Trenčín – Žilina 2:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:2 (0:2)
MŠK Žilina
Streda 17.09.2014, 17:30Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Trenčín dal gól!
    Nuž, Volešák chytil centrovanú loptu do rukavíc, lenže sa zrazil s Williamom a lopta mu vypadla. Dostal sa k nej EMANNUEL EDMOND, ktorý dnes dáva svoj druhý gól a vyrovnáva na 2:2.
     
    59
    Trenčín dal gól!
    Krásna a rýchla akcia v podaní Trenčanov. Jairo prešprintoval po pravej strany Škriniara, poslal loptu do šestnástky priamo na kopačku EMANNUELA EDMONDA, ktorý loptu zavesil pod brvno bránky Žiliny a otvára si tak strelecký účet v slovenskej futbalovej lige.
     
    38
    Žilina dala gól!
    Po rohovom kope Žiliny domáci nedokázali loptu odkopnúť, dostal sa k nej Jaroslav Mihalík, ktorý jemnučkým centrom poslal loptu na hlavu JOZEFA PIAČEKA, ktorý nedal Šemrincovi žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    30
    Žilina dala gól!
    Škvarka poslal loptu do behu MATEJOVI JELIĆOVI, ktorý mal síce problém so spracovaním, no následne tvrdo vypálil a doslova prestrelil brankára Trenčína.

    Dávid Švec

    Góly: 59. Edmond (de Macedo da Silva), 90+2. Edmond – 30. Jelić (Škvarka), 38. Piaček (Mihálik)

    Karty:   49. Rodriguez da Silva (TRE), 85. Hajradinovič (TRE), 88. Kleščík (TRE), 90+3. Simon (TRE) – 17. Jelić (ZIL), 41. Káčer (ZIL), 80. Škvarka (ZIL), 84. Alves de Oliveira (ZIL), 85. Paur (ZIL)   68. Mondek (TRE)


    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Rodriguez da Silva, Mišák (56. Lawrence), Holúbek – Mondek, Hajradinovič, Simon, Lobotka – Guba (56. Edmond), de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Čögley, Lawrence, Vlček, Opatovský, Edmond.

    MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer (64. Paur), Pečovský (C), Škvarka, Jelić (76. Hučko) – Čmelík, Mihálik (57. Alves de Oliveira).
    Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira.

    Diváci: 3128