Getafe – Córdoba 1:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
1:1 (0:0)
Cordoba CF
Piatok 03.10.2014, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
    BABÁ - 1:1
     
    89
    Getafe dalo gól!
    Tak domácim sa to nakoniec podarilo. Tak toto bola nádherná akcia, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani Barcelona. Escudero dostal loptu za obranu hostí, z prvej našiel pred bránou BABÚ DIAWARU, ktorý sa už nemýlil. Jednogólové manko je už zmazané, žeby sa domáci pokúsili o obrat?
     
    87
    Sarabia (Getafe) sa prezentoval nedovoleným zákrokom, za ktorý videl žltú kartu.
     
    85
    Obrovská šanca Getafe! Spolupráca žolíkov Sammira a Hinestroza. Druhý menovaný sa dostal k lopte po prihrávke Sammira, zasekol si obrancu, vystrelil na prednú tyč a brankár Carlos z bránkovej čiary vyráža. Tak teraz to pred jeho bránou doslova horí.
     
    83
    Šanca domácich! Babá sa predral do pokutového územia, zakryl výborne loptu, následne ju poslal na druhú stranu, kde dobiehal jeho spoluhráč v sklze, no chýbal mu možno krok. Tak už mohlo byť vyrovnané.
     
    80
    Striedanie v tíme Córdoby: ihrisko opúšťa Fede, jeho miesto zaujme Rossi.
    EKENG - 0:1
     
    78
    Córdoba CF dáva gól!
    Tak toto bol gól doslova z ničoho nič. Hostia teraz využili chybu domácich v obrane, a Getafe bolo potrestané tým najhorším spôsobom. Zlú rozohrávku vystihol PATRICK EKENG, ktorý v rýchlosti obišiel 2 obrancov, dostal sa do pokutového územia a vystrelil na zadnú žrď. Lopta skončila v bráne a hostia sa dostávajú do jednogólového vedenia!
     
    75
    Striedanie v tíme Getafe: ihrisko opúšťa Lafita, jeho miesto zaujme Babá.
     
    73
    Šanca hostí! Tak toto bolo zahrané veľmi dobre. Ghidas sa dostal k hlavičke po podarenom centri od spoluhráča, chrbtom k bráne namieril medzi 3 tyče, no pozorný brankár Guaita výborných zákrokom loptu chytil!
     
    64
    Dvojité striedanie v tíme Getafe: ihrisko opúšťajú Yoda a Castro, ich miesta zaujmú Sammir a Hinestroza.
     
    62
    Tak teraz rozhodcovia neuznali domácim regulérny gól. Bolo to z rohu, kde lopta bola na prednej tyči predĺžená, potom smerovala k zadnej tyči, kde dobehol Lafita a bez problémov trafil odkrytú bránu hlavou, no asistent rozhodcu teraz odmával neexistujúci offside. Tak toto by sa v najvyššej španielskej súťaži nemalo stávať.
     
    58
    Striedanie v tíme Córdoby: ihrisko opúšťa Crespo, jeho miesto zaujme Pinillos.
     
    57
    Čerstvý Fede (Córdoba) teraz poslal k zemi domáceho Valeru za čo videl žltú kartu. Tak toto bude opäť ďalšia zaujímavá štandardka pre domácich.
     
    55
    Tak toto zaváňalo gólom! Bol z toho signál nakoniec, k strele sa dostal Michel, tomu to moc nevyšlo, lenže nožničkami sa to snažil zachrániť Yoda, ktorého pokus letel mimo bránu.
     
    53
    Striedanie v tíme Córdoby: ihrisko opúšťa Silva, jeho miesto zaujme Fede.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    39
    Domáci Yoda sa dostal do dobrej príležitosti, no nedokázal svoju šancu zužitkovať a loptu poslal iba do stredu brány, kde bol pripravený Carlos, ktorý s týmto pokusom nemal žiaden problém.
     
    38
    Obrovská šanca Córdoby! Ghilas si pohral s obranou domácich, následne jeho strela bola tečovaná a lopta skončila len tesne vedľa pravej tyčky brankára Guaita. Dokonca hostia nebudú kopať ani rohový kop, rozhodca jasný teč nepostrehol.
     
    34
    Veľmi pekná akcia domácich! Valera dostal loptu na pravom krídle z voleja nacentroval do pokutového územia, kde našiel Yodu, ktorý z prvej mieril na zadnú žrď, no lopta do brány nezaplávala. Tak s týmto sa dalo lepšie naložiť.
     
    30
    Žltú kartu za zastavenie protiútoku videl Ekeng (Córdoba).

    Marek Farkaš

    Góly: 89. Babá – 78. Ekeng

    Karty:   87. Sarabia (GET) – 30. Ekeng (COR), 57. Fede (COR)


    Getafe CF: Guaita – Velázquez, Valera, Naldo, Escudero, Yoda (64.Hinestroza), Míchel, Lacen, Castro (64.Sammir), Pablo Sarabia, Lafita (75.Babá)
    Náhradníci: Jonathan, Roberto Lago, Sammir, Arroyo, Babá, Rodríguez, Hinestroza
    Manažér: Cosmin Contra

    Cordoba CF: Carlos – Pantić, Crespo (58.Pinillos), Iñigo López, Gunino, López Silva (53.Fede – 80.Rossi), Ekeng, Cartabia, Borja, Luso, Ghilas
    Náhradníci: Saizar, Rossi, Xisco, Deivid, Caballero, Pinillos, Fede Vico (80.Rossi)
    Manažér: Albert Ferrer

    Rozhodca: Juan Martínez Munuera – Jacobo Martínez Segovia, David Canales Cerdá – Saul Ais Reig