test – Blansko 0:0 (po 2.tr) | Vítkovice – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Litvínov – Třinec 3:2 (1:0 po s.n.)
Pardubice – Slavia 4:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.) | Liberec – Hradec Králové 2:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
BK Mladá Boleslav
cz Utorok 16.09.2014, 18:30 • Tipsport arena, Praha • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    KLIMENTA - 3:4
     
    37:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zcela rozebrali sparťanskou obranu a znovu vedou. Mikulík nezištnou přihrávkou na bližší tyč našel výborně najetého TOMÁŠE KLIMENTU a pro toho už nebyl problém zavěsit za dezorientovaného Staňu. Asistence: Milan Mikulík a Michal Broš.
    KLIMEK - 3:3
     
    33:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to domácím vyšlo. Pech si vybruslil od mantinelu na střed, jeho střelu Rittich ještě vyrazil, ale dorážka LUKÁŠE KLIMKA už zamířila pod horní tyčku! Asistence: Lukáš Pech.
    KLIMENTA - 2:3
     
    27:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav znovu vede. TOMÁŠ KLIMENTA napřáhl od modré a Staňa i přesto, že docela dobře viděl, propustil puk za svá záda. Další využitá přesilovka. Asistence: Michal Broš a Mitja Robar.
    HLINKA - 2:2
     
    17:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak teď měli sparťané štěstí! JAROSLAV HLINKA dostal namazáno od hostujících hráčů na vlastní modré čáře a vydal se do samostatného úniku, který zakončil střelou, kterou sice Rittich napoprvé chytil, jenže puk zůstal za ním a on si jej v pádu srazil do sítě. Bez asistence.
    PECH - 1:2
     
    14:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pro změnu předvedli důraz na brankovišti sparťané, když LUKÁŠ PECH protlačil puk pod betony Ritticha do branky. Asistence: Martin Réway.
    BROŠ - 0:2
     
    11:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sparta prohrává už o dvě branky a hosté ji vyučují z efektivity. Polášek na brankovišti v roli statisty jen přihlížel, jak puk vyražený Staňou doklepl do odkryté branky bývalý kapitán Sparty MICHAL BROŠ. Asistence: David Výborný a Tomáš Klimenta.
    LENC - 0:1
     
    02:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Sparta pyká, když v podstatě z první šance soupeře inkasuje. Ďaloga si nepokryl na brankovišti dobře pracujícího RADANA LENCE a pro toho už nebyl problém doklepnout puk do sítě. Asistence: Tomáš Hyka.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 15. Pech (Réway), 18. Hlinka, 34. Klimek (Pech) – 3. Lenc (Hyka), 11. Broš (Výborný, Klimenta), 28. Klimenta (Broš, Robar), 37. Klimenta (Mikulík, Broš)


    HC Sparta Praha: Staňa (Novotný) – Pilař, Ďaloga, Piskáček, Barinka, Polášek, Mikuš, Hrbas – Přibyl, Hlinka, Rolinek – Kumstát, Pech, Klimek – Sabolič, Réway, Cingel – Volek, Bahenský, Forman – Černoch. Trenér: Josef Jandač.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Valent) – Hruška, Robar, Kučný, Stříteský, Trška, Toman, Čermák – Pabiška, Výborný (C), Pacovský – Klimenta, Broš (A), Mikulík – Lenc, Musil, Hyka – Bárta, Vrbata, Látal. Trenér: František Výborný.

    Rozhodca: Homola, Hodek – Bádal, Pouzar

    Diváci: 3 419