenému MATTOVI ELISSONOVI, ktorý zakončuje do prázdnej brány, keďže brankár domácich sa nestihol presunúť. Skvelé postavenie pred bránkou teraz pasuje Elissona do role strelca.
     
    08:51
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil CHEECHOO.
    Hostia udreli aj po druhý krát, presadil sa ich najproduktívnejším hráč JONATHAN CHEECHOO, ktorý dostal skvelú prihrávku pred bránkovisko od Alexandra Kaľužného, ktorý má leví podiel na góle, pretože na seba dokázal naviazať brániaceho hráča a dať svojmu spoluhráčovi puk ako na podnose, pričom Jonathan Cheechoo už len nastavil hokejku a puk končí za Ježovom aj po druhý krát.
    KULAKOV - 0:1
     
    01:18
    Dinamo Minsk dal gól!
    Gól strelil KULAKOV.
    Veľmi smolný moment pre domácich, keď po súboji za bránkou skončil puk vo vzduchu a ALEXANDER KULAKOV ho dokázal dopraviť veľmi šikovne za chrbát domáceho brankára. Moment, ktorý v hokeji veľmi často nevidíme, ale padajú aj takéto góly.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 60. Barancev (Černikov, Petrov) – 2. Kulakov (Gavrus), 9. Cheechoo (Kalužnij), 46. Ellison (Linglet)


    Lada Togliatti: Ježov – Barancev, K.Sloboda, Šulakov, Hunkes, Vorobjov, Romanov, Ogurcov,Stulov – Černikov, Petrov, Golubev, Nikitenko, Valujsky, Zatovič, Mastrjukov, Bocharov, Šarov, Belousov, Šenfeld, Strelcov
    HC Dinamo Minsk: Haugen – Bailen, Nogačjov, Švárny, Goroško, Lisovec, Šinkevič, Filičkin – Cheechoo, Szczechuta, Kalužnij, Ellison, Vesce, Linglet, Kulakov, Gavrus, Meleško, Drozd, Zacharov, Razvadovsky