Gent – Kortrijk 0:1 (kon.)
koniec
KAA Gent
0:1 (0:1)
KV Kortrijk
cz Piatok 29.08.2014, 20:30 • GHELAMCO-arena • Belgická Jupiler Pro League
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Sudí nastavil 3 minuty.
     
    90+1
    Poslední střídání hostů, dnes dohrál Chevalier, přijde Ragolle.
     
    87
    Druhé střídání v týmu Kortrijku, odešel Ulens, přišel Van Eenoo.
     
    85
    Poprvé střídají i hosté, odešel Marušić, přišel Van Loo
     
    83
    Poslední střídání domácích, dolů šel po nepříliš povedeném výkonu Raman, přišel Pollet.
     
    51
    No tak teď se mohla klidně pískat penalta pro KAA, protože Depoitre dostal míč do vápna, kde si ho zpracovával, ale zezadu ho přistrčil Mulemo. Domácí forvard šel logicky ihned k zemi, sudí ale mlčí.
     
    47
    Nakonec přišla rychlá akce Ramana, který potáhl míč až do vápna, kde ho předložil jako na stříbrném podnose Miličevićovi, Tomu byla střela zblokována do protipohybu gólmana Keeta, ten se ale přesunout stačil.
     
    45+2
    Tak to je neuvěřitelné, co se děje ve dvouminutovém nastavení, které vymezil sudí! Do velké šance se dostal i Miličević, který ale z penaltové puntíku netrefil Keetovu bránu a Kortrijk si tak pořádně oddechl!
     
    45+1
    Další velký závar před bránou hostů! Domácí si teď vytvořili velký tlak, který končí střelou Depoitra z hranice vápna, kterou nakonec blokuje Pavlović!
     
    45
    No a byla z toho gólovka! Habibou si naskočil na Ramanův dobrý míč, hlavičkoval přesně k tyči, ale z brankové čáry na poslední chvíli vykopl míč Mulemo!
     
    43
    Z velkého úhlu to zkusil přímo na bránu Miličević, Keet měl velké problémy s touto dobře umístěnou střelou, nakonec ale nadvakrát kryl.
     
    42
    Nakonec se přeci jen Habibou dostal do dobré pozice a půl metru před pokutovým územím ho za cenu žluté karty stáhl hostující Marušić.
     
    38
    De Mets už poněkolikáté dnes zastavil Habiboua, tentokrát si ho přidržel za dres a vidí za to žlutou kartu.
     
    29
    Tak i na druhé straně jsme viděli gólovou šanci! Santini si vybojoval kousek místa, ihned se rozhodl střílet, ale famózní robinsonádou ho vychytal domácí Sels! Nádherný fotbalový moment z obou stran.
     
    28
    Habibou ze svého prvního kontaktu s míčem mohl dát gól! Naskočil si na hezký centr od Ramana, hlavou ale minul.
     
    26
    Tak ihned další střídání v týmu domácích, tentokrát to ale vypadá na ryze taktickou rošádu nevyžádanou zraněním. Dolů jde domácí kapitán Kums, na hřiště jde ofenzivní univerzál Habibou.
     
    24
    Ze hřiště odstoupil kvůli zranění Puljic, zahraje si Belhocine.
     
    19
    Další velká šance byla k vidění na stadionu v Gentu! Rohový kop propadl až do středu pokutového území, tam ho ale postupně netrefili ani Gershon, ani Depoitre a hosté tak odkopli.
    Šance domácích po standardní situaci
     
    15
    Tak to byla velká šance! Miličević rozehrál standartku na zadní tyč, kde vracel míč před bránu Depoitre, ale Raman trestuhodně prázdnou bránu minul!
     
    14
    Žlutou kartu vidí za tvrdý zákrok zezadu na Ramana hostující Ulens.
    Ivan SANTINI - 0:1
     
    9
    Kortrijk právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdu nikdo čekat vzhledem k průběhu utkání nemohl. Chevalier z hloubi pole vyslal nádherný pas na IVANA SANTINIHO, který si výborně zpracoval, dal kličku Gershonovi a zakončil přízemní střelou na zadní tyč!
    Depoitre ve slibné příležitosti přestřelil branku
     
    1
    Tak to je panečku start! Kortrijk se snažil rozehrávat odzadu, jenže Tomašević vyrobil ohromnou chybu, když namazal do úniku Depoitrovi, ten ale míč podebral a bránu přestřelil.

    Ondřej Hradecký

    Góly: 9. Santini

    Karty:   42. Marušić (GNT) – 14. Ulens (KRT), 38. De Mets (KRT)


    KAA Gent: Sels – Foket, Puljic (24. Belhocine), Gershon, Asare – Kums (26. Habibou), Renato Neto – Raman (83. Pollet), Miličević, Dejaegere – Depoitre
    Náhradníci: Vandenbussche – Rafinha, Belhocine, Zolotić, Habibou, Oussalah, Pollet

    KV Kortrijk: Keet – També, Pavlović, Tomašević, Mulemo – De Mets, Klaasen – Marušić (85. Van Loo), Chevalier (90. Ragolle), Ulens (87. Van Eenoo) – Santini
    Náhradníci: Pillot – Claeys, Van Eenoo, Ragolle, Mahau, Henkinet, Van Loo

    Rozhodca: Wouters – Hermans, Keuleers

    Diváci: 20 000