Čeljabinsk – Záhreb 2:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:4 (0:1 po s.n.) | Nižnekamsk – A. Mytišči 2:3 (kon.)
Togliatti – Dinamo Minsk 1:3 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
KHL Medveščak Záhreb
Pondelok 20.10.2014, 15:00 • Traktor Ice Arena (kapacita 7,500 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Arťom PENKOVSKIJ - 2:4
     
    52:48
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gól strelil PENKOVSKY.
    Penkovsky sa teraz dostal k puku po vhadzovaní a strelou švihom z ľavej strany prekonáva Brusta, ktorý mal mierne zakrytý výhľad.
    Martin ST.PIERRE - 1:4
     
    47:06
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil ST.PIERRE.
    Domáci brankár teraz vyrobil fatálnu chybu, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou rozhoduje tento zápas. Po nahodenom puku za bránu od hostí sa Garnett vybral za bránu, kde dokázal puk zachytiť, následne ho však rozohral len ku Segalovi, ktorý našiel prihrávkou pred bránou St.Pierreho a ten na dvakrát prekonal domáceho brankára, ktorý sa v tej chvíli vracal do svojej bránky.
    Stanislav CHISTOV - 1:3
     
    34:18
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gól strelil CHISTOV. Asistencie Quint.
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a vyháňajú Murraya z trestnej lavice. Presadil sa Stanislav Chistov, ktorý po prihrávke od Quinta vyslal z ľavého kruhu strelu švihom a Brust nemal nárok, kedže vo výhľade mal okrem puku ešte dvoch hráčov.
    Brock TROTTER - 0:3
     
    27:29
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil TROTTER.
    Totálna deštruktáž domáceho tímu v druhej tretine. Po ľavej strane sa teraz dostal do zakončenia Wright, pričom puk skončil na tyči Garnettovej brány a z následnej dorážky sa už TROTTER nemýlil, pretože puk sa ocitol tesne pred bránkovou čiarou.
    Ville LEINO - 0:2
     
    24:10
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil LEINO.
    10 sekúnd teraz stačilo hosťom na dva góly. Bezprostredne po vhadzovaní sa s pukom do útočného pásma dostal po ľavej strane Thomas, ktorý našiel prihrávkou pred bránkoviskom LEINA, ten si dal puk na bekhand a poslal ho z bezprostrednej blízkosti domáceho brankára do siete.
    Matt ANDERSON - 0:1
     
    24:00
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Gól strelil ANDERSON.
    Krásny hokejový moment, akoby z učebnice. Leino teraz krásnou prihrávkou z rohu klziska našiel na modrej čiare ANDERSONA, ktorý si pripravil puk na strelu a následne poslal puk nad nechytateľne nad lapačku domáceho brankára.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 35. Chistov (Quint), 53. Penkovsky – 24. Anderson (Leino), 25. Leino (Anderson, Thomas), 28. Trotter (Wright, Palushaj), 48. St.Pierre (Segal)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Atjušov(A), Chlystov, Kondratjev – Chistov, Panov(A), Bulis(C), Kokujov, Wilson, Penkovsky, Glinkin, Popov, Ružička, Gubarev, Mokin, Sajustov.
    KHL Medveščak Záhreb: Brust (Dekanich) – Martinovic, Flood, Carle(A), Morrisonn, Kinrade, Hutchinson – Thomas, Anderson, Leino, Segal, Pelletier, St.Pierre, Glumac, Murray(C), Bjorkstand, Palushaj, Trotter, Wright.

    Rozhodca: Shchenyov Roman, Dreyev Alexander – Matyusha Andrei, Petrov Evgeny