Trnava – Pov. Bystrica 8:1 (kon.) | Michalovce – Prievidza 8:5 (kon.) | SR 18 – Spišská N. Ves 5:1 (kon.)
Bardejov – Senica 5:0 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 8:2 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 24.09.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    54:25
    Krušné chvíle pre domácich hráčov budú po tom, čo Jozef Tomčák bude trpieť na trestnej lavici za faul v útočnom pásme pri snahe získať naspäť puk.
     
    49:19
    Sekundu pred vypršaním prvého domáceho trestu bol faulovaný pri snahe vyhodiť Vartovník, Erik Nirtiansky ho totiž hákoval zbytočný faul MHk 32.
     
    47:44
    Prešov bude hrať v trojici po tom, čo Liptáci pretláčali puk do brány, prevynil sa tam Ľubomír Chovan, vďaka spadnutej bráne sa hra prerušila.
     
    47:20
    Liptovský Mikuláš je aktívnejší a vybojoval si faul, Marko Ferenc odíde na dve minúty na trestnú lavicu za pád pod nohy.
     
    41:55
    Pavel Kolařík zastavil Uhríka na mantineli a sadne si k Vartovníkovi, ktorý ešte bude 5 minút mať osobný trest. Presilovka pre Mikuláš.
     
    37:27
    Toto sa nám nepáči, Ivan Roháč po súboju s Vartovníkom poslal obrancu PHK na ľad, následne tam vznikla šarvátka, Roháč nepekne ešte búšil do obrancu, ktorý ležal na ľade. PHK Prešov bude hrať presilovku a Roháč aj Vartovník odídu s osobným trestom 10 minút. Trest dostáva ale aj Riečický za opustenie bránkoviska, takže sa bude hrať 4 na 4, odsedí si to Kivader.
     
    35:24
    Pred bránku v snahe doraziť bol až veľmi aktívny Peter Bartík, poslal Kobeľu na ľad a odpyká si dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    33:57
    Prešovčania sa dopustili nedovoleného zákroku pri šanci súpera, konkrétne to bol Vartovník, ktorý sekal.
     
    27:12
    Marcel Pavlovský teraz skončil po súboji s Ďurišom pri mantineli na ľade, to bolo veľmi nepekné nedovolené bránenie aj s krvou, ktoré je potrestané 4 minútami. Minúta presilovky 5 na 3 pre Prešov! To budú horúce chvíle pre hosťujúci celok z Liptova.
     
    26:11
    Domáci si nakoniec vypýtali dobrou hrou presilovku, Ján Holiga odíde na lavicu hanby za nedovolené bránenie.
     
    23:25
    Martin Marcinko sa po mantineli prebíjal za bránku Prešova, na mantineli si v súboju s ním počínal nedovolene Ľubo Chovan a svoj tím oslabí na dve minúty za hákovanie.
     
    20:43
    Peter Bartík v snahe zastaviť Pekarčíka sa dopúšťa hákovania a dáva presilovkovú možnosť domácim.
     
    16:59
    Pavlovský zachytil puk, ktorý letel z útočného do stredného pásma na mantineli, pri snahe dostať sa pred bránku ho poslal na ľad hákovaním FIlip Mezovský a tak bude hrať domáci celok presilovku.
     
    13:32
    Dôvodom bolo nedovolené bránenie Guntáša, ktorý oslabí celok PHK 3b.
     
    08:24
    Potrestaným je Marcel Pavlovský, ktorý sa v útočnej snahe prevynil podrazením.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 20. Pavlovský (Kivader), 29. Kivader (Sabol, Pavlovský)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Guntáš, Novický, Macko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Jaroš – Lopaček, J. Skokan, Ferenc – Čopák, Caban, Potoček
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Bachan) – Mezovský, Moravčík, Holiga, Kadlubiak, Nitriansky, Duriš, Oravec – Macík, Kuric, Bartík – Poliaček, Trochta, Marcinko – Uhrík, Piatka, Klimčík – Divok, Roháč

    Rozhodca: Tornay – Bogdaň, Jobbágy